Koupě Notebooku ???

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 08. 09. 2011 13:33

Tak je všechno jinak :lol: koupil jsem u Alza.cz Lenovo (viz výše) dopravil domů, rozbalil a lehce se pozastavil nad 14" širokoúhlým monitorem, jinak noťas vypadal opravdu parádně, kvalitou zpracování se nejlépe přirovnává k značce BMW mezi notebooky :lol: i ona zmíněná hra MSTS - silmulator běžela pěkně bez nějakého extrémního cukání, jen ta velikost obrazovky v módu 4:3 stála za prt, prostě nevýhoda nakupování u Alza.cz, danou věc si pořádně prohlédnete až doma, naštěstí firma disponuje službou vrácení zboží bez udání důvodu do 14dnů, čili noťas po 2 dnech šel zpátky a po další poradě s "thinksonixem" jsem v Alze koupil HP ProBook 17,3" :wink: http://www.alza.cz/hp-probook-4730s-d239903.htm#popis ovšem tentokráte jsem si ho nejprv ošahal a zjistil jak vypadá ve zkutečnosti a líbil se , tak jsem do něj šel i za vyšší cenu - teď jsem vysátej z peněz (fond na dovolenou, která letos nevyšla se vyprázdnil :lol: ) Každopádně má o něco málo rychlejší procesor, a prý i lepší grafiku na hry tak uvidíme v blízké době 8) jinak co se týče designu tak to HPčko je na tom oproti Lenovu dost bídně teda, HP vypadá tak jako obyčejná velká kalkulačka, i ta krabice ve které jsem ho dostal, nemá ani tak pěkný madélka na přenos, inu Lenovo je Lenovo ale v téhle cenové kategorii jsem větší od Lenova nesehnal. Jinak uvidíme jaký HP bude sluha, své pocity a zkušenosti sem budu vepisovat pro inspiraci. Jinak moc děkuju všem co do tohoto tématu něčím přispěli a poradili a zejména velkej dík "Mr. thinksonixovi" za soukromou odbornou konzultaci :lol:
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

Odpovědět