Konec podvodníků v Čechách
- Jan Kučera
Mno, Vlado320, uprimne,pri vší úctě,tebe taky neznam, tudíž nesoudim,ledacos by mi mozna napovedeli prispevky z doby nedavne, ale nemyslim to spatne, neznam te. Vim ze ty me asi neznas,ale fakt si myslis ze bych mel za potřebí podelavat teenagery o peníze na nejakym blbym LPGečku, a že pokud by vše nebylo tak jak píšu, tak bych tady toto rozpoutal???
Já prostě jen nesnášim podvodníky a podelavace.
Já prostě jen nesnášim podvodníky a podelavace.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

K pobavení na tom nějak nic nevidim, nechápu že se uživatel typhoon neozval dřív když je to taková pravda, ale zas cenim že si ze všech lidí vybral toho pravýho kterýmu by se svěřilMarosh píše:Jestli chceš, tak mi to pošli na mail, co mám tady pod jménem... můžu to zkusit upravit ve photoshopu a dát to sem, abychom se také pobavili.Jan Kučera píše: Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.

E36 323i coupé
to mas pravdu no mel radsi napsat tobe ty jis ten pravej urcitePawka G. píše:K pobavení na tom nějak nic nevidim, nechápu že se uživatel typhoon neozval dřív když je to taková pravda, ale zas cenim že si ze všech lidí vybral toho pravýho kterýmu by se svěřilMarosh píše:Jestli chceš, tak mi to pošli na mail, co mám tady pod jménem... můžu to zkusit upravit ve photoshopu a dát to sem, abychom se také pobavili.Jan Kučera píše: Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Ty drž hlavně hubu Vláďovlada320 píše:to mas pravdu no mel radsi napsat tobe ty jis ten pravej urcitePawka G. píše:K pobavení na tom nějak nic nevidim, nechápu že se uživatel typhoon neozval dřív když je to taková pravda, ale zas cenim že si ze všech lidí vybral toho pravýho kterýmu by se svěřilMarosh píše: Jestli chceš, tak mi to pošli na mail, co mám tady pod jménem... můžu to zkusit upravit ve photoshopu a dát to sem, abychom se také pobavili.![]()

E36 323i coupé
No tak na podporu Honzy Kučery musím říct, že jsem sním párkrát nějaký kšeftík měl (prodával jsem mu díly, přivezl mě auto z De...) a musím říct, že 100% férový jednání... Moc lidem nevěřim, ale jemu jo.
Howgh
Howgh
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Já nevim, taky se kloním spíš k verzi pana Kučery, ale hlavně mně udivuje jak rychle běží někdo kvůli pár korunám na fízlárnu, a jestli ještě neprávem tak je to vrcholná demenceMacek píše:No tak na podporu Honzy Kučery musím říct, že jsem sním párkrát nějaký kšeftík měl (prodával jsem mu díly, přivezl mě auto z De...) a musím říct, že 100% férový jednání... Moc lidem nevěřim, ale jemu jo.
Howgh

E36 323i coupé
ono buh vi jak to bylo vis.a to dobre vedi asi jen oni dva.ja se tu s nikym nechci hadat ale musite si uvedomit ze pretvarka je jedna z lidskejch vlastnosti kterou lidi ovladaj,v dnesni dobe bohuzel az moc dobre.tim nerikam ze vubec neverim panu Kucerovi ale neverim tomu ze ma na sto procent cisty svedomi v tomhle pripade.a co tu tak ctu tak asi nikdo z vas ho nezna opravdu dobre jen diky obchodu.ja znal taky spoustu lidi ktery se tvarili jak miliusove a nikdy bych do nich nerek ze by udelali nebo delali to co udelali nebo delaliPawka G. píše:Já nevim, taky se kloním spíš k verzi pana Kučery, ale hlavně mně udivuje jak rychle běží někdo kvůli pár korunám na fízlárnu, a jestli ještě neprávem tak je to vrcholná demenceMacek píše:No tak na podporu Honzy Kučery musím říct, že jsem sním párkrát nějaký kšeftík měl (prodával jsem mu díly, přivezl mě auto z De...) a musím říct, že 100% férový jednání... Moc lidem nevěřim, ale jemu jo.
Howgh

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Honzovi jsem leštil víko ventilů a dohoda i jednání super, naprosto bez problémů. Nemám důvod mu nevěřit, že to co napsal je pravda.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

K pobavení (možná spíš "pobavení") je to, jak si tady typhoon tahá nějaký vejmysly až z paty. Honzovi jsem jednou vezl nějaký věci na Moravu - na místě setkání byl ještě dřív než v čas a i když se bohužel stalo, že jedna z těch věcí (almara) mi trochu ušpinila auto, tak byl okamžitě ochoten danou věc napravit. A navíc jezdí mojí oblíbenou Diskoškou, takže já mám jasno.Pawka G. píše: K pobavení na tom nějak nic nevidim, nechápu že se uživatel typhoon neozval dřív když je to taková pravda, ale zas cenim že si ze všech lidí vybral toho pravýho kterýmu by se svěřil

- Jan Kučera
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že už z jednání Honzy Kučery na foru je trochu poznat, že jde o férovýho člověka. Je jasný, že je to trochu zkreslené, ale já ten pocit z toho člověka prostě mám.
Nicméně o inteligenci již zmíněného dementa svědčí skutečnost, že jezdil v E21 s anglickou vlajkou přes celý zadní okno, zákazem řízení a napůl sfetovanými přáteli s dredy...jak psal jednou Venca, tak při pohledu na tyto individua už si člověk musí dávat bacha.
Tudíž já mám taky jasno...ale já jsem jen přicmrndávač jak tu taky o mě jeden člen napsal
Nicméně o inteligenci již zmíněného dementa svědčí skutečnost, že jezdil v E21 s anglickou vlajkou přes celý zadní okno, zákazem řízení a napůl sfetovanými přáteli s dredy...jak psal jednou Venca, tak při pohledu na tyto individua už si člověk musí dávat bacha.
Tudíž já mám taky jasno...ale já jsem jen přicmrndávač jak tu taky o mě jeden člen napsal

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: tweety
Je mi fuk čí byla, nešlo o E21, ale o tu debilitu, vyvěsit si přes zadní okno anglickou vlajkutyphoon píše:Sám jsi dement já jsem nikdy e21 neměl a vůbec od e30 se distancuju takže by jsem tuto debatu již rozpustil. to je mezi mnou a Kučerou. za další si stejně každej myslí co chce takže co a ta e21 co byla v okolí nebyla moje:-) čus

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz