Prvotní kontakt s řidičem nebo přestupcem je vždy slušný a korektní. To je pravidlo. A pokud poznám náznak nadřazenosti, arogance ( většinou ty machírkové v sedmičkovém BMW nebo Mercedes SLK.atd), tak jsem napsal, že si dovedu vytvořit náležitý respekt. Samozřejmně vždy v mezích zákona, to je pravidlo. A zákon platí pro všechny stejně, i to je pravidlo. Víš, dělám tu špinavou práci dost dlouho, že tyto pravidla používám naprostou automaticky, stejně tak jako ty svoje plíce při dýchání. A nikdo ti neříká, ať poldům podlézáš. Buď vždy sám sebou. Já se osobně taky za kolegy občas stydím. Např. naše dopravka na Kladně ( ze 12 jedenáct jsem jich znal osobně a velmi dlouho). Udělali celé "firmě" pořádnou ostudu a už jsou v "C"
  Prvotní kontakt s řidičem nebo přestupcem je vždy slušný a korektní. To je pravidlo. A pokud poznám náznak nadřazenosti, arogance ( většinou ty machírkové v sedmičkovém BMW nebo Mercedes SLK.atd), tak jsem napsal, že si dovedu vytvořit náležitý respekt. Samozřejmně vždy v mezích zákona, to je pravidlo. A zákon platí pro všechny stejně, i to je pravidlo. Víš, dělám tu špinavou práci dost dlouho, že tyto pravidla používám naprostou automaticky, stejně tak jako ty svoje plíce při dýchání. A nikdo ti neříká, ať poldům podlézáš. Buď vždy sám sebou. Já se osobně taky za kolegy občas stydím. Např. naše dopravka na Kladně ( ze 12 jedenáct jsem jich znal osobně a velmi dlouho). Udělali celé "firmě" pořádnou ostudu a už jsou v "C"   Ještě ale více se stydím za některé tupouny z řad řidičů, neboť jsou to Češi stejně jako já
   Ještě ale více se stydím za některé tupouny z řad řidičů, neboť jsou to Češi stejně jako já   Ale občas to jsou perly, co z nich vypadne. Za to může TV Znovu a ty jejich výplachy mozků ve Střepinách, Na vlastní bulvy, Zprávy, atd. Někdy se tomu směju. Ostatní tomu věří, realita je ale jiná.
  Ale občas to jsou perly, co z nich vypadne. Za to může TV Znovu a ty jejich výplachy mozků ve Střepinách, Na vlastní bulvy, Zprávy, atd. Někdy se tomu směju. Ostatní tomu věří, realita je ale jiná. Mám padla, letím domů. Myslím, že toto téma bylo již vyčerpáno

e30 320i
 e30 320i