SuperStar&Forum
Tak toje vostrý. To vědět tak tam pošlu aspon´ 20 SMS. Jinak neposilam vubec. Ale bylo by to supr kdyby tam jsme měly zastupce. A ještě bych zavedl poviny nošeni triček E30 clubu pro všechny učastniky Superstar.
Ale stejně nejlepši je Stavka DJ: " Je tu stavka didžeju, jen ticho se vali dal..." To fackt žeru
Ale stejně nejlepši je Stavka DJ: " Je tu stavka didžeju, jen ticho se vali dal..." To fackt žeru
Jj, Štěpán a Stávka DJů je the best!!
No, a s těma tričkama: naopak, zavedl bych v E30 klubu nošení triček s logem SuperStar. Aspoň teda kluci z produkce říkali, že to prej hodně pomáhá, když tě zastaví benga...
2Zave: Jo, fakt jsem to já, ale o nic jsi nepřišel, že ses nedíval...
2paca: Divoká karta je poslední šance, příští rok už bych do toho nejspíš nešel... Tak uvidíme!
2Zave: Jo, fakt jsem to já, ale o nic jsi nepřišel, že ses nedíval...
2paca: Divoká karta je poslední šance, příští rok už bych do toho nejspíš nešel... Tak uvidíme!
To lukáš:Taky jsi byl nachcipaný, takže ta šance tam je, a to nebylo zase tak tvojí vinoupaca píše:Porota tě hodnotila dost kladně, takže určitá šance by tu mohla být.
O té divoké kartě nebo co to je, pak rozhoduje porota, pokud vím,né?
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

No, na to, co jsem předvedl, na mě byli myslim až moc hodní!paca píše:Porota tě hodnotila dost kladně, takže určitá šance by tu mohla být.
2Dix: Porota vybere ze 40-ti odpadlíků 10adeptů na 2. šanci, z nich jednoho postupujícího vyberou diváci eSeMeSkama a druhý dostane od poroty tzv. divokou kartu. Zbytek odejde s prázdnou...
Takže by jsme to tu měli někam hodit aby to bylo vidět, že ti máme poslat hlasyLukáš325e píše:No, na to, co jsem předvedl, na mě byli myslim až moc hodní!paca píše:Porota tě hodnotila dost kladně, takže určitá šance by tu mohla být.
2Dix: Porota vybere ze 40-ti odpadlíků 10adeptů na 2. šanci, z nich jednoho postupujícího vyberou diváci eSeMeSkama a druhý dostane od poroty tzv. divokou kartu. Zbytek odejde s prázdnou...
Na mě se můžeš spolehnout!
HOTENTOT 

Já myslím, že tady to stačí...Dix píše:Takže by jsme to tu měli někam hodit aby to bylo vidět, že ti máme poslat hlasyLukáš325e píše:No, na to, co jsem předvedl, na mě byli myslim až moc hodní!paca píše:Porota tě hodnotila dost kladně, takže určitá šance by tu mohla být.
2Dix: Porota vybere ze 40-ti odpadlíků 10adeptů na 2. šanci, z nich jednoho postupujícího vyberou diváci eSeMeSkama a druhý dostane od poroty tzv. divokou kartu. Zbytek odejde s prázdnou...![]()
Na mě se můžeš spolehnout!