Můj příspěvek vyňat z debaty Hajzlové zlodějský.

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 26. 11. 2005 12:16

Flery píše:Jako je fakt ze tu policie bejt musi - ale mela by se chovat jako sluzba pro obcany coz se bohuzel hooooodne moc nedeje.

tady se stejne nikdam nedoberem budou lidi co reknou ne a co reknou jo ale Vlado pokad se na to podivas realne tak uznej ze kdyby tolik chyb delali lidi ve fabrice tak sou bez prace :lol:

policajt de na 12 hodin do prace a pride vetsinou odpocatej, kdyz maj akci sou nasrany a kdyz je nocni snazi se nekam schovat pak splnej svuj limit a daji 10 ubozakum pokutu protoze jim to nekdo naridil..tohle vsechno mam primo od policajtu ja!!! proste delaj to co jim kdo rekne a obcas mi pridou ze sou to ti nejblbejsi lidi kdyz se s nima bavis protoze tam je tak 1/5 uplnjch dementu..

tohle se mi stalo
policistka:tyhle pneumatiky rozhodne na tomhle aute bejt nemuzou...!
ja:proc by nemohli?
policistka:to vidim jak sou siroky tohle z toho sundate!!!
ja:k tomu me tezko donutite..cheche
policistka?hm...tak vam zabavim malej TP a pride te nam to ukazat
ja:tak to si hledejte novy misto....chichi
policistka: no uvidime pro jistozu vam tam napisu este ze mate sjete pneu!!

tohle je uroven bylo to pred cca 4 ma rokama..to je vykon co??
jenze oni nedelaj jenom 12 hodinovky ale i 24 hodinovky.a to uz neni takova prdel.ja uznavam ze se nekdy chovaj blbe ale zase tvrdim ze tady proste musej bejt i ty spatny policajti.jako prevence.kdyz bude nejakej mladej blbecek u nas na sidlisti jezdit jak magor coz se deje dost casto tak vzdycky nekdo zavola policajty a je klid.a i kdyby kolem nej jenom projizdeli tak se ten vul zklidni.ale zase lidi sou hovada a jak zejedou za roh tak uz zase gumuje na kdejakym parkovisti.je to jak o obcanech tak o policajtech.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 26. 11. 2005 12:18

blbci sou proste vsude a v kazdy praci a narazime na ne kazdej den.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 26. 11. 2005 17:08

vlada320 píše:blbci sou proste vsude a v kazdy praci a narazime na ne kazdej den.
jj :(

MIREC

Benga ?!? :)

Příspěvek od MIREC » 26. 11. 2005 18:53

pokial som zil v prahe na stodulkach tak som tiez nieco zazil,mlada pracovala v centre v restauraci ked robila zrcadlo tak som ju bezne rano ve 2 bral domu.stavili sme sa na plzenskej na benzinke,tusim ARAL na ciga a pivco,a pred tym mostem jak sa toci hore na motol hospital ma predjeli benga a zastavili,,duvod? -> rychlost,na to ze bolo asi 2:30,,a jel jsem fakt klidne,cigo ,hudba a poslouchat keci moji mlady.50km/h cca.
policajt : dobry vecer,silnicni kontrola,,doklady ...
ja : tady to mate,....,stalo se neco?
policajt : vite jakeho prestupku jste se dopustil?
ja : nevim,muzete mne infotmovat?
policajt : vy nevite ceho jste se dopustil?
ja : no nevim kuli cemu jste mne staveli
policajt : jakou rychlosti jste sel?
ja : maximalni povolenou na teto silnici
.....
takto to pokracovalo az zneho vypadlo ze vraj som siel rychlejsie nez bolo dovolene,,,tak mu vravim,ok,,problem nechci,dejte mi fotku s autem,jak mne je videt,datum,cas,rychlost,kde to je a zaplatim....atd

videl ze somnou nehne,tak pak neco sepsal a ze pry mu to mam podepsat ze ceho jsem se dopustil,,,povidam,nic podepisovat nebudu,,at mi poslou pozvanku domu a se dostavim....pak si este obesli auto,a hledali za co muzou buzerovat,no,,druhy den som to rieisl s kolegom,,vysvetlil ze sa mu stalo nieco podobneho,,,a to len preto ze mal SVK SPZ,,stejne jako ja,,a ja k tomu cernou e30,,hlavne ze kolem nas litali jine auta kilo dvacet ale s SPZ prahy nebo jine,ale to uz ich netrapilo,,ak je fizel slusny,som aj ja,ale jak sa snazi neco pacit,seru na nej a delam debila ja,
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec

magiccc
Plaváček

Re: Benga ?!? :)

Příspěvek od magiccc » 26. 11. 2005 21:25

MIREC píše:pokial som zil v prahe na stodulkach tak som tiez nieco zazil,mlada pracovala v centre v restauraci ked robila zrcadlo tak som ju bezne rano ve 2 bral domu.stavili sme sa na plzenskej na benzinke,tusim ARAL na ciga a pivco,a pred tym mostem jak sa toci hore na motol hospital ma predjeli benga a zastavili,,duvod? -> rychlost,na to ze bolo asi 2:30,,a jel jsem fakt klidne,cigo ,hudba a poslouchat keci moji mlady.50km/h cca.
policajt : dobry vecer,silnicni kontrola,,doklady ...
ja : tady to mate,....,stalo se neco?
policajt : vite jakeho prestupku jste se dopustil?
ja : nevim,muzete mne infotmovat?
policajt : vy nevite ceho jste se dopustil?
ja : no nevim kuli cemu jste mne staveli
policajt : jakou rychlosti jste sel?
ja : maximalni povolenou na teto silnici
.....
takto to pokracovalo az zneho vypadlo ze vraj som siel rychlejsie nez bolo dovolene,,,tak mu vravim,ok,,problem nechci,dejte mi fotku s autem,jak mne je videt,datum,cas,rychlost,kde to je a zaplatim....atd

videl ze somnou nehne,tak pak neco sepsal a ze pry mu to mam podepsat ze ceho jsem se dopustil,,,povidam,nic podepisovat nebudu,,at mi poslou pozvanku domu a se dostavim....pak si este obesli auto,a hledali za co muzou buzerovat,no,,druhy den som to rieisl s kolegom,,vysvetlil ze sa mu stalo nieco podobneho,,,a to len preto ze mal SVK SPZ,,stejne jako ja,,a ja k tomu cernou e30,,hlavne ze kolem nas litali jine auta kilo dvacet ale s SPZ prahy nebo jine,ale to uz ich netrapilo,,ak je fizel slusny,som aj ja,ale jak sa snazi neco pacit,seru na nej a delam debila ja,
Mě říkal známej policajt, že ti fotku z radaru ze zákona ukazovat nemusí a měl bys zaplatit... :roll: Což mi přijde jako naprostá blbost.

Jinak nám asi třikrát vykradli garáž i se sklepem a bylo to vždy po tejdnu. A akorát řekli tátovi, že si má hlídat stavobazary, jestli tam to svoje COčko a další věci nenajde.. :evil:

Jsou to zmrdi a většina dopraváků jenom hledá za co by mohla zbuzerovat slušnýho řidiče. Neříkám, že všichni! Ale většinou jenom hledají za co mi dát pokutu.:roll:
Když ti někdo odře auto na parkovišti, kde jsou kamery, nebo se ti někdo pokouší přes noc dostat do auta, tak ani nemá smysl se zdržovat voláním a čekáním na ně, protože se stejně nic nevyřeší! :twisted:
No a normální cajti hlídaj po parcích, jestli tam nepůjde někdo se psem a nebude ho mít na vodítku... :roll: :twisted:
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 27. 11. 2005 00:56

Nemáte někdo kýbl?Asi se zbleju. :wink:

Další vtip:(někomu může připadat jako,že krmim,ale je to svatá pravda)

Normální kontrola ve 22:30.Šel jsem se project v autě jen pár driftů a do hajan pač jsem se nudil.

-zastavil jsem při běžné silničniční kontrole v Modřanech:
--policie byla v klidu,že prej můžu ject domů,ale já v tu chvíli měl v hlavě nevyjasněnou věc.Tak jsem se těch cajtů zeptal jak dokážou poznat kradený auto při silniční kontrole a oni mi nemohli(nevěděli) odpovědět začali mluvit o tom,že musíš mít papíry. :roll: .Tak jsem položil otázku jak poznají čorku,když řidič má papíry a vše sedí.
-Odpověd?Nijak.

Další komiks?

Fx

Příspěvek od Fx » 28. 11. 2005 09:09

Vůně benzínu píše:Nemáte někdo kýbl?Asi se zbleju. :wink:

Další vtip:(někomu může připadat jako,že krmim,ale je to svatá pravda)

Normální kontrola ve 22:30.Šel jsem se project v autě jen pár driftů a do hajan pač jsem se nudil.

-zastavil jsem při běžné silničniční kontrole v Modřanech:
--policie byla v klidu,že prej můžu ject domů,ale já v tu chvíli měl v hlavě nevyjasněnou věc.Tak jsem se těch cajtů zeptal jak dokážou poznat kradený auto při silniční kontrole a oni mi nemohli(nevěděli) odpovědět začali mluvit o tom,že musíš mít papíry. :roll: .Tak jsem položil otázku jak poznají čorku,když řidič má papíry a vše sedí.
-Odpověd?Nijak.

Další komiks?
Hele, to, že jen tak buzerujou, neni kolikrat jejich vina, ale vina nadrizenejch, to uz tu padlo. Kdyz dostanou rozkaz vytrhat blocek a prinyst prachy, tak proste nebudou delat nic uzitecnyho, ale jenom to, co je i pro ne pakarna, ale nemuzou s tim defakto nic delat...

Kradeny auto poznaj leda pokud je v evidenci, to si zas nedelej iluze - pokud je auto porad na stejnejch znackach, tak i kdyby nakrasne v kastliku byl malej technicak, tak pokud maj to auto v evidenci a NEJSOU LINY vzit do ruky pocitac nebo vysilacku, tak na to prijdou. Problem je v tom, ze corky z noci se stejne vetsinou zjistej az rano - tudiz jak bys poznal kradeny auto ty? S vesteckou kouli v ruce?

A k tem kameram na parkovistich - mam opacnou zkusenost - jak jsem tu psal, typek nam odrel Octavii na Barrandaku a ujel. Stacil popis typka, auta, SPZka a pripad byl vyresen prakticky jedinym telefonatem policajta, kterej to mel na starosti. Resit to takhle podle me ani nemusel, ale stalo se a skoda byla uhrazena. No problem... :wink:

Celý to je o lidech, tomuhle policajtovi bych dal metál, naopak bych asi dal pěstí tomu kreténovi, co stál za náma, a když jsem byl obhlídnout škody, rozčiloval se na mě z okýnka otřískanýho firemního Tranzita, že no cóoooo, dyť je to jenom debilní Oktávka, tak kurva jeeeeeeď!
E39 535i sedan

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 28. 11. 2005 12:20

Že kradený auto nepoznaj jen jsem se jich ptal zajímalo mně to co mi na to řekne.Říkal jsem si,že by mohli mít nějakou mašinku co zjistí i skrz lak že v oblasti VIN se svářelo(iluze).Nebo vytasí nějaký fígly a ono nic.
Já bych to taky nepoznal bejt to dobře udělaný,podotýkám jen dobře udělaný.Jinak se to poznat dá.
Každopádně čorek je tu jak nablito tak by mohli těm floidům něco takovýho koupit.
Druhej den už čorku nenajdou převařenou s jinejma papírama těžko.
Věštecká koule by myslíš pomohla? 8)

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 28. 11. 2005 12:22

to já

Odpovědět