Tomu se říká závodník.

To na tebe blikal,ať se vrátíš,že špatně zařadil a chtěl by to zkusit znovuRobert píše:Tak jsem včera jel domů, předlej mě nějakej typ v pobastlenym GSI trochu prasil, ale neřešil jsem to. Na světlech jsem zastavil v druhym pruhu, ale za jednim autem a koukám zelená a opich co to dá. Nechal jsem to auto přede mnou popojet a pak jsem hodil odpich za tím Sopelem. Po chvíli jsem ho trhnul a on to nějak nemoh pobrat. Místo toho aby mě předjel, na což evidentně neměl, zapnul dálkový a jel za mnou s rozsvícenejma dálkovejma světlama. Samo že to bylo večer v 19:30 ikdyž v Motole.
Tomu se říká závodník.
Že by M10 měla 105kW ?Reno... píše:Kamarád (velkej frajer) si koupil starýho eckorta XR3i - cabrio, 13' kola, snížený, spojlery, modrý diody - prostě velkej drsnák![]()
V seriový 318i m10 jsem si ho dal úplně bez problému![]()
![]()
Jen tak pro srovnání: nejvýkonější eckort (XR3i) má zhruba stejnej výkon jako nejslabší e30 (318i)
SouhlasimKuaJa píše:To Tomik: To jsi velkej borec, kdyz mas nalozeny auto, do zatacek musis jet jak podelanej, aby se ti to neurvalo a nenechas se predjet v useku, ve kterym by to slo. To neni zavodeni tohle je pakarna-kdybys nebyl psycho, tak ho pak za tim kopcem nekde pustis predjet, i kdybys to mel na chvili odstavit. Fakt bezohlednost a lamovina - nekoho za sebou podrzet s nalozenym vozejkem,tak to bych ti dal hnedka medaily-na to bys mel mit jeste treba nejakej 4.0litr abys mohl zdrzovat jeste vykonejsi auta nez Facka.
PS: Sorry, ale ja jsem na tohle fakt alergickej-hrozne me vadi lidi, kteri jezdi pomalu a zdrzujou provoz-litej si 160kmh a vadit mi nebudes-ale tahni se nekde 70 do zatacek a budes me stvat vic.