Najde se ještě pěkná E30???
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
opravdu jede a budí RESPEKT
E30 Alpina 3.5l
E30 Alpina 2,8l
E36 Alpina 4,6l V8
E36 M3 3,2
E30 Alpina 3.5l
E30 Alpina 2,8l
E36 Alpina 4,6l V8
E36 M3 3,2
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
prave to je ono pro normalniho smrtelnika je M3 neobo alpina cenou uplne nekde jinde nez jak se rika klasika.ja uvazoval z financnich duvodu o M3 3,0 E36 ale ve verzi touring to tak nejak nenitomik píše:opravdu jede a budí RESPEKT
E30 Alpina 3.5l
E30 Alpina 2,8l
E36 Alpina 4,6l V8
E36 M3 3,2
no a pak me napadlo E38 4,4 V8 ale otazkou je v cem je lepsi ne luxusnejsi svezeni..
je jasny ze kdyz nekdo prodava e30 v opravdu top stavu nemuze stat 50 000 czk a pokud ano bud je majitel zoufalej nebo podlehl tomu ze lidi za to vic dat nechteji....
ty sam tomiku vis kolik ty auta co si napsal stoji divim se ze si tam nenapsal M3 E30 jede excelentne ale jak se rika za ty prachy
v kazdym pripade cim vic bude E30 starsi tim hur se bude schanet kousek v perfektnim stavu.
Tel : 773 622 822
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
E30 M3 jede slušně,ale zabiják to není...
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Respekt ? No to možná na nějakém srazu, ale normální Lamy mezi kterýma se pohybuješ 50km/h po městě nemají respekt ani E36 M3, ani z Alpiny, protože netuší co to je .... 
On ten respekt stejně není vše ... ve Slušovicích byl Mustang, který svou velikostí a zvukem určitě respekt budil a potom mu to na sprintech natřela odrbaná bílá E36 M3 3.2 saloon .... a bylo po respektu (alespoň pro mě)
On ten respekt stejně není vše ... ve Slušovicích byl Mustang, který svou velikostí a zvukem určitě respekt budil a potom mu to na sprintech natřela odrbaná bílá E36 M3 3.2 saloon .... a bylo po respektu (alespoň pro mě)
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
BVP jsem řídil před 3 týdny,to je masakr,bavilo mě to.
respekt máš až po tom ,co to vedle tebe na semaforech začne bukik tůrovat s A4,OCTAVIA RS a pak koukaj jako pitomci když se jim nějak vzdaluješ...
respekt máš až po tom ,co to vedle tebe na semaforech začne bukik tůrovat s A4,OCTAVIA RS a pak koukaj jako pitomci když se jim nějak vzdaluješ...
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že tu všichni řešíte pěkné "knedle". Ale na druhou stranu už asi má otázka byla zodpovězena.
Teď k tomuhle:
Teď k tomuhle:
Dík, že se ti auto líbilo, prodával jsem proto, že jsem tenkrát chtěl koupit E30 kabrio a myslel jsem, že to bude ta správná věc ale asi nebyla, bohužel. Jinak podle všeho co jsem slyšel je mé bývalé iso rozbité, to je úplně v prdeli....ARMAN píše:@swaczynad - proč jsi ho tedy prodaval sve iSo?
Jiank mam uloženy všechny fotky z doby kdy jsi měl inzerat protože to byla jedna z nejhezčich étřic co jsem kdy viděl, všechno měla krasně sladěny i ty borbety ji sakra sekly(jinak je moc v oblibě nemam protože nesedi každe třice).

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické
další požadavky na dotaz
e30
ahoj chtěl bych přispět ještě k tématu jestli je lepší e30 nebo e36. Vyzkoušel jsem obojí i nějaké 5, ale vždycky mě to vrátilo k e30 mám třetí e30 a nedám na to auto dopustit je to pro mě opravdu srdcová záležitost a to nekecám měl bych peníze na novější typ ale opravdu mě to vždycky přitáhne k e30 je to stará škola je to auto které má charizma a jízda v něm je pro mě relaxací. Ať žije e30!!!!!!!!!!!
Jen jsem chtěl ještě dodat tvé iso bylo opravdu krásné a udělal jsi chybu takové kousky se pod cenou neprodávají. Ani se nedivím že tě ztoho bolí srdce. Mě moji první e30 ukradli a přiznávám se že jsem bulel jak malé dítě bylo to pro mě víc než jen auto na nákupy.swaczynad píše:Jsem rád, že tu všichni řešíte pěkné "knedle". Ale na druhou stranu už asi má otázka byla zodpovězena.
Teď k tomuhle:Dík, že se ti auto líbilo, prodával jsem proto, že jsem tenkrát chtěl koupit E30 kabrio a myslel jsem, že to bude ta správná věc ale asi nebyla, bohužel. Jinak podle všeho co jsem slyšel je mé bývalé iso rozbité, to je úplně v prdeli....ARMAN píše:@swaczynad - proč jsi ho tedy prodaval sve iSo?
Jiank mam uloženy všechny fotky z doby kdy jsi měl inzerat protože to byla jedna z nejhezčich étřic co jsem kdy viděl, všechno měla krasně sladěny i ty borbety ji sakra sekly(jinak je moc v oblibě nemam protože nesedi každe třice).