Kolisa teplota
Kolisa teplota
Mam nove svice a teplota na budiku mi hlavne na cerveny kolisa sem a tam. Termostat byl ok. Take mi po delsi jizde bouchne v motoru a citim to v pedalu plynu.
Pokud ti ručička teploty skáče sem tam viděl bych to na špatnou kostru buď čidla teploty nebo budíku. Mám to samé ručka stojí pěkně na dvanáctce a jakmile se motor trochu víc zahřeje skočí na celou a pět popř. na celou deset a vesele si hopsa sem tam, takže vím kulový. Chystám se zkontrolovat čidlo na hlavě a kostru budíku ( pokud najdu kde je ukostřenej
)
Pokud má někdo jinej nápad sem sním už mě to hopsání pěkně točí

momentálně bez.......
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
JÁ SEM TO ŘEŠIL TAK ŽE SEM PROSTŘÍKNUL VŠECHNY SPOJE A ČIDLA A TAK CO SEM NASEL A UZ TO NEDELA ALE ZAS TAK MOC JICH TAM NENI...A ASPON JE TO VSUDE OK...mizuh píše:Pokud ti ručička teploty skáče sem tam viděl bych to na špatnou kostru buď čidla teploty nebo budíku. Mám to samé ručka stojí pěkně na dvanáctce a jakmile se motor trochu víc zahřeje skočí na celou a pět popř. na celou deset a vesele si hopsa sem tam, takže vím kulový. Chystám se zkontrolovat čidlo na hlavě a kostru budíku ( pokud najdu kde je ukostřenej)
Tel : 773 622 822