A wo wo wo tom to jeAnd píše:... a ze ja a moje bawka sme jedno telo jedna duse![]()

A jak tu někdo psal, jde o zvyk, prdel si taky utřeš když jdeš z hajzlu

Ze to dostanes rovnou do palice, to moc k smichu neni.And píše:no a pokud ses mensiho vzrustu a mas stesti tak dostanes 300kmh rovnou do paliceEmil Šic píše:Jakou rychlostí airbag vystřeluje? 200 km/h? Takže když je řidič nepřipoutanej, "vystartuje" navíc nárazem proti airbagu, a rychlost se sčítá a zlámaný žebra pak asi taky.Mao píše: Naprostej souhlas, nejhorší jsou ty paka co si myslej že když maj airbag tak pásy nepotřebujou - a to bejvá životní omyl.ae to uz si vetsinou ani nestihnes uvedomit
![]()
chtelo by to neco jako v demolišon menu takovou tu penu ktera vyplni celou kabinu a pohlti energii
No, ja to driv delal, ale uz to nedelam. Proc si bezduvodne nadmerne opotrebovavat brzdovy desticky a kroutit si zbytecne kotouce.Fx píše:Jo, presne tohle delam ja... Fakt nemam zajem na tom, aby nejakej vul co sedi za mnou nepripoutanej utrhl sedacku a ja letel s nim...And píše:jo nebo na kazdou cervnou brzdit na max emergency a po chvili ho to litani dopredu prestane bavit