Já bych tento topik rozdělil na dvě části:
- Bilsteiny: Jedny mám už skoro rok doma (naštěstí ne přes Chovance), až vyměním, třeba řeknu že jsou to mrdky, doteď jsou to pro mne kvalitní tlumiče. Koupil jsem je tak, že jsem poptal cca 5 obchodníků s Bilsteiny na Aukru, ten samý typ, na ten samý model a vybral si toho nejlevvnějšího. Světe div se, byla to skoro polovina toho, co za ně chtěl Chovanec.
- Petr Chovanec, Autofren a jiné převleky typu
www.bilsteintlumice.cz (jinak zde přezdívky Dr.Drift a auto-fren, aspoň doteď

):
Je to typická mrdina, přechytralý (zároveň hloupý), důležitý sráč, na kterého když si vzpomenu a uvidím v paměti jeho ksicht, měl bych chuť mu zašlápnout ty brýle do jeho ksichtu..
Nedával bych do kupy značku tlumičů Bilstein a jméno tohoto bezpáteřního zmrda, který jen kazí jméno značky čehokoliv a být zástupce firmy Bilstein v ČR, ať oficiální, či podobný sráč jako on, který seděl ("podnikal") v prdeli nad labem, ve sklepě v domě u jedné staré paní, udělal bych vše proto ať už si tento hajzlík nemůže zakládat další stranky, které buď nabízí za nesmyslné prachy na prodej, či díky podvodů je musí zrušit..
Myslím, že kdyby se v Bilsteinu dověděli, jakým způsobem on dokázal poškodit jméno této značky, skoro v celé ČR, asi by se nedoplatil. Jen se divím, že už to někdo neudělal a on vesele "zastupuje" Bilstein dál
Jinak co se týká těch reklamací s Bilsteiny, vidím to stejně jako Jiří (GeorgosAc)..
Mimo to, pokud si dobře pamatuji, tak veškeré reklamace, týkající se Bilsteinu se týkaly pouze tlumičů od Chovance, jinak jsem nikdy neslyšel o žádném problému.
V tom případě už mě nejednou napdla možná sci-fi možnost..
Kdo ví, co jsou to za tlumiče, nejsou to jen žlutě natřené šroty? Nebo Bilstein nálepka? Kde má kdo jistotu že je to origo Bilstein, když se dnes dají koupit i falešné jízdenky? Že by třeba zase čína?
Nevím, zjistil bych si to, i když od něj už asi soudný člověk nic nekoupí.
Zkusil bych Harezze zde na fóru, slyšel jsem že se tomu věnuje, tohle je férový člověk, nebo normálně nějakého obchodníka, je jich několik, třeba na tom Aukru..
Pokud si to pan Chovanec čte (jakože čte), doufám že má ošpice a chcípne na to

Co udělal mě, nebudu opakovat, psal jsem to několikrát, je to ojeb a tečka.
P.S: Jen buď rád, že jsi tomu p.Matuškovi (lubeec odtud), tenkrát náhodou ty peníze vrátil, měl jsem s ním nějakou domluvu a už jsem málem vyrážel do Frenštátu

Jednou na to stejně dojedeš..