Taky se mi líbilHoonnza píše:ted sem koukal na film.. Jízda do pekel/ Joy Ride .. docela dobrej film

Tak to sem zvědavejkouBaMW píše:Pujdete nekdo na Rychle a zbesile 5 ?
Vin Biceps Turbodízl je zpet![]()
ale hodnoceni to ma velmi dobre, takze to asi nebude uplna slatanina jako predchozi dily
http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a ... 5/galerie/
No uvidíme. Už kvůli těm kárám na to asi půjdekouBaMW píše:Pujdete nekdo na Rychle a zbesile 5 ?
Vin Biceps Turbodízl je zpet![]()
ale hodnoceni to ma velmi dobre, takze to asi nebude uplna slatanina jako predchozi dily
http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a ... 5/galerie/
svýho času jsem pracoval u JTV film cateringu,cca rok,a pana Diesla Vina jsem zažil při natáčení tripleX,v praze.bál se sebemenšího problému, tak,že ho museli kaskoši zastupovat v skoro i v chůzi ....2metrová výška,a už volali náhradu.navíc to je neuvěřitelně hloupoučký člověk,srandu si z něj mohli dělat pomalu komparsisti.to sean connery /film league of extraordinary gentlemans/byl jinnej frajer,ve svým věku.a ron perlman,představilel hellboye,ten nás učil pít vodku s tehdy nám neznámým brusinkovým džusemphobeus píše:misanek a dyzl noto by byla banda
<ofttopic> nevi nekdo, jak nasteroidovat atmosferickyho Diesla v trice?</offtopic>
Tušil jsem, že to s ním nebude asi nějak slavné, nicméně že je to až tak špatné jsem si ani nedovedl představitaristoloser píše:svýho času jsem pracoval u JTV film cateringu,cca rok,a pana Diesla Vina jsem zažil při natáčení tripleX,v praze.bál se sebemenšího problému, tak,že ho museli kaskoši zastupovat v skoro i v chůzi ....2metrová výška,a už volali náhradu.navíc to je neuvěřitelně hloupoučký člověk,srandu si z něj mohli dělat pomalu komparsisti.to sean connery /film league of extraordinary gentlemans/byl jinnej frajer,ve svým věku.a ron perlman,představilel hellboye,ten nás učil pít vodku s tehdy nám neznámým brusinkovým džusemphobeus píše:misanek a dyzl noto by byla banda
<ofttopic> nevi nekdo, jak nasteroidovat atmosferickyho Diesla v trice?</offtopic>.když vidím ty superhero akce ve filmech s vinem dieselem,tak mě jímá trapnost a soucit ....