Asmodeus píše:Na ceste jsem potkal alkabu. Sel pesky, to jsem jeste nevidel

Asmodeus píše:Na ceste jsem potkal alkabu. Sel pesky, to jsem jeste nevidel
Žigulíkovi urval obě nápravy vysoký obrubník, co tam byl kolem cesty, po nárazu Peugeotu 605 jedoucího v dešti jak hovado, kterého to na kočičích hlavách v pravotočivé zatáčce vyneslo a knockoutoval žigula a já nepřipoután vyrazil svou beraní palicí čelní sklo a přesedl si ke spolujezdci, odkud jsem udiveně sledoval, co že se to semleloSwissCabrio píše:Zigulika znicila ta krajnice anebo naraz na volant?
Sklo u Zigula neni prilepene, je jen nasazene a zadelane takovym klinem. Jde to normalne vykopnout, takze to v poho vykopnes i hlavou, kdyz to necekas...SwissCabrio píše:Takze Tvoje berani hlava je silnejsi nez ruska ocel, resp. sklo?
Já jsem všem svým BMW vždycky říkal Žigulík a lidi se tomu divili...SwissCabrio píše:No pekny ... Hlavne ze to ta hlava prezila ...
Jinak uz mas dobovy tuning - poklice, nalepky, odtrhovka ... V podstate priprava na e30.
Jak rekl jeden kamos (Zigulacnik) - e30 je v podstate tak trosku jako Zigulik ...
Bomba to byla slušná, měsíc jsem marodil s krční páteří a nejspíš se to se mnou nese dodnes...lubeec píše:To musela byt dobrá prda![]()
Ale dostalo mě m tech1 křídlo
Byl to fakt pěkný Žigulík, ale potom jsem sehnal ještě hezčího, ten byl TOP. Jeho čumák je vidět na první fotce vpravo...alkaba píše:Takový pěkný žigul.. A ještě chromák![]()
alkaba píše:To musela být jeba jak hrom. Naštěstí se s hlavou nic nestalo a jsi úplně v pohodě![]()
Žigula šetřit na těžké časy, hlavně ho ale nenechat shnít....Zavarenec píše:taky mám jednoho ruskýho chromáka v garáži... podobnej tomu tvojemu. Béžovej, červenej interier... první majitel (moje babča) koupeno v tuzexu
servisováno u ministerstva vnitra - policie![]()
Jen už má rok propadlou TK a nějak se nemám k tomu ho vyndat a dojet na stk