Benzínové trubičky

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Rotten

Benzínové trubičky

Příspěvek od Rotten » 01. 07. 2005 15:08

Zajímá mě, jestli jste někdo řešili prohnilé benzínové ocelové trubičky, které vedou pod autem. Dneska mi začala jedna dost slušně téct, na konci u čerpadla, byla v ní díra. Tak jsem jí zkrátil a nastavil ohebnou benzínovou hadičkou, ale je to bastl. V AuTecu stojí jedna tahle ocelová trubička 600,- A borec nevěděl jestli je naohýbaná. Jestli ne, tak to je naprd, protože je to tak silný, že to neohnu. Taky jsem zjistil že někdo tam dává místo origo trubiček normální měděný - jdou prej dobře naohýbat. Jenže ta origo má na koncích zvětšený průměr, což bude mít svoje důvody. Takže poradí mi někdo co s tím? Nechce se mi vyhazovat 1200,- kdyby to šlo udělat levnějc. Dík.

Rotten

Příspěvek od Rotten » 04. 07. 2005 21:03

Nikdo nic? To se mi nezdá, mám kastli v poměrně slušným stavu, auto bylo dlouho garážováno a ty trubičky prostě shnily... Tak se přiznejte už někdo.

adam320

Příspěvek od adam320 » 04. 07. 2005 22:51

No já ti to nechtěl psát protože na to se neptáš když to tak nechceš dělat ale já to řešim a pujdou pod auto normální hadice uplně místo celejch trubek, kamarád to udělal taky a no problemo 8)
Sice je ti to naprd ale snad se někdo pohorší nad mým bastlčinem a zareaguje i s radou jak na to nebastl :D
jinak já je zkoušel taky ohybat a šlo to uplně vpohodě
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Rotten

Příspěvek od Rotten » 05. 07. 2005 16:13

Problém je, že gumový hadice mají daleko větší průměr a že je tam nenaskládáš tak pěkně jako origo, budou tím pádem dost níž a nedej bůh až někde blbě drbneš spodkem, což se s našima sníženinama děje furt. Taky budeš mít problém je vůbec uchytit, pač ty úchyty budeš muset udělat hustějc. Nicméně už jsem se ptal a dělaj to i automechanici.
Avšek blýsklo se na lepší časy - dostal jsem radu dát tam trubičky co se používají na LPG. Vyzkoušíme, uvidíme a pak napíšeme jestli to šlo.

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 07. 07. 2005 11:31

Zajeď si do jakejchkoliv autodílů a kup roury na fáčko nebo felinu. 8mm tam a 6mm zpátky a máš to za hubičku. Origo to neni, ale určo to funguje :wink:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

sasima

Příspěvek od sasima » 07. 07. 2005 16:47

taky sem dnes zjistil že mi tam něco kape,nevim jestli uš ot bylo skracované neb tak je u čerpadla kus gumovy hadičky která začla tict :evil: tak pro zatim vyměnim je tu co teče.V budoucnu to vypada na celou výměnu :?
318i M10

Odpovědět