spotreba 320 alebo ktore odpurucate?????
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Na margo rozdielov chrom vs plast: maly detail a podstatny - chomaky mali vzdy pod naraznik tazne oko, niektore verzie aj dve oka - samozrejme ak ich niekto v ramci tuningu neodrezal - a plast ma vzdy tazne oko montovatelne pod krytku v narazniku, t. j. nevidno ho! Preto je inzerat c 2 chromak jak vysity
A ak to chces vidiet nazivo, prid ku mne a na dvore si ich mozes vedla seba porovnat, mam obidva typy.
Na zap. Slovensku su dobre a lacne auta? Kamo, uz davno sa na trhu nepohybuju super e30 za dobre ceny, vsetky co su na predaj maju nejaku vadu pretoze super kusy sa predavaju inou formou ako inzerat. Do kazdeho pocitaj ze hned strcis ak chces mat aspon ako tak good cca 15-25 tis a to je len zaciatok.
Si student, uvaz si sam, ci mas na to, aby si uzivil 6 valec a to nielen na benzine, ale aj na poistke a nahr. dieloch. 318iS je na Slovensku len VELMI malo dobrych kusov. Nekupuj zivelne, najma nie v bazaroch kdekolvek na SK. Tvoj otec moze byt super odbornik, ale ma BMW? pozna ich? Rozozna napr. vacku a hydrostely v prdeli? Vymlatene zadne silentbloky na skusobnej jazde? Dobra rada - ber so sebou niekoho, kto e30 DOVERNE pozna, nebude lutovat neskor, ze si kupil srot. Howgh, pripadne ICQ alebo mobil.
A ak to chces vidiet nazivo, prid ku mne a na dvore si ich mozes vedla seba porovnat, mam obidva typy.
Na zap. Slovensku su dobre a lacne auta? Kamo, uz davno sa na trhu nepohybuju super e30 za dobre ceny, vsetky co su na predaj maju nejaku vadu pretoze super kusy sa predavaju inou formou ako inzerat. Do kazdeho pocitaj ze hned strcis ak chces mat aspon ako tak good cca 15-25 tis a to je len zaciatok.
Si student, uvaz si sam, ci mas na to, aby si uzivil 6 valec a to nielen na benzine, ale aj na poistke a nahr. dieloch. 318iS je na Slovensku len VELMI malo dobrych kusov. Nekupuj zivelne, najma nie v bazaroch kdekolvek na SK. Tvoj otec moze byt super odbornik, ale ma BMW? pozna ich? Rozozna napr. vacku a hydrostely v prdeli? Vymlatene zadne silentbloky na skusobnej jazde? Dobra rada - ber so sebou niekoho, kto e30 DOVERNE pozna, nebude lutovat neskor, ze si kupil srot. Howgh, pripadne ICQ alebo mobil.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
max max : k tym rozdielom, pred tym ako som sa rozhodol napisat do tohto fora, som si myslel ze o bmw vied pomerne dost ALE teraz viem ze o nich neviem ani H...O vedel som ze existuje plastak a nieco druhe ale to bolo o typoch tak asi vsetko. zistujem ze ste tu fakt brutal manici lebo asi aj keby som videl plastak a chromak vedla seba tak neviem ci si vsimnem kde trci nejake tazne oko
urcite so pocital s nejakymi pociatocnymi investiciami. Moze byt ze dobre e30 su uz vypredane ale bol som niekolko krat v blave a pozeral som bazare , je sice pravda ze som pozeral len auta novsie, ale boli o dost lacnejsie ako v KE.
otec ma 735i e23-a tu pozna urcite perfektne, ake o e30 nevie toho tolko ako o svojom, rad by som mal tam niekoho kto pozna e30 ale povedz(napis) co ocakavas ze z toho ze mi pomozes budes mat?nechcem ta urazit len aby som vedel na com som.
k tym motorom- 318is som nasiel iba jednu na avizo.sk( blizsie info o nej je na 4 strane tejto temy)
6valec ma urcite drahsie nahr. diely, benzin, poistku ani nie vo wustenrote je poistka podla koni, takze myslim ze od nejakych 100-190ps je to rovnake poistne. este 6valce vraj treba pri normalnej starostlivosti generalkovat az po 300 000km a 4 valce po 200 000km.ale teraz mi to uz je jedno, nech to je aspon kupe a tiez nemusim 316.
ked sa tie auta v slusnom stave predavaju inak ako na inzerat vies okrem toho 316 co si pisal v sukr. spravach o nejakom tiez dobrom na predaj??

urcite so pocital s nejakymi pociatocnymi investiciami. Moze byt ze dobre e30 su uz vypredane ale bol som niekolko krat v blave a pozeral som bazare , je sice pravda ze som pozeral len auta novsie, ale boli o dost lacnejsie ako v KE.
otec ma 735i e23-a tu pozna urcite perfektne, ake o e30 nevie toho tolko ako o svojom, rad by som mal tam niekoho kto pozna e30 ale povedz(napis) co ocakavas ze z toho ze mi pomozes budes mat?nechcem ta urazit len aby som vedel na com som.
k tym motorom- 318is som nasiel iba jednu na avizo.sk( blizsie info o nej je na 4 strane tejto temy)
6valec ma urcite drahsie nahr. diely, benzin, poistku ani nie vo wustenrote je poistka podla koni, takze myslim ze od nejakych 100-190ps je to rovnake poistne. este 6valce vraj treba pri normalnej starostlivosti generalkovat az po 300 000km a 4 valce po 200 000km.ale teraz mi to uz je jedno, nech to je aspon kupe a tiez nemusim 316.
ked sa tie auta v slusnom stave predavaju inak ako na inzerat vies okrem toho 316 co si pisal v sukr. spravach o nejakom tiez dobrom na predaj??
e30 316 - winter car
- Night.chimera
Fx píše:1,8 M10 jede docela pekne, ale zadnej odvaz... 1,8 M40 o malinko lepsi, ale taky zadnej odvaz... No ono popravde, po presednuti z Imprezy GT do 325i nebyla ta M20 taky zadnej velkej odvaz
M10 litak bokem jak zbesila co vic si prat ja bych ji bral

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
wuestenrot - do 70 PS, 70-140 PS, 140 hore. ceny - cca 6500, 10000, 13500.sentinel píše:6valec ma urcite drahsie nahr. diely, benzin, poistku ani nie vo wustenrote je poistka podla koni, takze myslim ze od nejakych 100-190ps je to rovnake poistne. este 6valce vraj treba pri normalnej starostlivosti generalkovat az po 300 000km a 4 valce po 200 000km.ale teraz mi to uz je jedno, nech to je aspon kupe a tiez nemusim 316.
pre teba by bol velice vhodny M10 318i, tieto motory boli aj v prvych plastoch kym prisli M40. Navrhujem v debate pokracovat cez SZ alebo ICQ nech to tu nezasierame.
Ta zpráva se ti přesune z nedoručených do doručených, až po tom co si ji přečte ten komu jsi jí posílal...sentinel píše:heeeeelp preco ked odpoviem na SZ tak sa mi zobrazi medzi nedorucenymi a nie odoslanymi????pekne ma to hneva lebo som jednu SZ pisal 2x a bola dost dlha.![]()

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

kedze si student tak ta 325 ta zozere......najdi si pre zaciatok naozaj nejaku 318 a to by si mohol stihat platit....na okraj ta 325 zere okolo 15l a vobec jej nenakladas iba ides s kolonou a ked jej zacnes davat tak nema dno...moj rekord 30litrou na 74km....
a ten cerveny co mas na tom linku je z bratislavi bol som ho pozerat je to 2,7 automat ale naozaj kool stav....podvozok super,a motor ide ako hodinky a ten bieli co je vedla neho je k tomu gratis a je to tiez 2,7 ekonom automat akurat ze nema prevodovku ale obidva maju seriovi lak cize neboli striekane a su naozaj velmi dobre opatrovane....na tom cervenom som sa vozil a hociktora felicia moze ist do riti co sa tika hluku a klepania a buchotu...isiel ako keby vybehol z linky...obidva maju zimne gumi v 80percentnom stave....a nepacilo sa mi na tom cervenom ze mal hnedy interier a asi 2cm na zadnom pravom leme hrdzu...to je vsetko......a este ten bieli mal aj tempomat tak by som si to prehodil do cerveneho a bol bi spica.....
a ten cerveny co mas na tom linku je z bratislavi bol som ho pozerat je to 2,7 automat ale naozaj kool stav....podvozok super,a motor ide ako hodinky a ten bieli co je vedla neho je k tomu gratis a je to tiez 2,7 ekonom automat akurat ze nema prevodovku ale obidva maju seriovi lak cize neboli striekane a su naozaj velmi dobre opatrovane....na tom cervenom som sa vozil a hociktora felicia moze ist do riti co sa tika hluku a klepania a buchotu...isiel ako keby vybehol z linky...obidva maju zimne gumi v 80percentnom stave....a nepacilo sa mi na tom cervenom ze mal hnedy interier a asi 2cm na zadnom pravom leme hrdzu...to je vsetko......a este ten bieli mal aj tempomat tak by som si to prehodil do cerveneho a bol bi spica.....

šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
Na vykon sa musi ist cez železo
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
zhanat veci na ETU v Kosiciach bude dobra sranda, takze aj to si treba zvazit a pochybujem, ze mlady chalan by chcel ETU v automate, to oceni a vyuzije az skuseny vodic, moj nazor.sys325i píše:kedze si student tak ta 325 ta zozere......najdi si pre zaciatok naozaj nejaku 318 a to by si mohol stihat platit....na okraj ta 325 zere okolo 15l a vobec jej nenakladas iba ides s kolonou a ked jej zacnes davat tak nema dno...moj rekord 30litrou na 74km....
Inak zda sa mi trochu moc pytat za ETU 80 tisic, ale mozno je to fakt top stav.
na zaciatku prispevku ma tu niekto presviecal ze 320 a 325 ma takmer rovnaku spotrebu, teraz sa dozvedam ze ani nie.
aj keby som sa rozhodol ze kupim tu cervenu z blavy tak neviem ako by som ten druhy kus dopravil do KE ked nema papiere.
a k automatu- mama mala auto s automatom (1,6 100ps) a nic moc na tych 100ps. myslim ze by som urcite nechcel automat.
sys325i : inac dik za info a keby si nasiel niekde v blave nejaku peknu e30 kupe v dobrom stave tak napis.

aj keby som sa rozhodol ze kupim tu cervenu z blavy tak neviem ako by som ten druhy kus dopravil do KE ked nema papiere.
a k automatu- mama mala auto s automatom (1,6 100ps) a nic moc na tych 100ps. myslim ze by som urcite nechcel automat.
sys325i : inac dik za info a keby si nasiel niekde v blave nejaku peknu e30 kupe v dobrom stave tak napis.
e30 316 - winter car
nak tak, proto nefvim kde kolega bral u 325i 15, ja za 15 v prumeru nejedu s černym ani pri 190 tacho. Pravda mam o něco delší difer....
střibrnej si řek v pruměru o cca: 13l při rychlostech 160-180(spiš 160) ato se standartnim diferem.....
střibrnej si řek v pruměru o cca: 13l při rychlostech 160-180(spiš 160) ato se standartnim diferem.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru