servisy na hydra
servisy na hydra
kdyz se vam bude chtit - tem ktery to delali - tak sem pisnete kontakt, cenu, co jste menili a kdyztak nejakej komentar. myslim ze ostatni komentare jsou zbytecny. diky
když musíš, tak ..... BMW
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsem to a stejně to začne mlátit.
Komplet to vyjde asi na 13tis-ïs vačkou a rozvodama.
Není lepší tam mrsknout IS.?????????
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Proč by to mělo začít mlátit? Já mam auto v servisu teď. Neočekávám, že to zase začne cvakat... Jinak až to bude hotový, podělim se o zážitek (cena, funkčnost)tomik píše:Dělal jsem to a stejně to začne mlátit.

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Počkej za půl roku.-v závislosti na ujetých kilometrech
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Tak, teď mě fakt nenapadá co tím bylo myšleno? "jestli není lepší tam mrsknout IS "
jedinej rozdíl by byl v tom, že jich tam nebude mlátit 8 ale 16 to asi neni rozumný ne ? Pokud se mýlim tak mě Jirko325 oprav
, nebo klidně někdo jinej, u Is to stálo 15 tis. a nakonec jsme zjistlii že byl nízkej tlak oleje, a ne hydra, hlavně nejezdětě do Žaberka k panu Procházkovi, ale otom už jsem tu psal

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tu lidi,kteří to fakt dělali z novejch dílů-replikovejch a divil bych se,že ty tam budeš dávat originál věci-který vydržej 100tis.
Dělal to Luboš.
Chtěl jsem im říct,že jsem tu měl mraky M40 a všechny cvykali a když ne,tak začli cvakat po nějaký době.
Jestli tady někdo viděl sundaný víko u M40 a u M42,tak ví stejně jako já,že u M40 se opotřebovává vačka,hydrostavy a koníky.
Kdežto u M42 ovládá hydrostavy přímo vačka kterou jsem nikdy neviděl opotřebovanou a nikdy nikdo ji tady taky nesháněl.prošlo mi pod rukama asi 15 IS a ani jedno nezacvakalo.
Kolikrýát se tu jen za měsíc řeší M40 a vačky.
Dělal to Luboš.
Chtěl jsem im říct,že jsem tu měl mraky M40 a všechny cvykali a když ne,tak začli cvakat po nějaký době.
Jestli tady někdo viděl sundaný víko u M40 a u M42,tak ví stejně jako já,že u M40 se opotřebovává vačka,hydrostavy a koníky.
Kdežto u M42 ovládá hydrostavy přímo vačka kterou jsem nikdy neviděl opotřebovanou a nikdy nikdo ji tady taky nesháněl.prošlo mi pod rukama asi 15 IS a ani jedno nezacvakalo.
Mám zkušenosti že IS taky cvaká, bohužel po opravě znovu zase brzo začnetomik píše:Jsou tu lidi,kteří to fakt dělali z novejch dílů-replikovejch a divil bych se,že ty tam budeš dávat originál věci-který vydržej 100tis.
Dělal to Luboš.
Fx píše:Márty: iS, s kterýma jsem měl tu čest, cvakaly maximálně při startu dvě vteřiny, u M40 jsem mnohem častěji viděl, že cvakají neustále... Je ale fakt, že iS je prostě málo a M40 tři pr-krát víc...
Netvrdim že je to to samý jako u m40 jen že jsem se s jednim iesem hodně natrápil a další dvě slyšel cvakat