Moje kábro tam bylo taky za socku

Chtel bych upozornit na jeden detail.Kubajz von Odry píše:škoda že to mám přes celou republiku. Taky bych se přidal, ale když big dopadl jak dopadl, tak jsme kývnul na odvoz jedné svatby. - tak aspoň morálně budu s vámi.
ale to mi všici vímePepper píše:Chtel bych upozornit na jeden detail.Kubajz von Odry píše:škoda že to mám přes celou republiku. Taky bych se přidal, ale když big dopadl jak dopadl, tak jsme kývnul na odvoz jedné svatby. - tak aspoň morálně budu s vámi.
BIG rozhodne nepadnul, jak si spousta lidi mysli.
Pouze se porada bez DCho. Zbytek realizacniho tymu (asi 25 lidi) zustava beze zmeny a vse je pripraveno na prijezd ucastniku
Pepper
No a to mě právě děsíZavarenec píše:Tesim se Na Vas v Ledecku pratele
Pevný jsou ty časy srazů, pak budeme okolo oběda v Ledečku.BOOST píše:Bude tady nějaký přibližný časový harmonogram, v kolik, kde a tak? Já nevím přesně v kolik dorazím domu, že bych třeba na večeru skočil provětrat hadraplán a někam za váma zajel.
CARDINALROT píše:No a to mě právě děsíZavarenec píše:Tesim se Na Vas v Ledecku pratele
doufam ze chajdu nemas v rekonstrukci a kazdej nedostanem lopatu a krumpač a makejteZavarenec píše:CARDINALROT píše:No a to mě právě děsíZavarenec píše:Tesim se Na Vas v Ledecku pratele![]()
ale ne ne...
![]()