gusto318is píše:
Máš prestavu, čo všetko musí vedieť a mať za sebou človek, ktorý chce byť oficiálnym partnerom Motec? Ten chalan robí mapy o.i. aj Štajfovi a mnohým ďalším závodníkom z ČR. Asi preto, že "ničím takovým nedisponuje", že..?
Ja si predstavuju, ze partner Motecu prodava dalsim zajemcum jednotky a nahrava do nich mapy, ktere mu doda Motec. Pokud se pletu a je to tak, ze tvuj kamos ty mapy sam vymysli a pak je prodava dal (treba Stajfovi, kteremu to funguje celkem dobre), pak nechapu proc si sam pro sebe udelal motor, ktery neodjizdi ze zatacek, nota bene kdyz s tim jezdi zavody do kopce, ktere jsou sama zatacka.
Mit evo 7 a neujet e30 318is, ktera ma navic ridice, ktery mi nesaha ani po paty, tak budu pekne nasranej. Mozna bych ten motor zase radeji vratil do puvodniho stavu, protoze seriovou evo7 bys v is zahlidl jenom na startu...
Specifikace moznych "tuningovych uprav" motoru na jeho strankach navozuje dojem, ze to psal clovek, ktery rozumi spise tomu, co chce lidem prodat, nez tomu, co motor potrebuje. Ale protoze dotycneho pana neznam, jsou to jen spekulace

.
gusto318is píše:
Len pre informáciu, na tých amatérskych závodoch bola polovica štart. pola závodníci, ktorí to brali ako tréning pred závodmi ME, ktoré sa tam idú pozajtra, a tomu zodpovedali i stroje.
Ze evo 7 s aktivnim strednim diferencialem na mokru spraska skoro kazdou dvoukolku (a tuplem zadohrab s klasickym usporadanim), i kdyby mela treba 600 koni, presne tak jak pises, neni pro me zadne prekvapeni. Tady si sice nekteri clenove mysli, ze e30 M3 by ji tezce zatapela, ale jak jsem pochopil, nema smysl jim to vyvracet.
PS: to je smula, tak on kamos s treningacem vlastne vyhral nad spoustou ucastniku mistrovstvi Evropy a ani za to nedostane venec, chudak, mohl byt tak slavnej
PPS: co je to "mapa o.i."?