Ja mozna jopsena píše: Pravdepodobne mas vytahanej vnitrek.... no to je jedno, na podzim ti odvazim M5 a na jare az si ji vyzvednu tak chci mit cca 5,5 sec 0-100.Zvladnes to?

Bože muj. Max jede až z košic.Exclusive píše:Tak to se mnou nepočítejte, já nepojedu přes půl republiky, všechny srazy jsou na druhém konci republiky a my tady z jižní moravy to máme pěknou štrekukromě Vyškova a Renocaru, tady žádný větší není na kterém to někdo změří a na žádný menší nikdo měřící zařízení nedoveze
Auto je zcela v sérii, to mi věř, na celém autě jsou jen tři nesériové díly, jinak auto není vůbec odlehčené, interier a i zbytek auta je tak ja sjel z výrobní linky, a v TP mám poh. hmot. 1450kgpsena píše:Tak oprava exluzive, sledoval jsme to se stopakama na PC, i se svym videem, co mam, musim rict ze mas cca 6,5sec 0-100km a to, ze jsi na 160 pozdeji je jen kvuli tomu, ze musis radit kolem 150ti a ja radim az v tech 160ti.Takze opravdu, pokud jedes po rovine, tak cumim jak puk, jede ti to jak M5, coz nechapu jak jsi to udelal....Jsou dve varianty, bud motor nebo vaha.Pokud jsi nesnizoval radikalne vahu a mas tech 1500kg, tak na takovy vykon potrebujes kolem 250koni, coz je o 60 vic nez v serii.
Pravdepodobne mas vytahanej vnitrek.... no to je jedno, na podzim ti odvazim M5 a na jare az si ji vyzvednu tak chci mit cca 5,5 sec 0-100.Zvladnes to?
myslim to tak, ze ti dam svou M5 a za dva mesice chci aby jela za 5,5Exclusive píše:Auto je zcela v sérii, to mi věř, na celém autě jsou jen tři nesériové díly, jinak auto není vůbec odlehčené, interier a i zbytek auta je tak ja sjel z výrobní linky, a v TP mám poh. hmot. 1450kgpsena píše:Tak oprava exluzive, sledoval jsme to se stopakama na PC, i se svym videem, co mam, musim rict ze mas cca 6,5sec 0-100km a to, ze jsi na 160 pozdeji je jen kvuli tomu, ze musis radit kolem 150ti a ja radim az v tech 160ti.Takze opravdu, pokud jedes po rovine, tak cumim jak puk, jede ti to jak M5, coz nechapu jak jsi to udelal....Jsou dve varianty, bud motor nebo vaha.Pokud jsi nesnizoval radikalne vahu a mas tech 1500kg, tak na takovy vykon potrebujes kolem 250koni, coz je o 60 vic nez v serii.
Pravdepodobne mas vytahanej vnitrek.... no to je jedno, na podzim ti odvazim M5 a na jare az si ji vyzvednu tak chci mit cca 5,5 sec 0-100.Zvladnes to?
Mimochodem, ještě mám pár tryků v rukávu, které bych mohl převézt do skutečnosti, ale na těch předpokládaných 5,5s mi to ale stačit asi nebude, taky můžu řadit ve 160, ale to bych byl tak 50-100ot. před omezovačem a né vždy to vychytám, pak bych to zasekl a to se pak špatně chytá na další kvalt