Dnes sem tedy byl zajistit pronájem okruhu v Písku - zde jsou informace, které jsem zjistil - je tam techničtější trať než v Sosnové a o pár metrů kratší - má i výškové převýšení 4m a kvůli bezpečnosti postavené šikany - jede se přesně tato varianta

Charakteristika tratě:
délka 920 m
šířka 7 – 10 m
Převýšení 4 m
směr jízdy - proti směru hodinových ručiček
kromě trati se v areálu nachází restaurace o kapacitě zhruba 80 lidí a pro střelmistry je hned vedle i střelnice, která pro nás bude také rezervovaná
okruh sem nasmlouval na 9.10.2005 - je to neděle - bohužel všechny ostatní víkendové termíny už měli naplněné jinými motoristickými akcemi - snad to bude vyhovovat co nejširšímu spektru lidí
máme nasmlouvané i jídlo v místní restauraci - bude v ceně vstupu - polévka a oběd-hlavní jídlo + večeře - pití si bude každý hradit sám
ještě k jídelníčku
polévka echt knedlíčková, nebo česnečka
jídla - guláš, vepřový řízek, smažák
vzhledem k velikosti areálu se dá uspořádat i větší sraz nejen pro driftující - je jen na nás jak se dohodneme
Ceny
auto které se bude aktivně účastnit + jeho řidič - 1300 Kč
další osoba, která bude mít přístup po celém areálu včetně střelnice a bude mít v ceně oběd a večeři - 300
kdo nebude chtít jídlo tak vstup do areálu a na střelnici 50 Kč
vzhledem k celkové náročnosti organizace a nutnosti vědět pokud možno co nejpřesnější počet osob, které se dostaví bude nutné zaplatit zálohu dopředu
za zúčastněné auto - 1000 Kč a zbytek při vjezdu
za osobu včetně jídla polovinu ceny - tzn 150 Kč (rozhodně však nikomu nebráním zaplatit hned celou částku

platba zálohy možná převodem na účet, nebo osobně - vše však nejpozději do 30.9. - na účet 1443164113/0800
variabilní symbol volte podle vašeho nicku, (VIKTOR -> 845867 (viz. klávesnice mobilu )) a napište mi SZ po zaplacení s cislem uctu nejlepe
v co nejkratší době vznikne registrační formulář pro tento sraz, abychom měli ve všem jasno - zatím mi sem můžete hodit aspoň předběžnou registraci
zatím ještě zbývá doladit celodenní program - hned jak to bude vše dojednané, doplním to sem...
díky za pozornost

PS: jakoukoliv pomoc s organizací vřele přivítám