přesně to saméChvalda 318iS píše:Moje: Totální série, na 4ku 190, Vmax cca 230...
Kolik jede max vaše iso??
hele škoda, ja iS tenhle tejden nepořidil ale že prostě ze seriovyho 230 tacho dostaneš uplně v klidu je jasný...neřikam že všude a hned ale rozjedeš to, pokud ne tak asi neni uplně v kondici nebo je někde chyba, co uvadi tabulka je mi uplně jedno...ta uvadi mimochodem maximalni povolenou rychlost a to je takova za kterou ti automobilka ručí že se s autem nic nestane...ja jel i 316i 210 dle tachometru a problem s tim nemela...nechapu co furt resite, kazdej bavorak ty dve kila na budiku ukaze
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem měl tu M40 tak ta chudinka jela max 190 a pak jsem jí musel nechat odpočinout alespon 5 minut aby zase jela normálně bez cvakaní ventylů a podobnejch zvuků
byla kousek před smrtí! proto ta výměna!
každopandě beztak nejde o maximálku ale o zrychlení ..teda alespon u mě! max moc nevyužívám! při dnešních zákonech!!!!

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
zrychleni. No, ja delma s oblibou, v obci jedu 30kou, na dvojku, za ceduli na to slapnu a uz letim. tak do 110 - 120kmh, pak zpomaluju zpatky na 90. Jo, to je taky zabava 
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska