To jsi dal těm pravýmDušan M10B18 píše:Hmm, tak ke mě připsat velký otazník... mám auto v MotorExpertu v přerově, zatím udajně neměli moc času, ale podle toho co už stihli prozkoušet a změřit to bude prý pěkná ču***ovina
Jinak bych byl pro 14.00
Zlínský kraj, srazek na podzim, 10.10.2010
- Dušan M10B18
- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
v rovnakej ako predtym
kazdopadne organizovat to chce minulamalne aparaturu a podobne, ja organizujem zrazy u nas a mame DJ s aparaturou mikrofon ALE dolezita je disciplina, proste najskor sa prides opytat ci mozes ist na plochu, poradatel ti povie ano alebo ne a nie si lietat kade tade a potom to zhodit na organizaciu. Vsetko chce len posluchat co hovori dotycny clovek ktory to ma zastitene. Ja sa na Vseminu tesim uz len preto lebo si tam vzdy pridem na svoje, proste a bez reci podla mna bola minulorcna vsemina lepsia ako tohtorocny cult. Kouba mas moju podporu a keby cosi tak to zriesime nejak spolu
zatim to vypada velice dobre, lidi je dost a to vzdycky jeste prijede minimalne 10-15 aut ktere se tady vubec nenapisou
jinak pokud sem nekoho prehlidl a nenapsal tak se hlaste
a jeste vzhledem ktomu ze nas bude asi fakt moc a nikdo se nevyjadril k tematu "žvanec" tak bych se na to vykakl, stejne budou vsichni po obede a cekali by sme na to zas mesic, ale uvidime na miste treba, proste volny prubeh, ale ne chaos !
a jeste vzhledem ktomu ze nas bude asi fakt moc a nikdo se nevyjadril k tematu "žvanec" tak bych se na to vykakl, stejne budou vsichni po obede a cekali by sme na to zas mesic, ale uvidime na miste treba, proste volny prubeh, ale ne chaos !
Žvanec?Sejmi na Vsetíně nějakýho divokýho pašíka a já vemu Sputnika,si ho ogrilujem samikouBaMW píše:zatim to vypada velice dobre, lidi je dost a to vzdycky jeste prijede minimalne 10-15 aut ktere se tady vubec nenapisou
- Dušan M10B18