Nicméně klidně tam příští sobotu vyrazím...

Najednou píšeš ted, jinak nepíšeš vždycky !!! Ale vyjelo jsme tenkrát do Přerova, tys tam nebyl, no. Pak jsme taky vyjely na bmwcult a minulou sobotu, tak jsi tam byl, no. Tak si domluv rychleji všichni, jestli chceme na ecce. Tak organizuj a vzkaž mu todaviii píše:A co třeba ECCE nebo nějaká fajn projíždka třeba směr Opava atd..Za celej rok se nikam nevyjelo
ale prosim te, najednou, predtim jsi tam byl s tuningarema kazdej mesic !!! prozradili mi to.jorassimo píše:No a ještě jsme ani nevyjeli na Sv.Kopeček a oni jeli jen na hradisku, takova nuda a tím přijeli sraz tuning, to byla teda kravina, sraz bmw a sraz tuning v jednom hradisku, to byla teda hovanina.
Ty a Ix?čím by jsi to krmil a z čeho udržoval,když máš strach z dvoulitradouby píše:ale prosim te, najednou, predtim jsi tam byl s tuningarema kazdej mesic !!! prozradili mi to.jorassimo píše:No a ještě jsme ani nevyjeli na Sv.Kopeček a oni jeli jen na hradisku, takova nuda a tím přijeli sraz tuning, to byla teda kravina, sraz bmw a sraz tuning v jednom hradisku, to byla teda hovanina.
aspon jsme ukazali silu zadniho nahonu - treba se ta holcina co tam smykovala rozhodne prodat felicii a koupi si e30.
jinak ja uz na to letos asi prdim, chci dat ty znacky do depozitu a vy me jen zdrzujeteale urcite si poridim neco na zimni radovanky(urcite sestivalec, nejlepe ix
) tak muzem pak udelat vyjizdku.
tyyy poslechni, nepletes si me s honzekovym brachou co si koupil Citroena? ja bych sestival bral vsema deseti. vsak pockej, urcite se domluvime, uz mi ma prijit vyplataDVORIS píše:Ty a Ix?čím by jsi to krmil a z čeho udržoval,když máš strach z dvoulitradouby píše:ale prosim te, najednou, predtim jsi tam byl s tuningarema kazdej mesic !!! prozradili mi to.jorassimo píše:No a ještě jsme ani nevyjeli na Sv.Kopeček a oni jeli jen na hradisku, takova nuda a tím přijeli sraz tuning, to byla teda kravina, sraz bmw a sraz tuning v jednom hradisku, to byla teda hovanina.
aspon jsme ukazali silu zadniho nahonu - treba se ta holcina co tam smykovala rozhodne prodat felicii a koupi si e30.
jinak ja uz na to letos asi prdim, chci dat ty znacky do depozitu a vy me jen zdrzujeteale urcite si poridim neco na zimni radovanky(urcite sestivalec, nejlepe ix
) tak muzem pak udelat vyjizdku.
![]()