ty jo..stěrače se snad kradli za doby komunismu neDEJVID píše:Dneska ráno sednu do auta, nastartuju, chci setřít přední okno a koukám, že se asi někomu hodily moje stěrače.
Vandalizmus
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
asi začínají být opět nedostatkovým zbožímhageen píše:ty jo..stěrače se snad kradli za doby komunismu neDEJVID píše:Dneska ráno sednu do auta, nastartuju, chci setřít přední okno a koukám, že se asi někomu hodily moje stěrače.???si pamatuju jak sme je každej večer schováli z naší šáde
EX E30 318i
EX E36 320i
VW Corrado
EX E36 320i
VW Corrado
Pred dvoma dnami ked som cital tento topic tak som si stastne zaklepal, ze mna nastastie vandalizmus tohto druhu obchadza.
Ake ´´krasne´´ bolo moje pondelkove prebudzanie od mojej mami so slovami ´´mas rozbite okna na aute´´, nejaka buzerantska svina zavistliva
mi odpisala zadne a lave zadne okno na kupatku- vysypali sa na prasok. Predneho ktore som mal prasknute sa ten zmrd ani nedotkol
.
Mam ale podozrenie na partu mladych zmetkov ktory chodia pravidelne okolo mojho domu do prirody chlastat- dam do toho aj peniaze aby som toho smrada chytil a POTOM
.
Ake ´´krasne´´ bolo moje pondelkove prebudzanie od mojej mami so slovami ´´mas rozbite okna na aute´´, nejaka buzerantska svina zavistliva
Mam ale podozrenie na partu mladych zmetkov ktory chodia pravidelne okolo mojho domu do prirody chlastat- dam do toho aj peniaze aby som toho smrada chytil a POTOM
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG =