Byla jednou jedna teta eta, ktera mela vahy vzduchu ruzny a protoze jeji majitel, nenapsal jakej ma rok a jestli ma volnobezak primo do hadice k sani, nebo ma z hadice sani dalsi uzsi hadici k volnobeznymu ventilu a ten je uplne nekde sejdrem, nebo jestli tam ma dokonce este takovej ten starej bazmek "soupatko pridavneho vzduchu" nebo jak se tomu nadava, taky pres hadici nekde bokem, tak mu strejda rekne kulovy.Kubajz von Odry píše:jeee to byla pekna pohadka!!!![]()
a strejdoooo, reknes mne nejakou podobnou pohadku aj o mojem autiiii
![]()
![]()
- mam podobny problem...(ale netusim kde najdu termostat na M20 motoru...) (mozna = mozna mproto bo uz od vanoc nejezdim
) a kdyz uz budes u te pohadky, dokazal bys mne vyhledat cislo vahy vzduchu ktere patri do mojeho autiii???? - viewtopic.php?t=11116&highlight= dekujuuuu
No vidis jak to jde tak pak ti strejda rekne magicky cisilko 13 62 1 710 539 ale stejnak je ti to naprd, protoze na vaze je myslim bud jen boschackyKubajz von Odry píše:tak volnobezny wenttyl mam primo do hadice sani bez nejakych dalsich hadicek - a rocnik auticka je 1987 a na ten termostat kouknu az v patek bo driv se k autu nedostanu...
Neni termostat jako termostat...Francis uz se o tom zminoval, jak dopadla competition mezi Wahlerem a Gatesem v hrnciZave píše:no ja su po vymene termostatu a rek bych ze se nic moc nezmenilo... mozna je to trochem lepsi ale nic moc...
No to prave jsi se mel docist v tom ETK, kde je to rokem rozliseny, o seversky zemi tam neni ani prd, je to tam rozliseny jen rokem vyroby.psena píše:Jinak o tech 92"C jsem slysel, ze byly pro severske zeme.
Kazdopadne jak psal Jirka, v ETK jsou obe moznosti, to ze je do RV 95 jina teplota nez potom jsem se nide nedocetl
Ja vedel ze neco hlodnesFx píše:OT: Ty jo, ja jsem dobrej
1. Negdy to musis vodvzdusnit mockrat, denne po tejden. Postaf auto v prudkym kopci, nos dokopce. Mezi vodvzdusnenim dycky pridej kapalinu.Kalda525 píše:zase brambora zlobí,.....