Ne tak docela...Jirka325 píše: Termin koroptev a piratka oznacuje v me hantyrce ten samy smysl![]()
a netvar se jako bys to nevedel

U prvni stage nejspis zustane, nebo se mozna i zrusiJirka325 píše:Podle toho, piratka je prvni stage, je to neochoceny a nekdy je tam i filesharingFx píše:Ne tak docela...![]()
![]()
![]()
![]()
Koroptev je druhy stage s odladenym SW a aktivovanym SIMlockem![]()
Ale ale, to jsou nam zmeny, takova slusne vychovana piratka a ona chudinka takhle dopadne...Fx píše:U prvni stage nejspis zustane, nebo se mozna i zrusi, objevil jsem neco starsiho, sice se to bude hur ochocovat, ale co...
BTW takhle jsem se o tom bavil s jednim kamosem, a on se najednou roztlemil a rekl: "Kdyby to vedelo, jak se o tom bavime, asi by to nebylo nadseny..."
No téda já žasnu........Albert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
Prehazovani spz, baterek, kontrola oleje atd. uz se me tedy netyka..
Jj, po par kilometrech uz taky zacala rozeznavat stroje na podauta a BMW
P.S.: Ale papiry nastesti nema
Nebo ne?Anonymous píše:No téda já žasnu........Albert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
helemse emancipaceElix píše:Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
No, 528...Elix píše:
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityho
No tak žádný učený z nebe nespadl, no a o ženských se to více méně traduje....JEŽIŠ ženská za volantemAlbert píše:No, 528...Elix píše:
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoTy co nevideli, neuveri.. Ne, kecam..
(Jinak 528i e28-stoji v garazi a je vicemene na dily, ale plne pojizdna)
Gumovani na tom placku ve tvym podani bylo really zabavny, rozjizdeni se pri 6000 otackach na sterku taky-teda zvlast na zpatecku, to se mi libilo nejvic![]()
I ta jizda na uzky klikaty sterkovy ceste pri cca 80-90 byla fajn![]()
Ne tak jako aby to nevypadalo ze pomlouvam, musi se nechat ze odhat mas.. ja uz fakt myslel ze tu tyc (takova ta cerveno bila, aneb poskozeni se tresta) v tom poli sejmes, ale s prehledem jsi ji o par centimetru minula![]()
P.S. Ehm, myslis ze budes mit v sobotu cas na vymenu kol? predni za zadni?
jo? jinak zdárekDC píše:helemse emancipaceElix píše:Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
čau Elix
Hehe, spis jestli jsi Elix naucil jezdit dvermaFx píše:A jejej, koroptev priletela![]()
Shvalne, jestli jsi ji, Alberte, naucil Brum brum