Nevhodna vymluva - v Germanii jezdi 50 a taky to jde a nejezdi pozde. Musis vyjet o neco drive a muzes jet v poklidu. Pri cestach skrze dlouhe obce pouzivam tempomat a i kdyz jedu stabilnich 58-60, za chvili je za mnou kolona.MADmaniac píše:...myslim ze jezdit po meste 50 je ve vetsine pripadu nesmysl, pri dnesni preplnenosti mest provozem by ses nikam nedostal...
Kryštof 2004!!!
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jak mam posledni dobou trochu problemy s teplotou - pri vetsim zatizeni (do kopce nebo pri vetsi akceleraci) to trochu prelejza pulku - az do 2/3, coz me trochu znervoznuje a tak jezdim s co nejlehci nohou - pak je teplota v pohode, se spotrebou sem se dostal na 7.2l/100km - 100% po Praze a verte, ze se 50-60 jezdit v pohode da. Kdyz je hezky, otevru si sibr a uzivam si slunicka. Fakt uz mi chibi jen ten tempomat.
Co mne ale dokaze nasrat, kdyz potkam dalsiho blba
, kterej jede jeste pomalejc nez ja, takovejch bohudik (nebo bohuzel
) moc neni.
Moje motto pro pohodovou jizdu:
"Zarazenou 5 a prede mnou nikdo pomalejsi"
(324d jede po rovine nebo z kopce 50 na 5 v pohode)
Co mne ale dokaze nasrat, kdyz potkam dalsiho blba

Moje motto pro pohodovou jizdu:
"Zarazenou 5 a prede mnou nikdo pomalejsi"
(324d jede po rovine nebo z kopce 50 na 5 v pohode)
No ono taky dost zalezi na aute. V patek me docela vydesil radar ve Vrsovicich. Kdyz jedete z Bratri Synku do Vrsovic, tak podjedete viadukt, je tam tahla zatacka doprava a je to do mirnyho kopecka. No a za tou zatackou byl radar a asi 100 metru za nim staveli auta jedno po druhym. Ja tam jel neco kolem tachometrovejch 65, a to jenom proto, ze bylo vedro, ja jel Nissanem Micra 1,0i 16V a mel jsem pustenou klimatizaci. Kdo zna tyhle slaby auta, tak vi, ze ten kopecek se zaplou klima vyjedu padesatkou jedine na dvojku, jenze to bych to musel tocit jak cvok. Na trojku by mi to tam zdechalo, proto jsem to musel rozjet trochu vic. Nastesti me nezastavili a doufam, ze foto neudelali. Normalne souhlasim s dodrzovanim rychlosti, ale v rozumnejch mezich. Sice nesouhlasim uplne s MADmaniacem, ale je fakt, ze mnohde jsou ty rychlostni omezeni naprosto k nicemu a na spouste mist je tricitka jenom alibismus. Ja nevim, po meste jezdim kolem tech 60ti a kde je potreba, tam jedu treba krokem.
E39 535i sedan
tak sem vyjel z parkoviste a po 50 metrech uz me zastavili
nejdriv me zjebali za lekarnicku kde byly vsechny obvazy ece nemecky BMW a pak za folie bez atestu ae tak nak sem to ukecal
ae chcu se zeptat delali uz nekomu z vas testy na navykove latky a drogy? me rekli ze mi ho udelaj ae pak sem akorat foukal a tak se ptam co bude s tim testem na drogy a rekli ze mi to pro dnesek odpousti
tak sem se ptal jak to vubec delaj a prej maj nakej pristroj kterej to pozna ze slin ae pride mi to ze jen blafoval pac slintat nekam do pytliku a pak cekat na rozbor to se mi nezda

nejdriv me zjebali za lekarnicku kde byly vsechny obvazy ece nemecky BMW a pak za folie bez atestu ae tak nak sem to ukecal
ae chcu se zeptat delali uz nekomu z vas testy na navykove latky a drogy? me rekli ze mi ho udelaj ae pak sem akorat foukal a tak se ptam co bude s tim testem na drogy a rekli ze mi to pro dnesek odpousti

tak sem se ptal jak to vubec delaj a prej maj nakej pristroj kterej to pozna ze slin ae pride mi to ze jen blafoval pac slintat nekam do pytliku a pak cekat na rozbor to se mi nezda
----------------------:)
Jasně,ty si nikdy nejel v obci 80,no já jen ,že znám pár policajtů co jezdí po městě 120 a pak tě stejně buzerujou,hold oni můžou.Jako tím se nechci dotknout těch pár vyjímek férovejch poldů.Jinak se přiznám,že mi taky občas rupne v bedně a patřím mezi ty největčí prasata,ale nějak bez toho sem tam nemůžu být.Uli_d píše:Presne ...ondra_m píše:Tý vole, vždyť to ti policajti nedělaj proto aby tě obtěžovali. Ale proto aby jsme se tu měli líp...
Bez šílenců, vožralů, čórkařů atd..
Ja teda taky nerad dostavam pokutu a rozhodne nejsou mezi nimi zadny Einstenove a svatousci, ale ... "podle sebe soudim tebe" ... hovada?? ... podivejte se radsi do zrdcadla!!!! Von az vas nebo nakyho blizkyho zmrzaci nakej takovej sikovnej, kterej jede ve meste "jenom" 80, tak budete mluvit jinak ...
Ja myslim, ze tady rvou nejvic ty nejvetsi prasata, protoze kdo jezdi slusne s nima moc problemu nema...![]()
![]()

M3 (e46) Hartge 

Ja taky jezdim po meste obcas i 80, ale me spis slo o to, ze kdyz me zastavej a daj mi pokutu za tech 80, tak nejsou curaci voni, ale ja, protoze jezdit se ma 50.M3maniac píše:Jasně,ty si nikdy nejel v obci 80,no já jen ,že znám pár policajtů co jezdí po městě 120 a pak tě stejně buzerujou,hold oni můžou.Jako tím se nechci dotknout těch pár vyjímek férovejch poldů.Jinak se přiznám,že mi taky občas rupne v bedně a patřím mezi ty největčí prasata,ale nějak bez toho sem tam nemůžu být.jinak znám tisíc lidí co mi vyprávěj jak už na to serou a jezdí pomalu akorát když je vidím z okna tak jedou po parkovišti na sídlišti kilem..... to bych já teda mezi děckama nedal.
Jo.Zdrahy píše:POLICAJTI JSOU NECO PODOBNEHO JAKO CIKANI - nekteri jsou dobri, nektery svine !!! Proste mensina je dobrych a spravnych a vetsina je prasat, naschvalniku atd... jako vetsina cikanu krade atd...
MAM TO OVERENY !!
Je to tak všude.
Podle abecedy....
Armáda...
Bezpečnost...
Cikáni....
Dráha...
...