To jen tak když už jsem u těch peněz na báwo...

A jeje, mobilní martinmasatjurais píše:Borci..ale ukdyž už jsem tady. Mám možnost splašit mobilní telefony, většinou použitý ale dá se sehnat i zánovní. Jedná se většinou o telefony z dovozu nebo přes známího, kde mám vlastní regál na mobily. Je to taková malá brigáda... Tak pokud máte zájem o mob. tel tak se ozvyte a můžu se Vám podívat za kolik by se dal splašit...
To jen tak když už jsem u těch peněz na báwo..., nějak šetřit musím...!!
Jaký martinmasat??? Prostě se rád bavím a zkouším....Fx píše:A jeje, mobilní martinmasatjurais píše:Borci..ale ukdyž už jsem tady. Mám možnost splašit mobilní telefony, většinou použitý ale dá se sehnat i zánovní. Jedná se většinou o telefony z dovozu nebo přes známího, kde mám vlastní regál na mobily. Je to taková malá brigáda... Tak pokud máte zájem o mob. tel tak se ozvyte a můžu se Vám podívat za kolik by se dal splašit...
Fx píše:A jeje, mobilní martinmasatjurais píše:Borci..ale ukdyž už jsem tady. Mám možnost splašit mobilní telefony, většinou použitý ale dá se sehnat i zánovní. Jedná se většinou o telefony z dovozu nebo přes známího, kde mám vlastní regál na mobily. Je to taková malá brigáda... Tak pokud máte zájem o mob. tel tak se ozvyte a můžu se Vám podívat za kolik by se dal splašit...
Budu si to fooorum muset projít. Máš někde něco přesně kde by jsem se mohl něco dozvědět? Jinak dík... V anonci je ten to inzerátek:DC píše:i 316ka je pořád lepší než většina ostatních aut na českých silnicích
ale neber 316 (karbec); pouze 316i a lepe s motorem M40 - u nej si ale poslechni zda-li nejsou slyšet hydroštely, když jo, tak nebrat...
a taky si tady něco přečti na foru - je tady pro tebe hafo moudra
nechci kecat, ale myslim, ze z rv89 316 bude 1,8 M10 ...jurais píše:Budu si to fooorum muset projít. Máš někde něco přesně kde by jsem se mohl něco dozvědět? Jinak dík... V anonci je ten to inzerátek:DC píše:i 316ka je pořád lepší než většina ostatních aut na českých silnicích
ale neber 316 (karbec); pouze 316i a lepe s motorem M40 - u nej si ale poslechni zda-li nejsou slyšet hydroštely, když jo, tak nebrat...
BMW 316, rok výroby 1989, výborný stav, garážovaný, v zimě nejetý, spousta extra - šíbr, alu kola, rádio atd., najeto 200.000km, garážovaný, cena 19.000 Kč. ...............myslím že to je M40
Díky...ajfel píše:nechci kecat, ale myslim, ze z rv89 316 bude 1,8 M10 ...jurais píše:Budu si to fooorum muset projít. Máš někde něco přesně kde by jsem se mohl něco dozvědět? Jinak dík... V anonci je ten to inzerátek:DC píše:i 316ka je pořád lepší než většina ostatních aut na českých silnicích
BMW 316, rok výroby 1989, výborný stav, garážovaný, v zimě nejetý, spousta extra - šíbr, alu kola, rádio atd., najeto 200.000km, garážovaný, cena 19.000 Kč. ...............myslím že to je M40
kdyz chces neco najit, mahore mas Hledat ... tam napises nejake slovo, treba hydrostely, rozvody, ventily, spotreba ... a najde to to prispvky s danym slovem ...
petr
http://www.wreckedexotics.com/330/jurais píše:mimochodem podívejte se na www.tipcars.cz a tam se podívejte do NOVINEK na článek NEUVĚŘITLÉ HAVÁRIE ''superaut''
To sou pohledy na autika...