Tuning Párty Hradec Králové
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tuning Párty Hradec Králové
Vím, že je to hrozně daleko, ale jen tak předběžně se zeptám, přemýšlí tady někdo o tom, že by jel ? Já třeba o týhle akci mám už půl roku vždy jasno, že tam rozhodně pojedu, tak se ptám, jestli je tady taky někdo takovej.Pojedu přes Prahu, tak že bychom se třeba nějak sešli a vyrazili pospolu ?
- Spooky-0987
Je to posl vikend v cervnu...
No po absolvovani min rocniku se budu hoodne rozmejslet jestli jo bo ne
Shrnul bych to ve zkratce takhle
- vstup byl auto 100, clovek 200
- navstevnost 6500 aut, 30000 lidi
- zachodu cca 15
- vetsina "tuneru" Polaci, z toho ozralejch 100%
Otazky?
2 Tweety : Nejel si min rok taky pres Phu? Ja sem cestou kecal u benzinky s nejakou e30, barva by odpovidala, pak sme jeli spolecne az do HK, ale nevim uz kdo to byl
No po absolvovani min rocniku se budu hoodne rozmejslet jestli jo bo ne

Shrnul bych to ve zkratce takhle
- vstup byl auto 100, clovek 200
- navstevnost 6500 aut, 30000 lidi
- zachodu cca 15
- vetsina "tuneru" Polaci, z toho ozralejch 100%
Otazky?

2 Tweety : Nejel si min rok taky pres Phu? Ja sem cestou kecal u benzinky s nejakou e30, barva by odpovidala, pak sme jeli spolecne az do HK, ale nevim uz kdo to byl

Já tam minulej rok byl a letos tam asi už nepojedu. Musím dát totiž Albertovi za pravdu.Kalis píše:For DC: Proč tam nejedeš??? Je to největší tuningová akce roku!! A čím víc BMW tím líp!!!

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Opět souhlas, do Mimoně se určitě vyplatí zajet, moc pěknej srázek.IKE píše:Dobrý jsou Mimoňské války

E30 340ic V8 6q- EX

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ma to smysl jedině jako klubový sraz s megamnožstvím atrakcí, přijet v pátek večer a popít nějaký alkohol. Jinak se to nedá přežít.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Tak kdyz uz se tady planuje takhle "dopredu", tak se mi jako ideal na klubovou akci jevi sraz na Pavove.. bejva zacatkem cervna, min rok se nepoved kvuli desti, ale jinak je to tam na pohodu..
Da se tam predem zamluvit plac pro klub, ale musi bejt min 10 aut..
kdo by predbezne jel
(pro ty co nevedi, je to u Jihlavy, cca 1 km od dalnice)

kdo by predbezne jel

Překvapuje mě, že po loňským extempore, to město pořadatelům ještě povolilo. I šéfredaktor Tuning magazínu kámošoj, co jim ten plátek tiskne říkal, že má Hradec útrum.
No, asi natočej aparuturu hned od začátku zády k městu a daj si většího majzla.
Každopádně doufám, že už nepřijedou čurini, co posílaj pneumatiky proti jedoucím autům. Bych se nerad pouštěl do větších akcí
Mám to 13km, tak kdo pojedete, můžem dát sťuka...
BlackM
No, asi natočej aparuturu hned od začátku zády k městu a daj si většího majzla.
Každopádně doufám, že už nepřijedou čurini, co posílaj pneumatiky proti jedoucím autům. Bych se nerad pouštěl do větších akcí

Mám to 13km, tak kdo pojedete, můžem dát sťuka...
BlackM
Já bych jel.Albert píše:Tak kdyz uz se tady planuje takhle "dopredu", tak se mi jako ideal na klubovou akci jevi sraz na Pavove.. bejva zacatkem cervna, min rok se nepoved kvuli desti, ale jinak je to tam na pohodu..![]()
kdo by predbezne jel![]()