Ne tak docela...Jirka325 píše: Termin koroptev a piratka oznacuje v me hantyrce ten samy smysl![]()
a netvar se jako bys to nevedel
Co na to ta Vase??
U prvni stage nejspis zustane, nebo se mozna i zrusiJirka325 píše:Podle toho, piratka je prvni stage, je to neochoceny a nekdy je tam i filesharingFx píše:Ne tak docela...![]()
![]()
![]()
![]()
Koroptev je druhy stage s odladenym SW a aktivovanym SIMlockem![]()
BTW takhle jsem se o tom bavil s jednim kamosem, a on se najednou roztlemil a rekl: "Kdyby to vedelo, jak se o tom bavime, asi by to nebylo nadseny...
E39 535i sedan
Ale ale, to jsou nam zmeny, takova slusne vychovana piratka a ona chudinka takhle dopadne...Fx píše:U prvni stage nejspis zustane, nebo se mozna i zrusi, objevil jsem neco starsiho, sice se to bude hur ochocovat, ale co...
BTW takhle jsem se o tom bavil s jednim kamosem, a on se najednou roztlemil a rekl: "Kdyby to vedelo, jak se o tom bavime, asi by to nebylo nadseny..."
Nejlepsi je, kdyz se takhle bavis pred "tim" ovsem nesmi prijit na tyhle sifry, tzn. nesmi byt v koroptvim meritku nadprumerne inteligentni.
Nebo jsou pak nasrany, co to furt meles o odladenym SW a simlocku
Ta moji je to jedno hlavne ze se veze...A co taky pred tim jsem mel coupe a ona furt rodina a ja vul myslel ze ji kombikem zavru tlamicku a ona ted spustila DĚTÁTKO!!--Krize tak jsem ji vysvetlil ze musi nejdriv koupit Kola a nejaky good radio a pak zacnu zase ja premyslet o zmene a ona rekla na jeziska.....Co ja pak budu delat?Kazdopadne se my nesere do rizeni rika ze jezdim jako prase ale dobre a pairy taky dekuji bohu nema...Ale to se snad zmeni a pred momentem prohlasila kdyz ¨zpozorovala ucty za benzin ze to auto zere decka i s cestarema okolo cesty takze snad mam klid.....Ale jinak v poho a sem ochotny ji zapojit do toho koproptviho pneuservisu at se necemu priuci.. 
320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 
-
Návštěvník
No téda já žasnu........Albert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
Prehazovani spz, baterek, kontrola oleje atd. uz se me tedy netyka..
Jj, po par kilometrech uz taky zacala rozeznavat stroje na podauta a BMW
P.S.: Ale papiry nastesti nema
Nebo ne?Anonymous píše:No téda já žasnu........Albert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
helemse emancipaceElix píše:Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
čau Elix
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
No, 528...Elix píše:
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityho
Gumovani na tom placku ve tvym podani bylo really zabavny, rozjizdeni se pri 6000 otackach na sterku taky-teda zvlast na zpatecku, to se mi libilo nejvic
I ta jizda na uzky klikaty sterkovy ceste pri cca 80-90 byla fajn
Ne tak jako aby to nevypadalo ze pomlouvam, musi se nechat ze odhat mas.. ja uz fakt myslel ze tu tyc (takova ta cerveno bila, aneb poskozeni se tresta) v tom poli sejmes, ale s prehledem jsi ji o par centimetru minula
P.S. Ehm, myslis ze budes mit v sobotu cas na vymenu kol? predni za zadni?
No tak žádný učený z nebe nespadl, no a o ženských se to více méně traduje....JEŽIŠ ženská za volantemAlbert píše:No, 528...Elix píše:
Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoTy co nevideli, neuveri.. Ne, kecam..
(Jinak 528i e28-stoji v garazi a je vicemene na dily, ale plne pojizdna)
Gumovani na tom placku ve tvym podani bylo really zabavny, rozjizdeni se pri 6000 otackach na sterku taky-teda zvlast na zpatecku, to se mi libilo nejvic![]()
I ta jizda na uzky klikaty sterkovy ceste pri cca 80-90 byla fajn![]()
Ne tak jako aby to nevypadalo ze pomlouvam, musi se nechat ze odhat mas.. ja uz fakt myslel ze tu tyc (takova ta cerveno bila, aneb poskozeni se tresta) v tom poli sejmes, ale s prehledem jsi ji o par centimetru minula![]()
P.S. Ehm, myslis ze budes mit v sobotu cas na vymenu kol? predni za zadni?
jo? jinak zdárekDC píše:helemse emancipaceElix píše:Teda brouku, papiry fakt nemam ale nechceš přidat tu historku s 528? jinak baterry a spz ci olej............ neni nic slozityhoAlbert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
čau Elix
No ja se k BMW vlastne dostal diky mlady, pac ona i jeji bratr bafo meli... no a dneska uz ho mam jen ja
. Jediny nad cim obcas remca jsou penize(tezko se da vylepsovat kara,byt a mlada soucasne
). Jinak kdyz nekam jedem tak se snazi oblecenim ladit do briliant rot 
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Hehe, spis jestli jsi Elix naucil jezdit dvermaFx píše:A jejej, koroptev priletela![]()
Shvalne, jestli jsi ji, Alberte, naucil Brum brum
Co Elix ? Pripojuji se k uvitacimu vyboru, jeste par koroptvi a budeme mit srazy - silny auta, vino, zeny, zpev
Ale tak me napada ta myslenka, az zestarnem a nebude nas uz bavit sprintovat na srazech, jak budou nase pritelkyne sprintovat za nas