Akorat ted nevim jestli G-Power nebo tyto

Tak 19" aha .-) sem si říkal že sou nějaký moc velkýRadek_750iA píše:No tohle jsou 19" A je fakt, ze ja proste sam nevim jaky se mi libi vicG-Power jsem nemohl sehnat skoro pul roku....a tyhla byla spis jen nahoda. A 17" jsou na tomhle aute celkem maly
![]()
Jinak i tyhle kola klidne prodam
jo tak to me presne taky...!!!! tyhle sou moc jak Star-wars na tohle autoFx píše:Sice se mi ty g-powery na prvni pohled tolik nelibily (alpina mne osobne prijde hezci), ale prijdou mi lepsi nez tohle...
Hele ale on mezi Alpinou a G-Power neni skoro zadny rozdilZave píše:jo tak to me presne taky...!!!! tyhle sou moc jak Star-wars na tohle autoFx píše:Sice se mi ty g-powery na prvni pohled tolik nelibily (alpina mne osobne prijde hezci), ale prijdou mi lepsi nez tohle...ale jnak sou taky pekny ale u me vedou ty G-čka...
ty maji limecRadek_750iA píše:Hele ale on mezi Alpinou a G-Power neni skoro zadny rozdilZave píše:jo tak to me presne taky...!!!! tyhle sou moc jak Star-wars na tohle autoFx píše:Sice se mi ty g-powery na prvni pohled tolik nelibily (alpina mne osobne prijde hezci), ale prijdou mi lepsi nez tohle...ale jnak sou taky pekny ale u me vedou ty G-čka...
Kdyz si najdete jak vypadaji dvoudilny Alpiny
jo presne tak! proste "kola delaji auto, limce delaji BMW"Luter píše:Jo souhlas nejlíp kdyby to měly jak ty borbety co mělZave píše:kdyby byl na tech G-power aspom malinkej limec tak sou suprrr!!! ale zdaji se mi moc rovny, ale libi se mi na osme vic jak ty nove...![]()
) to by bylo supr