No kvůli tomu balakrylu,to může napadnout jen vypatlance což soudím jsi snad jen trošku anebo šetřílka což jsi nejspíš hodněvwpavel píše:dj debils, jak jsi prisel na to, ze bych na necem setril???DJ HONZA píše:vwpavel píše: Pretri je jenom cernym Barakrylem - usetris
Nejsem jako ty,a šetřím akorát když potřebuju,jinak ke zbytku-no comment !![]()
Do toho ti nic není ,jen se bráním stejnou měrou jak oni do mě,cos čekal že lidi od BMW žijou chudě?Probuď sespectator píše:Třeba mně osobně je úplně u zadku co si kdo dělá s autem, ať je klidně hází ze skály, ale ohromě se bavím těmi tvými polodementními a smysl postrádajícími příspěvky a neustálými výhružkami ostatním členům fóra.DJ HONZA píše:Možná zde člověk nesmí prezentovat fotky počátků stavby auta ale teprv hotového díla,protože by těm kokotům osobně musel všem namlátit do jednoho
Je to fakt trapný člověče...měl by ses nad sebou zamyslet, nebo zkusit chvíli abstinovat, jestli něco foukáš![]()
![]()
![]()
Překlep no bože,to se stane každýmu,německy jsem uměl hovorově dřív celkem dost,aspoň co jsme jezdili na dovolený a srazy třeba Maďarsko,Itálie,atd tak jsem se jako jedinej domluvil všude,ale už jsem spoustu vwcí zapomněl,hlavně perfektum,préteritum atd,to je fuk to není podstatný,to s tím náhonem to byl taky překlep když to tam maj v němčině vocasové,ale to s tím Bigem to mě rozesmálo docela.To se na něj těším ještě víc než na ten loňskej a předloňskej,Jupí to bude srandy kopec
Jj mě taky, každej kdo jezdí BMW je milionář, má pěknou vilku s bazénem a kam příjde rozhazuje tisícovky.Max-Max píše:tohle mne slozilo tahle myslenka
.....Pawka G. píše:A že jsou DJs docela slavní:
OMFG!!! No zrovna ty máš určitě peněz, že nevíš co s nima, je to vidět hlavně na tý tvojí kářeDJ HONZA píše:Do toho ti nic není ,jen se bráním stejnou měrou jak oni do mě,cos čekal že lidi od BMW žijou chudě?Probuď se
Je to tak a to dílo na tech fotkach co tam más ve všech inzerátech vypadá ještě dobře.Zavarenec píše:Sorry za OT: neměl jsem v plánu jsem vůbec něco psát, ale nedá mi to.
Tohle auto je absolutně neprodejný. V tomhle stavu to nikdo nekoupí za takovej peníz. Dej to za 30 na díly. Chudák cabrio![]()
vem si na to radeji tempery!DJ HONZA píše:No kvůli tomu balakrylu,to může napadnout jen vypatlance což soudím jsi snad jen trošku anebo šetřílka což jsi nejspíš hodněvwpavel píše:dj debils, jak jsi prisel na to, ze bych na necem setril???DJ HONZA píše:
Nejsem jako ty,a šetřím akorát když potřebuju,jinak ke zbytku-no comment !![]()