do pondelka hlasovani o vzhledu podlozek pod RZ
- Lospiratos
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
za 3 týdny by měli být v Plzni v počtu 100 ks cena je po lehkém zaokrouhlení 30 kč kus - vydělám na každym 1,30 kč - sem kurva ne
předání bude na srazích v plzni, praze, na jinych srazech a regionálně se domluvte a zaslu vám vzdy vetsi pocet ks postou ale verte ze jestli neco nemusim tak je to škoda auto a pošta
postovný bude vždy kolem 120 kč za balík - žádný prachy na ucet ja nevedu
proto říkam domluvte se v regionu a chtejte treba 20 nebo vic ks až dojde počet 100 ks objednám dalsí rundu
bude to navrh 1 s barevnými značky BMW - snad nás BMW nezažaluje pro jejich znak
a jestli jo je to na Hanise 
Tel : 773 622 822
Na Ostravsko to zatím vypadá na 10 ks a další zájemci se snad přihlásí. Jinak jsem pro Ostravsko zvolen (dobrovolně) já, jako osoba která vyzvedne poštu a pak rozdělí zájemcům došle zbožíFlery píše:za 3 týdny by měli být v Plzni v počtu 100 ks cena je po lehkém zaokrouhlení 30 kč kus - vydělám na každym 1,30 kč - sem kurva nepředání bude na srazích v plzni, praze, na jinych srazech a regionálně se domluvte a zaslu vám vzdy vetsi pocet ks postou ale verte ze jestli neco nemusim tak je to škoda auto a pošta
postovný bude vždy kolem 120 kč za balík - žádný prachy na ucet ja nevedu
proto říkam domluvte se v regionu a chtejte treba 20 nebo vic ks až dojde počet 100 ks objednám dalsí rundu
bude to navrh 1 s barevnými značky BMW - snad nás BMW nezažaluje pro jejich znak
a jestli jo je to na Hanise
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Dobrovolně se hlásím jako distributor pro sev. čechy..peníze na účet nejsou problémTweety píše:Bral bych dva kusy (líbí se mi jednička + barevný znáčky). Přes Prahu jezdim každou neděli večer a pátek odpoledne, tak bych si to u někoho potom vyzvedl, kdyby to šlo. A nebo kdyby se severočeši domluvili no.
Jo, a beru si tak 5ks.
320i coupe "plastak"
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Super, ty 5, já dva...ještě zkontaktujem Macu a Euromena, divil bych se že by je nechtěli...Kubax píše:Dobrovolně se hlásím jako distributor pro sev. čechy..peníze na účet nejsou problémTweety píše:Bral bych dva kusy (líbí se mi jednička + barevný znáčky). Přes Prahu jezdim každou neděli večer a pátek odpoledne, tak bych si to u někoho potom vyzvedl, kdyby to šlo. A nebo kdyby se severočeši domluvili no.![]()
Jo, a beru si tak 5ks.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
aha ja jen ze porad nekdo povida o tom jak mi posle prachy na ucet a chce 2 az budou doma proklalkuluju to a rikam vy zatim davejte dohromady regionalni distributory at mate co nejvic kusu protoze opravdu tem co budu posilat pouze 2 tak to budou ti posledni a kdyz vezmu 100 ks sem zvedavej jak dlouho to vydrzíduska píše:klid, mam pocit, ze byla spise rec o jejich uctech a ne TvychFlery píše:uz sem vam rikal aspon 10 x ze pres ucet to nebude!!!!
Tel : 773 622 822
-
athlon_137