Ono to asi nebude alergie jenom na E30...
Když jsem jel před 2 rokama po Plzni eště s E21 po 4-proudový cesta ve středu města. Byla špička, takže celkem slušnej provoz. Vyjel jsem první na semaforu a hned do levýho, jak jsem zahlíd švestky... No jo, ale oni se toho evidentně nebáli a jeden z nich naběhl mezi oba pruhy a už mi ukazuje, abych zastavil - ale bylo to v pohodě, doklady, obešel to a OK...
Potom před rokem, jedu s tátovo E30 - chrom, klasika. Policajtka haltovala přímo na křižovatce - jak mě viděla, tak to bylo jasný - zase to oblezla, čerstvě danýho tažnýho (eště nezapsanýho) si ani nevšimla, poděkovala a tradá...
Nejhorší setkání s nima bylo snad začátkem léta minulej rok. Jel jsem s bráchou z Plzně do Prahy kupovat notebooka a pak zpátky. Bylo asi 12 hodin v noci, jedu už tak nějak automaticky, kecáme v autě a najednou brácha: Pozor, fízlové. Tak prej: Doklady, prosím a odešli s nima do feldy. Nekecam - 20 minut tam seděli a něco řešili... No v tu chvíli jsem fakt nevěděl, co bude. Naštěstí asi jenom ověřovali, jestli jsme si to někde "nepůjčili".
Takže moje zkušenosti s PČR zatim docela dobrý, ale naháníte mi strach s těma kontrolama VIN. Já eště než jsem vůbec zjistil, že nějaký fórum existuje, kde bych se něco kloudnýho dozvěděl, tak jsem si řešil "přestavbu" po svým

(měl jsem chroma s dokladama - shnilýho a plasta bez dokladů, málo rezatýho...). Moc to poznat neni, ale kdo bude chtít, tak samozřejmě něco najde
Aspoň že vim, že do Boleslavi jezdit nemam