přední nárazník luma nebo saidl
přední nárazník luma nebo saidl
Koupim přední nárazník,nejraději luma ,nebo seidl a podobný širší laminát.Může být i značně poškozený.
324 td Touring
318 IS E36 kupé
318 IS E36 kupé
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
to je zase novinkasailem píše:Mám nárazník od Lummy, Seidla i Carline.
Nárazníky jsou nové nenalakované. Jsou vyrobený z laminátu. Jsou to originály, který se vozí do Německa. Mám je přímo od výrobce.

origo plasty seidl, lumma, rieger atd.... se vyrabej v CZ a z laminatu

Http://sportstyl.kvalitne.cz - je to firma a svete div se, maji Lummu asi s maloobchodni prirazkousailem píše:Čau,
mám nárazníky jaký sháníš. Mám nárazník od Lummy, Seidla i Carline.
Nárazníky jsou nové nenalakované. Jsou vyrobený z laminátu. Jsou to originály, který se vozí do Německa. Mám je přímo od výrobce. Taky super cena!!!
Lumma - 5.000Kč
Seidl - 5.000Kč
Carline - 4.600Kč
lumma 3700 Kc
Seidl maji drazsi - 5700 Kc
Tak pokud vím, origo plasty jsou z plastu a ne z laminátu. Z laminátu se dělají kopie! Ale pravda je, že ty kopie se dost často dělají u nás a vozí se do Německa. Třeba můj známej dělá pro němčoury laminátový kopie nárazníků M3 E36.Maranelo píše: to je zase novinka![]()
origo plasty seidl, lumma, rieger atd.... se vyrabej v CZ a z laminatu![]()
a jeste se vozi do nemec
![]()
to je dilko

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
to je sice mozny ze se to taha do nemec i nemci setrej ale me slo hlavne o to sluvko ORIGINAL
z toho mam pokazdy zacpu
to je jak pan wong v trznici kdyz prodava original tenisky PLIMA
ale co uz toho necham on to kazdej pozna sam az si koupi "original" laminatovej sunt kterej bude mesic pribrusovat a nekde zase pridavat aby mu sednul jakstaks na auto
a hlavne pri prvnim kontaktu s obrubnikem sadrovat 

ale co uz toho necham on to kazdej pozna sam az si koupi "original" laminatovej sunt kterej bude mesic pribrusovat a nekde zase pridavat aby mu sednul jakstaks na auto

Proto jsem tam taky psal, že origo je plast a ne laminát!Maranelo píše:to je sice mozny ze se to taha do nemec i nemci setrej ale me slo hlavne o to sluvko ORIGINALz toho mam pokazdy zacpu
to je jak pan wong v trznici kdyz prodava original tenisky PLIMA
![]()
![]()
ale co uz toho necham on to kazdej pozna sam az si koupi "original" laminatovej sunt kterej bude mesic pribrusovat a nekde zase pridavat aby mu sednul jakstaks na auto![]()
a hlavne pri prvnim kontaktu s obrubnikem sadrovat

E30 340ic V8 6q- EX

Díky za nabídky,ale já psal že shánim laminátovej a klidně i rozštípanej,protože ho stejně budu řezat.Musím ho udělat širší.
Proto nechci kupovat novej,i když ho maj v krámě.Taky je pravda,že nechat si to poslat od výrobce znamená asi měsíc kytování,než je to použitelný.
K tématu životnosti laminátovejch věcí musím se jich zastat.protože záleží jak a z čeho jsou udělaný.ale obecně vydrží stejně jako origo plast a hlavně si je každej opraví s trochou lepidla sám.U plastu to tak jednoduchý neni
.Další výhoda je cena a váha,kde jsem zhruba na polovině.Proč třeba všechny sportovní auta nedělaj spojlery z plastu?To co vydržej karbon-kevlarový věci by žádnej plast nevydržel a váha je 10*menší.
Proto nechci kupovat novej,i když ho maj v krámě.Taky je pravda,že nechat si to poslat od výrobce znamená asi měsíc kytování,než je to použitelný.
K tématu životnosti laminátovejch věcí musím se jich zastat.protože záleží jak a z čeho jsou udělaný.ale obecně vydrží stejně jako origo plast a hlavně si je každej opraví s trochou lepidla sám.U plastu to tak jednoduchý neni
.Další výhoda je cena a váha,kde jsem zhruba na polovině.Proč třeba všechny sportovní auta nedělaj spojlery z plastu?To co vydržej karbon-kevlarový věci by žádnej plast nevydržel a váha je 10*menší.
324 td Touring
318 IS E36 kupé
318 IS E36 kupé