Hasi a moje staré prodané bávo :-/
Hasi a moje staré prodané bávo :-/
Nejdřív malý úvod: smyslem tohohle článku není ani tak upozornit na mou blbost a důvěřivost ale spíš na hasiho.
Prodal jsem mu v květnu na náhradní díly svoje bávo (dokonce to bylo i ve smlouvě) - a on se smluvně zavázal že provede převod vozidla (dušoval se že to jde). A ejhle - bávo je opravené a jezdí po Praze na můj účet (chodí mi pokuty). Takže pozor na hasiho. Toť vše.
Prodal jsem mu v květnu na náhradní díly svoje bávo (dokonce to bylo i ve smlouvě) - a on se smluvně zavázal že provede převod vozidla (dušoval se že to jde). A ejhle - bávo je opravené a jezdí po Praze na můj účet (chodí mi pokuty). Takže pozor na hasiho. Toť vše.
Nicméně, odpovědný je řidič vozidla, tak doufám, že si ty pokuty neplatil, ale sdělil jim k tomu potřebné info (doložit to tou smlouvou). No, ale podle nového zákona už nese odpovědnost za vozidlo jeho majitel, kterej má dvě možnosti: Povědět kdo s tím jezdil a pokud tak neučiní, je to jaky přestupek spáchal sám. Teda myslim. No a odhlásit to na něj pořád můžeš. Smlouvu máš a vůli taky 

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
To můžou taky.
Lze to buď pomocí kupní smlouvy. Nebo plné moci.
Jak z pohledu prodávajícího, tak kupujícího.
Tzn.
Já můžu přes kupní smlouvu nebo tvou plnou moc odhlásit svoje auto na tebe.
Ty můžeš pak auto na sebe přihlásit.
Nebo si vemeš kupní smlouvi, či mou plnou moc a můžes to z odhlásit na sebe sám..
Tzn.
Nebo si vemeš kupní smlouvi, či mou plnou moc a můžes to z odhlásit na sebe sám..
Přesně tak ... je tam více možnostíbmwm3 píše:To můžou taky.
Tzn.

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
omyl panove - dokud prodavajici auto neodhlasi (staci) nebo neprehlasi na kupujiciho (jeste lepsi) tak kupujici muze mit kolik papiru chce (plna moc, smlouva atd) a nic s tim neudela ani kdyby se rozkrajel - mluvim z vlastni zkusenosti: koupil sem neodhladseny auto, majitelka se odstehovala a ja byl v pr..li. Smlouvu i plnou moc sem si napsal sam, stejne mi to bylo prd platny. Pochybuju ze by to ted povolili
když musíš, tak ..... BMW
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Co to povídáš? v naší zasraný republice si svou plnou mocí přepíšeš jaký auto chceš a na koho chceš,stačí malej a velkej techničák,pojistku kterou uzavřeš na chodbě dopravky a je todarkeye píše:omyl panove - dokud prodavajici auto neodhlasi (staci) nebo neprehlasi na kupujiciho (jeste lepsi) tak kupujici muze mit kolik papiru chce (plna moc, smlouva atd) a nic s tim neudela ani kdyby se rozkrajel - mluvim z vlastni zkusenosti: koupil sem neodhladseny auto, majitelka se odstehovala a ja byl v pr..li. Smlouvu i plnou moc sem si napsal sam, stejne mi to bylo prd platny. Pochybuju ze by to ted povolili

M3 (e46) Hartge 

Jj, já když koupil auto tak sem dostal techničáky, prodávající mi podepsal cár papíru (plnou moc která nemusí bejt ani notářsky ověřená) a na základě toho to odhlásili a přihlásili na mě. On si pak jenom s kopií techničáku zrušil pojistku.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
bordel???
Od tý doby co to má ministerstvo dopravy je to fakt hustý
když jdeš k tomu správnýmu vokýnku a zasolíš napíšouti třeba tank a ještě s libovým číslem pokud máš se svým autem problémy a chodí ti pokuty tak jako majitel vozidla si sním můžeš dělat co chceš:
1. jdi tedy na registr vozidel a vozidlo odhlaš s evidence vozidel
nebo
2. nahlaš zpronevěru a vozidlo nech vyhlásit do pátrání
nebo
3. sežeň kde ten maník bydlí sundej spz a dej je za 10 Kč do depoziota když chce jezdit ať si sežene jiný značky atd atd. variant je hodně
když jdeš k tomu správnýmu vokýnku a zasolíš napíšouti třeba tank a ještě s libovým číslem pokud máš se svým autem problémy a chodí ti pokuty tak jako majitel vozidla si sním můžeš dělat co chceš:
1. jdi tedy na registr vozidel a vozidlo odhlaš s evidence vozidel
nebo
2. nahlaš zpronevěru a vozidlo nech vyhlásit do pátrání
nebo
3. sežeň kde ten maník bydlí sundej spz a dej je za 10 Kč do depoziota když chce jezdit ať si sežene jiný značky atd atd. variant je hodně
Naposledy upravil(a) Philipson dne 10. 01. 2005 20:37, celkem upraveno 1 x.
Bavor mi sluší a to tak že velmi