Luter píše:Co to tu pořád melete za píčoviny jaký šíbr v palubce ? ?Fx píše:Fikux: Co bys čekal od člověka, co má šíbr v digi palubce
Tady. Potom kdo tady mele píčovinyLuter píše:A digi palubka se skleněným šíbrem a super anatomy mě dostaly
Tweety píše:Prosím p.Lutere : http://cafe.auto.cz/viewforum.php?f=23& ... 6d5&arch=2
pro ty blbé tam chybí čárka ale to je detail .....Tweety píše:Luter píše:Co to tu pořád melete za píčoviny jaký šíbr v palubce ? ?Fx píše:Fikux: Co bys čekal od člověka, co má šíbr v digi palubceTady. Potom kdo tady mele píčovinyLuter píše:A digi palubka se skleněným šíbrem a super anatomy mě dostaly
Ted jsi se stal pouhým ubohým provokátérem, kteří sem občas píší jak je E30 ubohé vouzítko a přitom jim pod okny stojí prach obyčejná 105ka (v tvém případě "bágl")Luter píše:![]()
koukám že někteří místní jedinci opět nezklamali
![]()
Aspon se tu člověk pobaví. Momentálně netoužím po dobrém svezení a ani upgradech takže FUCK OFF e30
![]()
Prodal jsem ho za pakatel segře protože mě to přestalo bavit. a oproti stavu co sem ho koupil tak sem z něj udělal auto .... ale mysli si co chceš mi je to šumák . BMW jsem měl víc než ty budeš mít za celý život a už mě to prostě přešlo....Bajzík píše:Ted jsi se stal pouhým ubohým provokátérem, kteří sem občas píší jak je E30 ubohé vouzítko a přitom jim pod okny stojí prach obyčejná 105ka (v tvém případě "bágl")Luter píše:![]()
![]()
Aspon se tu člověk pobaví. Momentálně netoužím po dobrém svezení a ani upgradech takže FUCK OFF e30
![]()
Co dodat snad jen, že doufám, že se tvoje bývalé BMW dostalo do ruky člověkovi!
A k tomu, že jsme někteří nesklamali: Co si od nás čekal? že ti to budeme vychvalovat do nebe? Jen porovnej Kadetta a E30, prostě kdo má v hlavě tak by se uskákaný E30 nezbavoval a radši by se zabíval proč to asi dělá?!
Jestli mě pojedeš s 1.6 tak seš dobrej ale až potkáš čelně E30 tak ti budu mávat já, až tě povezou havrani...
Hádat se s tebou, kdo bude mít v životě víc BMW nebudu...Luter píše:Prodal jsem ho za pakatel segře protože mě to přestalo bavit. a oproti stavu co sem ho koupil tak sem z něj udělal auto .... ale mysli si co chceš mi je to šumák . BMW jsem měl víc než ty budeš mít za celý život a už mě to prostě přešlo....Bajzík píše:Ted jsi se stal pouhým ubohým provokátérem, kteří sem občas píší jak je E30 ubohé vouzítko a přitom jim pod okny stojí prach obyčejná 105ka (v tvém případě "bágl")Luter píše:![]()
![]()
![]()
Co dodat snad jen, že doufám, že se tvoje bývalé BMW dostalo do ruky člověkovi!
A k tomu, že jsme někteří nesklamali: Co si od nás čekal? že ti to budeme vychvalovat do nebe? Jen porovnej Kadetta a E30, prostě kdo má v hlavě tak by se uskákaný E30 nezbavoval a radši by se zabíval proč to asi dělá?!
Jestli mě pojedeš s 1.6 tak seš dobrej ale až potkáš čelně E30 tak ti budu mávat já, až tě povezou havrani...
P.S. leží mi doma ještě přední Zender a origo Mková svítící kožená řadička.... Nechce to někdo ?
Luter píše:BMW jsem měl víc než ty budeš mít za celý život a už mě to prostě přešlo....
Ne ne měl to v nejlepším stavu co to šlo.Udělal z toho jak psal super káru.Jen to skákalo,nejelo a žralo jak tank.Ale škoda že mu to nevydrželo o něco dýl.To by do toho s tatínkem namontoval 5litr V12.Škoda no...Flery píše:Luter píše:BMW jsem měl víc než ty budeš mít za celý život a už mě to prostě přešlo....
trochu ze života...
měl sem už 14 BMW a obcas sem to prolozil treba nissanem nebo fordem a muzu ti rict ze naposled co me tenhle hloupej napad napad dopadlo ze sem musel urychlene mit aspon E21 doma s nissanem...
proste nekdo se stane BMW positivni a nekdo ne....
..uprimne moc lidi asi nelituje ze uz BMW nemas netýá se to jen tebe lidi přídou a odejdou..někteří zustavají E30 má oproti všem ostatním spoustu kladů a neni to jen to že je nejlepší...
na druhou stranu se zastanu oplů měl sem od corsy po senatora skoro všechno a o Omega B sem přemejšlel..ale nemá motor co by mě vyhovoval....pokud si měl E30 ve spatnym stavu tak to chapu že se ti nelíbí a nesedí ti...ale helet co treba porovnaní vem GSI do plesnic vsup pro tebe zdarma a pak to srovname s BMW slalom a sprint hm? ja mam taky 2,0ilehce upravenou na motoru jinak total serie
pokud se jedna o tyhle motory tak sou na neco dobry za prvi nejdou znicit a vse je na ne levny....Vmax to cpe do E30 a ma to pres 700 koni ale to sme uz u 16V a v turbu a uprave za cenu min E38 V8 6speed ja uz bych do E30 treba sport podvozek nijak brutalni nedaval..sice me kazdej rika ze se mi to naklani ale kupodivu skvele drzi kdyz sme vcera testli E30 s koni tak sem myslel ze nekam odletime - komfort nikde nevim ale oni ti nemci vedeli dobre co tam dat..kdyz pak nekdo tvori pera a tlumice neco na neco dopadne to tak jako u me u bejvalyho E30 325i uskakana krava co nijak nedrzelabřečka píše:Třeba teď z Kaďáka udělají BiMoto z V12ek
pokud vim nebylo, jen 2,0 a 2,0 16vLuter píše:Hm a nebylo i GSi 1.8 ?Lukas-e21 píše:Lutere a jak si přišel na to, že pojistka je levnější???? to jako Havarka???, protože POVko - je uplně za stejny.
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30