Alergie PČR na naše e30..

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 19. 05. 2006 17:00

DC píše:nejlepší je dát si na e30 značku DC 1 a hurá do provozu - to policajti ještě uskakujou aby to diplomatický auto náhodou nezastavili 8)
A nemá to bejt náhodu CD ? :twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

miška.bmw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miška.bmw » 19. 05. 2006 17:03

DAN píše:
DC píše:nejlepší je dát si na e30 značku DC 1 a hurá do provozu - to policajti ještě uskakujou aby to diplomatický auto náhodou nezastavili 8)
A nemá to bejt náhodu CD ? :twisted:
Taky si říkám :twisted: Ale co oni si budou myslet že když to je DC místo CD tak že je to ještě někdo důležitější :lol: :lol: :lol:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 19. 05. 2006 17:06

miška.bmw píše:
Lukas-e21 píše:a co mam řikat ja, ja jenco votevřu pusu tak už je na mě policajt napruženej :-D
A to ani nejezdíš v tříce...no to je divný :roll: :lol: :lol:
hm a to dokonce ani nemusim bejt v autě :-D
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

miška.bmw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miška.bmw » 19. 05. 2006 17:46

Lukas-e21 píše:
miška.bmw píše:
Lukas-e21 píše:a co mam řikat ja, ja jenco votevřu pusu tak už je na mě policajt napruženej :-D
A to ani nejezdíš v tříce...no to je divný :roll: :lol: :lol:
hm a to dokonce ani nemusim bejt v autě :-D
To tě staví i když jdeš po chodníku :idea: ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 19. 05. 2006 21:42

miška.bmw píše:To tě staví i když jdeš po chodníku :idea: ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
pronasleduji ho se zvireci kacabajkou :lol:

zpet k tematu: jakejkoliv ridic v e30 bude pravdepodobne staven, pokud: kola trcej, vejfuk dela bordel na pul mesta, folie div ne ze i na celnim skle, kara ma tmave svetla a muzika akcne dela randal. Kdyz mam proste auto, ktere uz z dalky krici, ze na vyhlasku majitel sere, neni se co divit. Ja mam kola v norme, svetla serie, vyfuk serie a verte nebo ne, mne jeste v e30 nestaveli a to ji mam temer 3 roky. Jo, a cepice nenosim, pouze epesni kloboucky.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 19. 05. 2006 22:03

No já teda "ťuk ťuk" taky zatim v klidu, ale myslim, že na e21 15" kola a 10cm lauf nejsou uplně origo. A o kleci atd ani nemluvě :?
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

pkot

Příspěvek od pkot » 19. 05. 2006 22:29

Max-Max píše:
miška.bmw píše:To tě staví i když jdeš po chodníku :idea: ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
pronasleduji ho se zvireci kacabajkou :lol:

zpet k tematu: jakejkoliv ridic v e30 bude pravdepodobne staven, pokud: kola trcej, vejfuk dela bordel na pul mesta, folie div ne ze i na celnim skle, kara ma tmave svetla a muzika akcne dela randal. Kdyz mam proste auto, ktere uz z dalky krici, ze na vyhlasku majitel sere, neni se co divit. Ja mam kola v norme, svetla serie, vyfuk serie a verte nebo ne, mne jeste v e30 nestaveli a to ji mam temer 3 roky. Jo, a cepice nenosim, pouze epesni kloboucky.
Tak s tim musim souhlasit . Ja mam tricu taky 100% serii a stavi me jen kdyz udelam nakou prasarnu v provozu a oni jsou nablizku , jinak vubec .

olda barta

Příspěvek od olda barta » 19. 05. 2006 23:14

2 Max-Max:
Hele Maxi...je mi 30 let, jsem normální a z e30 nedělám na běžné silnici pičoviny...můj mazel je naprostá série, kola mu netrčej, výfuk ani audio/ které mi mimochodem nédavno nějaký vymrdaný smažky profesionálně přes noc vymontovaly z auta/ nedělá kravál přes půl města a lampy mám origo...je to prostě obyč 318i M40 červené barvy..jen lehce posazená níže...
Jen prostě nechápu, že mě nějaký pupkatý polda už podruhé během jednoho týdne staví svým policejním akčním způsobem a kontroluje mi káru od vrchu až po bačkory jen proto, že řídím e30 a on je odhodlaný poslat všechny dosud žijící e30 na vrakoviště....
e36 323i coupe............

Bawor

Příspěvek od Bawor » 20. 05. 2006 01:37

Ono hodně záleží jak kteří policajti někteří třeba i pochválí, že auto vypadá dobře a nechají v klidu odjet, ale většinou zastavují takový ti zamindrákovaní blbečci co závidí, že mladí kluci jezdí v baworáku a oni začínali s trabošem tak aspoň tak si udělají radost, že to těm dotyčným znepříjení.

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 20. 05. 2006 09:15

Je teda fakt, že existuje spousta lidí, co jsou schopni závidět i schnilou e30. No a závist jak známo plodí nenávist. Pak se jim otevře držka a vypadávaj z ní uplný nesmysly.
Jednou jsem přijel s e30 do háku a tam jeden debil: "No jóó panáček jezdí bavoráákem, pak že naše firma blbě platí." Uplnej hydrokrypl. :twisted: Tak jsem mu řekl, že jeho felicie má vyšší tržní cenu jak moje e30, tak nevím, kdo si jezdí dražším autem. Že já teda rozodně nemám prachy na to, abych si koupil felicií. Čuměl na mě jak trubka.

Je to prostě tak, převládá povědomí, že kdo má BMW = má prachy. Takže si spousta řepnaskejch poldů myslí, že v BMW jede nějakej rozmazlenej drzej podnikatelskej synáček a je potřeba ho trošku vosolit, vrátit do přízemní negativistický reality. Ty lidi vůbec nemaj přehled.¨
Ale asi se to nedá brát, že by stavěli zas jenom e30, stavěj čecky starší auta v domění, že se vytáhnou na chudáky. Jak jede v autě jenom řidič, tak to je další impulz ho stavět - nemá svědky na případný drzosti.

Jinak:
- pokud bude mít příslušník PČR nějaký debilní keci - okamžitě si vzít jeho číslo ( i číslo kolegy - zeptat se, kdo je velitelem hlídky ) a podat stížnost k inspekci MV. Většinou dostane peněžní trest a ono ho po nějakým čase snad přestane bavit žvanit pičovíny a možná přestane stavět e30 a za to ta námaha - napsat krátkej doporučenej dopis - přece stojí. Inspekce - to jsou lovci policajtů, rozhodně bych se nebál toho, že se to obrátí proti mě.
Policista je povinen dbát cti, vážnosti a důstojnosti !!!
BMW The Ultimate Driving Machine

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 20. 05. 2006 13:27

Mam 17" kola, vejfuk +- středně hlasitej a staví mě tak nějak jenopm když něco provedu a většinou slušný, férový jednání. Pokud jedu v noci, frekvence stavění se zvýší, přibudou preventivní kontroly a to většinou bez pokut a to i před lety, když sem měl tlustý podložky, tmavý světla, hodně hlasitej velkej vejfuk, folie, neměl pásy (eště sem byl blbej... :oops: ) a myslel sem že mi to pěkně spočítaj, sem se pak pěkně divil když obešli auto, na všechno si posvítili, podívali do papírů a popřáli šťastnou cestu a dobrou noc :shock: Minulý léto sem zase měl nějaký pojížďky po nocích, to mě stavěli 3x za hodinu. Jednou protože sem si zkracoval cestu a odbočoval doleva kde se nesmí a kdo myslíte že jel naproti? Jenže poznejte to ve tmě. Pořádně prohlídli auto, viděli 3x17" a 1x 14" rezerva, v pravým světle xenon, v levým normální žlutá žárovka, tak se mě jenom zeptali co to má znamenat a jelo se (bez pokuty) dál. No a stavění kuli 30cm přední SPZ to je kapitola sama pro sebe: pokutu sem dostal akorát když sem tam měl na černým podkladě bílej nápis BMW Motorsport, to už nekousli, ale jenom malá SPZ v poho, dycky jenom že velkou mi někdo zničil a že jí musim srovnat a tak... Nevim čim to je, asi mam štěstí, doufam že sem to nezakřik :D
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

olda barta

Příspěvek od olda barta » 20. 05. 2006 14:04

tak to buď rád že jsi rád...
já už se normálně bojím vyjet na silnici, protože když chlupatí v Mladý Boleslavi vidí červenou e30, tak maj pocit, že tam za každou cenu něco najdou, udělí pokutu a maj prostě čárku..a to prosím 2x týdně....
jednou za mnou dokonce přijeli až na pumpu a šli po mně....jenže já jsem si v klidu natankoval a ještě si dal na pumpě kafe....to jsem asi píchnul do vosího hnízda...
Ale proč ne, nic jsem neprovedl, auto je OK a prostě se nenechám buzerovat od zakomlexovaných debilů....
e36 323i coupe............

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 20. 05. 2006 21:23

:lol: ja kdyz jedu s E30 cabrio tak jen vzdy cumi :lol: asi v Plzni spis stavej ty 120cy :lol:

ale uz 3 x za sebou me na hranicích do říše helmuti prohledávaly jednou 2x s A4 1x s E36 Touring takze ja spiš obrácený reakce...
Tel : 773 622 822

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 20. 05. 2006 22:38

olda barta píše:tak to buď rád že jsi rád...
já už se normálně bojím vyjet na silnici, protože když chlupatí v Mladý Boleslavi vidí červenou e30, tak maj pocit, že tam za každou cenu něco najdou, udělí pokutu a maj prostě čárku..a to prosím 2x týdně....
jednou za mnou dokonce přijeli až na pumpu a šli po mně....jenže já jsem si v klidu natankoval a ještě si dal na pumpě kafe....to jsem asi píchnul do vosího hnízda...
Ale proč ne, nic jsem neprovedl, auto je OK a prostě se nenechám buzerovat od zakomlexovaných debilů....
Sakra, to abych přes Boleslav nejezdil, taky mam červenou....a kola a vejfuk budou do očí a uší bijící :lol:
E36 323i coupé

castro

Příspěvek od castro » 20. 05. 2006 23:15

nedávno mě stavěli státní. Běžná kontrola v sobotu dopoledne. Předemnou Vartburg - to nevim co vubec dělá taková věc na silnici a u mě prostě jen víc brumlal asi vejfuk tak si mě čapli.

Vždycky slušně zajedu ke kraji - žádný machrovinky - vypnu motor, vypnu rádio a podám doklady. Chvíli si ten jeden obcházel auto...asi chtěl odhalit kde něco vyčuhuje ale kola mam origo 17 (E36) a všechno je tam kde má být.
Na povinou už se mě jen zeptal, ale něco mi tam chybělo....(kdyby jen ta rezerva nebyla tak těžká :lol: )
a jel jsem....

Byl jsem rád že kdyby jel mym autem někdo nežádoucí tak daleko neujede...

Milhouse

Příspěvek od Milhouse » 21. 05. 2006 17:29

Tak mě stavěli po Škodovce 105, ale podle mě to brali, co zrovna jelo, i když u starších aut je větší pravděpodobnost, že tam něco najdou a oni musí přece splnit nějaké limity, aby se mohli jet koukat na stanici na telku, ne? 8)
Škoda 105 M -> BMW 318 iS = smrtící kombinace 8)

Paris

Příspěvek od Paris » 21. 05. 2006 23:03

Ono to asi nebude alergie jenom na E30...
Když jsem jel před 2 rokama po Plzni eště s E21 po 4-proudový cesta ve středu města. Byla špička, takže celkem slušnej provoz. Vyjel jsem první na semaforu a hned do levýho, jak jsem zahlíd švestky... No jo, ale oni se toho evidentně nebáli a jeden z nich naběhl mezi oba pruhy a už mi ukazuje, abych zastavil - ale bylo to v pohodě, doklady, obešel to a OK...
Potom před rokem, jedu s tátovo E30 - chrom, klasika. Policajtka haltovala přímo na křižovatce - jak mě viděla, tak to bylo jasný - zase to oblezla, čerstvě danýho tažnýho (eště nezapsanýho) si ani nevšimla, poděkovala a tradá...
Nejhorší setkání s nima bylo snad začátkem léta minulej rok. Jel jsem s bráchou z Plzně do Prahy kupovat notebooka a pak zpátky. Bylo asi 12 hodin v noci, jedu už tak nějak automaticky, kecáme v autě a najednou brácha: Pozor, fízlové. Tak prej: Doklady, prosím a odešli s nima do feldy. Nekecam - 20 minut tam seděli a něco řešili... No v tu chvíli jsem fakt nevěděl, co bude. Naštěstí asi jenom ověřovali, jestli jsme si to někde "nepůjčili".
Takže moje zkušenosti s PČR zatim docela dobrý, ale naháníte mi strach s těma kontrolama VIN. Já eště než jsem vůbec zjistil, že nějaký fórum existuje, kde bych se něco kloudnýho dozvěděl, tak jsem si řešil "přestavbu" po svým :oops: (měl jsem chroma s dokladama - shnilýho a plasta bez dokladů, málo rezatýho...). Moc to poznat neni, ale kdo bude chtít, tak samozřejmě něco najde :(
Aspoň že vim, že do Boleslavi jezdit nemam :)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 21. 05. 2006 23:09

podle mne dou po starych autech a v E30 vidi blbecky co nemaji lekarnu a hlavne v nich ocekavaji mladý lidi a ty se stavet mají prej....ale na tech hranicich me uz dostavají pripadam si jak za totace a nejhorsi je ze me ted 3x naposled zastavil jen nemci :evil: no chstam se na bodovej system takze vetsi kubatura nutná :twisted: mimochodem nevi nekdo kolik bodu bude za to ze sem nevidel blikajici policejni auto??
Tel : 773 622 822

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 22. 05. 2006 05:13

mimochodem nevi nekdo kolik bodu bude za to ze sem nevidel blikajici policejni auto??[/quote]

:lol: :lol:
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

Tasek

Příspěvek od Tasek » 22. 05. 2006 05:34

Flery píše: mimochodem nevi nekdo kolik bodu bude za to ze sem nevidel blikajici policejni auto??
s bodovým systémem možná i trest smrti... a nebo nějakej ten miliónek pokuta.... :lol: :lol: :lol:
316i r.v. 1988, M10

Odpovědět