Anténa
- FastShadow
- Kontaktovat uživatele:
Anténa
Nazdárek machři... sháním teleskopickou antenu na E30... Nevíte někdo o nějaký?? Nová je dost drahá............ Díky.....
Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anténa
Jestli myslis orig., tak tu bych nekde mel mit. Kdyztak napis, pochlapim se a zkusim ji najit. Mel jsem nekde dve. Jestli myslis elektrickou, tak treba v OBI. U tech elektrickejch je skoro jedno jakou - Hirschmann je o neco drazsi, ale dle mych zkusenosti je to fuk.FastShadow píše:Nazdárek machři... sháním teleskopickou antenu na E30... Nevíte někdo o nějaký?? Nová je dost drahá............ Díky.....
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
allda píše:rekl bych, ze jsou lepsi ty drazsi. levnejsi nechteji po delsi dobe dobre vyjizdet a delaji neplechu. rekl bych tak od dvojky nahoru.
dotaz: je nejaky rozdil mezi tou " strbrnou " a " cernou " ?
Rozdil je v barve

Ja mel vzdycky spis ty levnejsi a no problem. Je jen treba jei jednou za cca dva mesice otrit hadrem, chyta se na ni prach az se zadrhne....
A to bez rozdilu ceny...
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím asi to bude o značce než o ceně. Měl jsem 2 a to dražší a v zimě mi u obou prasklo to plastové lanko co tim taháDan td píše:allda píše:rekl bych, ze jsou lepsi ty drazsi. levnejsi nechteji po delsi dobe dobre vyjizdet a delaji neplechu. rekl bych tak od dvojky nahoru.
Rozdil je v barve![]()
Ja mel vzdycky spis ty levnejsi a no problem. Je jen treba jei jednou za cca dva mesice otrit hadrem, chyta se na ni prach az se zadrhne....
A to bez rozdilu ceny...

V zimě platí to co napsal Dan td dvojnásob, navíc podívat se po jízdě než anténa zajede, co na ní je. Ve vlhku a mraze se na ni nabalí z čelní strany až 10mm námrazového břitu a tu je třeba oloupnout, jd eto snadno, já mám taky nějakou noname z Hypernovy a běhá.Maranelo píše:No já nevím asi to bude o značce než o ceně. Měl jsem 2 a to dražší a v zimě mi u obou prasklo to plastové lanko co tim taháDan td píše:allda píše:rekl bych, ze jsou lepsi ty drazsi. levnejsi nechteji po delsi dobe dobre vyjizdet a delaji neplechu. rekl bych tak od dvojky nahoru.
Rozdil je v barve![]()
A to bez rozdilu ceny...![]()
![]()
ale už nevím značku
![]()
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Ne vždycky, jen při určitých meteorologických podmínkách a ty poznáš, jinak to je fajn věc, lepší, než když přijdeš k autu a zjistíš, že ti na anténě nějaký žertéř udělal uzel.Blumen_071 píše:no takze s el. antenou je vic voseru nez komfortu... abych vybeh, otrel antenu a pak teprv vypnul radio a zamk auto... dekuju pekne jsem vylecen z touhy po tyhle srande
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco