Benzínové trubičky
Benzínové trubičky
Zajímá mě, jestli jste někdo řešili prohnilé benzínové ocelové trubičky, které vedou pod autem. Dneska mi začala jedna dost slušně téct, na konci u čerpadla, byla v ní díra. Tak jsem jí zkrátil a nastavil ohebnou benzínovou hadičkou, ale je to bastl. V AuTecu stojí jedna tahle ocelová trubička 600,- A borec nevěděl jestli je naohýbaná. Jestli ne, tak to je naprd, protože je to tak silný, že to neohnu. Taky jsem zjistil že někdo tam dává místo origo trubiček normální měděný - jdou prej dobře naohýbat. Jenže ta origo má na koncích zvětšený průměr, což bude mít svoje důvody. Takže poradí mi někdo co s tím? Nechce se mi vyhazovat 1200,- kdyby to šlo udělat levnějc. Dík.
No já ti to nechtěl psát protože na to se neptáš když to tak nechceš dělat ale já to řešim a pujdou pod auto normální hadice uplně místo celejch trubek, kamarád to udělal taky a no problemo
Sice je ti to naprd ale snad se někdo pohorší nad mým bastlčinem a zareaguje i s radou jak na to nebastl
jinak já je zkoušel taky ohybat a šlo to uplně vpohodě

Sice je ti to naprd ale snad se někdo pohorší nad mým bastlčinem a zareaguje i s radou jak na to nebastl

jinak já je zkoušel taky ohybat a šlo to uplně vpohodě
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Problém je, že gumový hadice mají daleko větší průměr a že je tam nenaskládáš tak pěkně jako origo, budou tím pádem dost níž a nedej bůh až někde blbě drbneš spodkem, což se s našima sníženinama děje furt. Taky budeš mít problém je vůbec uchytit, pač ty úchyty budeš muset udělat hustějc. Nicméně už jsem se ptal a dělaj to i automechanici.
Avšek blýsklo se na lepší časy - dostal jsem radu dát tam trubičky co se používají na LPG. Vyzkoušíme, uvidíme a pak napíšeme jestli to šlo.
Avšek blýsklo se na lepší časy - dostal jsem radu dát tam trubičky co se používají na LPG. Vyzkoušíme, uvidíme a pak napíšeme jestli to šlo.