Maximalky
To som ani netušil ako Vás to krásne vytočí, na ceste serem zo 100-vky ale v lufte som to mal na háku. A kluci co koukli na "D" a "V" jsou borci co umí. Hnal jsem tu bestií 60 min na 98% což je nominál a pár kiláku mi chybělo a to je těch 5 (pět minut). Som celý život chudák, žmýkam z aeroplánov výkon za ktorý by sa ani ruský konštruktér nehambil a od predajcov áut počujem drísty ako že je to neprekonateľné atď. ,ale ja som veľmi konzervatívny. Nemám na výkon nových mašín, no na česť pána KAČEROVSKÉHO musím uznať jeho slovami, že " s novým nářadim umí dělat každej blbec ! " KLíDEK VY CO UMíTE MLčTE A "KVAKA " NEPROZRAĎTE!
Malej vtípek - borec mu krad Š 135 Rapida a on ho uběhal, cca podle výpovědi 10 km, ani se nezapotil parchant, a ještě buzeroval zloděje že na rozcvičky je už starej. KVAKU hodně zdraví prěje Honza.
Tak Vám prajem benzín za babku a babku za benzín, Serem na green: CO
Malej vtípek - borec mu krad Š 135 Rapida a on ho uběhal, cca podle výpovědi 10 km, ani se nezapotil parchant, a ještě buzeroval zloděje že na rozcvičky je už starej. KVAKU hodně zdraví prěje Honza.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
krasne...akorat by som doporucoval zmenit dealera alebo skusit pisat zrozumitelnejanes píše:To som ani netušil ako Vás to krásne vytočí, na ceste serem zo 100-vky ale v lufte som to mal na háku. A kluci co koukli na "D" a "V" jsou borci co umí. Hnal jsem tu bestií 60 min na 98% což je nominál a pár kiláku mi chybělo a to je těch 5 (pět minut). Som celý život chudák, žmýkam z aeroplánov výkon za ktorý by sa ani ruský konštruktér nehambil a od predajcov áut počujem drísty ako že je to neprekonateľné atď. ,ale ja som veľmi konzervatívny. Nemám na výkon nových mašín, no na česť pána KAČEROVSKÉHO musím uznať jeho slovami, že " s novým nářadim umí dělat každej blbec ! " KLíDEK VY CO UMíTE MLčTE A "KVAKA " NEPROZRAĎTE!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
maximalky
E30 320i 205 km/h a ručička otáčkoměru kdesi za 6000
E46 330d 250 km/h - nebyl čas koukat na otáčkoměr, páč to bylo na silnici první třídy někdy kolem 1. hodiny ranní
jawa 21 cca 70 km/h otáčky jsem hledal, ale nenašel
E46 330d 250 km/h - nebyl čas koukat na otáčkoměr, páč to bylo na silnici první třídy někdy kolem 1. hodiny ranní
jawa 21 cca 70 km/h otáčky jsem hledal, ale nenašel
Naposledy upravil(a) Jardas dne 15. 03. 2007 07:09, celkem upraveno 1 x.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: maximalky
ses mirne seknulJardas píše:E36 330d 250 km/h - nebyl čas koukat na otáčkoměr,...

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- ..::Brutus::..
Re: maximalky
to sem celej jaMax-Max píše:ses mirne seknulJardas píše:E36 330d 250 km/h - nebyl čas koukat na otáčkoměr,...

obec neco kolem 130km/h
okreska to nevim nejak sem zatim nezkoumal
dalnice 240km/h-budiky byly na doraz je pravda ze pouzivam spatnej rozmer pneu takze to asi dost kecalo ale pro ten pocit kdyz to clovek vidi to staci
jo a motor je m20 320i a bylo to z kopce ale na rovine tak tech 220km/h dal ale radsi to vyzkousim to nemam overeny
okreska to nevim nejak sem zatim nezkoumal
dalnice 240km/h-budiky byly na doraz je pravda ze pouzivam spatnej rozmer pneu takze to asi dost kecalo ale pro ten pocit kdyz to clovek vidi to staci

jo a motor je m20 320i a bylo to z kopce ale na rovine tak tech 220km/h dal ale radsi to vyzkousim to nemam overeny