jo tam to meri taky myslim 80ku kamosce prisel odtud pozdrav z dovolene[CZ]Airwolf[OC] píše:no ja jednu kameru ci co to je videl tesne u cernaku smer MB, na tom poslednim kopecku dolu, nez to zacne trvale stoupat pred pocernicema...
RADAR!!
Jel jsem od Smíchova do Štěrbohol ... nikde nic neni ... jediny co tam je, jsou ty malý kulatý kamerky, který monitorujou provoz ... ale kamery jako jsou u Mrázovky nikde nejsou! A to je jediný typ kamer, který tě vyfotí na rychlost ... ty malý jsou fakt jen na sledování provozu na komunikaciLukas-e21 píše:tak si dojdi na oční. je tam. a odkud kam si jel??? je vidět jen směrem na černák. z druhý strany ji neuvidiíš.Fikux píše:Tak jsem včera jel kolem, čuměl jsem na všechny možný cedule a žádný radar jsem nikde nainstalovanej neviděl ... takže si myslim BMWM3, že jsi podal nepravdivou a klamnou informaci![]()
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
To je stejný jako jsem psal před tím ... není to radar, ale pouze kamera na sledování provozu ... takže jestli jí přišel pozdrav, tak tam měli někde postavený autoMaranelo píše:jo tam to meri taky myslim 80ku kamosce prisel odtud pozdrav z dovolene[CZ]Airwolf[OC] píše:no ja jednu kameru ci co to je videl tesne u cernaku smer MB, na tom poslednim kopecku dolu, nez to zacne trvale stoupat pred pocernicema...ale ja tam jedil vic a nikdy nic neprislo tak nevim kde je chyba
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"