Příběh...

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 23. 05. 2004 20:41

And píše:... a ze ja a moje bawka sme jedno telo jedna duse :twisted:
A wo wo wo tom to je :lol:

A jak tu někdo psal, jde o zvyk, prdel si taky utřeš když jdeš z hajzlu :lol:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Fx

Příspěvek od Fx » 28. 05. 2004 12:35

And píše:
Emil Šic píše:
Mao píše: Naprostej souhlas, nejhorší jsou ty paka co si myslej že když maj airbag tak pásy nepotřebujou - a to bejvá životní omyl.
Jakou rychlostí airbag vystřeluje? 200 km/h? Takže když je řidič nepřipoutanej, "vystartuje" navíc nárazem proti airbagu, a rychlost se sčítá a zlámaný žebra pak asi taky. :?:
no a pokud ses mensiho vzrustu a mas stesti tak dostanes 300kmh rovnou do palice :lol: ae to uz si vetsinou ani nestihnes uvedomit 8)

chtelo by to neco jako v demolišon menu takovou tu penu ktera vyplni celou kabinu a pohlti energii :)
Ze to dostanes rovnou do palice, to moc k smichu neni.
E39 535i sedan

Fx

Příspěvek od Fx » 28. 05. 2004 12:51

And píše:jo nebo na kazdou cervnou brzdit na max emergency a po chvili ho to litani dopredu prestane bavit :lol:
Jo, presne tohle delam ja... Fakt nemam zajem na tom, aby nejakej vul co sedi za mnou nepripoutanej utrhl sedacku a ja letel s nim...
E39 535i sedan

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 28. 05. 2004 15:44

Fx píše:
And píše:jo nebo na kazdou cervnou brzdit na max emergency a po chvili ho to litani dopredu prestane bavit :lol:
Jo, presne tohle delam ja... Fakt nemam zajem na tom, aby nejakej vul co sedi za mnou nepripoutanej utrhl sedacku a ja letel s nim...
No, ja to driv delal, ale uz to nedelam. Proc si bezduvodne nadmerne opotrebovavat brzdovy desticky a kroutit si zbytecne kotouce.
Ja si proste zapalim v klidu cigarko a jen suse posadce oznamim, ze dokud nesplni zakonnou povinnost a nepripouta se, tak muze leda jit napred pesky. 8)

Odpovědět