prevozni znacky me staly 160Eur .. nemas lepsi to pres caru vzit na vleku bez tech znacek??? porovnej ceny ... a mozne problemy ...Marosh píše:Jde dotahnout z D na lane? Zni to mozna trochu divne, ale mam vyhlidle auto tesne za carou, technickou ma jeste nekolik mesicu, takze kdyby bylo v pohode, tak nic nebrani vydani prevoznich znacek a odjezdu smerem CR. Bohuzel auto je "motorschaden", takze pripada v uvahu spise odvoz na plataku. No a napadlo me ( pro korunu koleno, znate to ), ze bych vyridil prevozni znacky, jako kdyby bylo v pohode, zaprahnul za lano za soucasny vuz a dotahl proste na lane. Jde mi vlastne jen o to, jestli pro vyrizovani prevoznich znacek nekdo zkouma jestli je auto opravdu v poradku. Nebo je to blbost a mam uz radsi jit spat?
pokud se máš rád tak to nedělej, je to hooooooooodně vo hubu, u nás ti na to serou, ale v rajchu je to průser!biker neprihlas. píše:a co na auto hodit cesky cisla? z vasi e30?
když viděj jet takovýto vozidlo k čáře, hned je podezřelí, páč věděj, že to je do čech a nebo polskabiker píše:to byt jaAnonymous píše:aha tak nic, jen me to napadloMazety píše: pokud se máš rád tak to nedělej, je to hooooooooodně vo hubu, u nás ti na to serou, ale v rajchu je to průser!
taky kam jinam zebiker píše:když viděj jet takovýto vozidlo k čáře, hned je podezřelí, páč věděj, že to je do čech a nebo polska
to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.
Tak to musel bejt dobrej idiot, hulit to 170km z kopce a za prdeli mit wartase...dyk by se rozmasilMazety píše:to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.![]()
jednou mě předjíždělo z kopce asi 170tkou fáčko a na laně měl Wartburka, ani se neobtěžoval na nejbližšim výjezdu opustit dálnici a mastil ho dál
varburg ma celkem dobry predni kotouce ale musej mit STAV ne zadny vohnily hadiceAce píše:Tak to musel bejt dobrej idiot, hulit to 170km z kopce a za prdeli mit wartase...dyk by se rozmasilMazety píše:to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.![]()
jednou mě předjíždělo z kopce asi 170tkou fáčko a na laně měl Wartburka, ani se neobtěžoval na nejbližšim výjezdu opustit dálnici a mastil ho dál
A co bych delal v pripade, ze bych auto koupil funknci, hodil na prevozky a pak by se mi cestou porouchalo? Imho to jde... ted jen uz to zkusit a nebo vyresit ten platak.Max-Max píše:ja mam info, ze pokud to neni zcela legalni auto - coz u dovozu je presno tohle, nelze ho pres caru tahnout. Mozna se pletu.
z Plesnic mne puvodne meli tahat pres caru na lane a tenhle problem s celniky na hranicich a moc velikou snahu z jejich strany vydelat na kazdy kravine byl jednim z duvodu proc sem jel na plataku.Marosh píše:A co bych delal v pripade, ze bych auto koupil funknci, hodil na prevozky a pak by se mi cestou porouchalo? Imho to jde... ted jen uz to zkusit a nebo vyresit ten platak.Max-Max píše:ja mam info, ze pokud to neni zcela legalni auto - coz u dovozu je presno tohle, nelze ho pres caru tahnout. Mozna se pletu.