Pochlubte se, kdo už je bez bodů???
- [CZ]Airwolf[OC]
Tasek píše:proč ne!?! Dopravaci v Olomouci maji prisny zakaz motorkare nahanet - kvuli nehodam a ohrozeni okoli, takze staci nasadit jen odpich a mas pokoj.....[CZ]Airwolf[OC] píše:takovehle motorkare fakt milujiErik píše:Mám motorku, ohnutou SPZetku dostatek výkonu a prostě nestavím a basta![]()
koukám že se budu projíždět do olomouc s Suzuki SV1000s
jj, ale bacha na mestaky, u nich nevim jak to je, aby te nejakej z te masiny nesundal...nety píše:Tasek píše:proč ne!?! Dopravaci v Olomouci maji prisny zakaz motorkare nahanet - kvuli nehodam a ohrozeni okoli, takze staci nasadit jen odpich a mas pokoj.....[CZ]Airwolf[OC] píše: takovehle motorkare fakt miluji![]()
koukám že se budu projíždět do olomouc s Suzuki SV1000s

316i r.v. 1988, M10
[CZ]Airwolf[OC] píše:takovehle motorkare fakt milujiErik píše:Mám motorku, ohnutou SPZetku dostatek výkonu a prostě nestavím a basta![]()
Podívej se kolem škol a školek jezdím pomalu a ohleduplně, ale když benga měří na 2km úseku kde zapoměli 40, která tam byla v době kdy se silnice rekonsrtuovala a jezdilo se místo 4mi pruhy 2 tak se nediv, že to řeším takhle

BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
Co taky s nima jinýho, až dostanou ty nový motorky tak s nima rád dam raceErik píše:[CZ]Airwolf[OC] píše:takovehle motorkare fakt milujiErik píše:Mám motorku, ohnutou SPZetku dostatek výkonu a prostě nestavím a basta![]()
Podívej se kolem škol a školek jezdím pomalu a ohleduplně, ale když benga měří na 2km úseku kde zapoměli 40, která tam byla v době kdy se silnice rekonsrtuovala a jezdilo se místo 4mi pruhy 2 tak se nediv, že to řeším takhle

E36 323i coupé
Pawka G. píše:Co taky s nima jinýho, až dostanou ty nový motorky tak s nima rád dam raceErik píše:[CZ]Airwolf[OC] píše: takovehle motorkare fakt miluji![]()
JJ nejlepší je že den po tom co jsem zaslechl tuhle zprávu o nových motorkách pro policii tak mě zastavili v autě 2 policajti na starý 350

BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Mno to nevim, jestli to vyjde tak budu mít na letošek SRADa 750 od YoshimuryErik píše:Pawka G. píše:Co taky s nima jinýho, až dostanou ty nový motorky tak s nima rád dam raceErik píše:
JJ nejlepší je že den po tom co jsem zaslechl tuhle zprávu o nových motorkách pro policii tak mě zastavili v autě 2 policajti na starý 350jestli takhle bude vypadat ten nový motopark tak se docela těším co s tím udělají

E36 323i coupé
Erik píše:Pawka G. píše:Co taky s nima jinýho, až dostanou ty nový motorky tak s nima rád dam raceErik píše:
JJ nejlepší je že den po tom co jsem zaslechl tuhle zprávu o nových motorkách pro policii tak mě zastavili v autě 2 policajti na starý 350jestli takhle bude vypadat ten nový motopark tak se docela těším co s tím udělají
hm nevim, nafasujou litrovy hondy, nebo yamahy ci co....
jinak iy stray 350 sou veskutečnosti 500ccm rotax.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Mno...v tom úžasnym rámu můžou mít jakejkoliv motor, to je jedno, stejně se jáwa katí až hrůza..a ty rozžhavený bubny do běla mně taky potěšej..teda pokud nebudou mít tu inovovanou přední kousavku z MZtyLukas-e21 píše:Erik píše:Pawka G. píše: Co taky s nima jinýho, až dostanou ty nový motorky tak s nima rád dam race
hm nevim, nafasujou litrovy hondy, nebo yamahy ci co....
jinak iy stray 350 sou veskutečnosti 500ccm rotax.....

E36 323i coupé
- ***Apollo***
- ***Apollo***
Jinak pro ty co to nevi tady je zajimava info:
Myslím, že by bylo dobré co nejvíce řidičů informovat o možnostech obrany
při kontrole a obstrukcích, které sice body nezachrání, ale alespoň
zaměstnají úřady. Budu stručný: hlavní zbraní je požadování kalibračního protokolu, který musí policista předložit na místě a to v ORIGINÁLE (event.
notářsky ověřená kopie), dále Vám musí ukázat kalibrační známky na těle
měřícího zařízení a jeho hlavě (v praxi to znamená Vás naložit, zavézt k
radaru, což např. na dálnici zabere půl hodiny).
Pokud něco z toho na místě nemá, je třeba to uvést do protokolu a měření je neplatné (a lze zvážit podání trestního oznámení za zneužití pravomoci event. pokus o podvod). Dále máte právo žádat o dodatečné přezkoumání měřícího zařízení - to bude sice asi v pořádku, ale radar bude na dva týdny vyřazený - když to tak udělají všichni, nebude čím měřit.
Pokud Vám připadá příslušník při kontrole pod vlivem alkoholu či nějaké látky a uvedete to do protokolu, měl by se neprodleně odebrat na odběr krve, aby toto podezření vyvrátil. V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářsky ověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečně tím, za koho se vydává.
to by bylo aby nebylo
zaměstnají úřady. Budu stručný: hlavní zbraní je požadování kalibračního protokolu, který musí policista předložit na místě a to v ORIGINÁLE (event.
Pokud něco z toho na místě nemá, je třeba to uvést do protokolu a měření je neplatné (a lze zvážit podání trestního oznámení za zneužití pravomoci event. pokus o podvod). Dále máte právo žádat o dodatečné přezkoumání měřícího zařízení - to bude sice asi v pořádku, ale radar bude na dva týdny vyřazený - když to tak udělají všichni, nebude čím měřit.
Pokud Vám připadá příslušník při kontrole pod vlivem alkoholu či nějaké látky a uvedete to do protokolu, měl by se neprodleně odebrat na odběr krve, aby toto podezření vyvrátil. V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářsky ověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečně tím, za koho se vydává.
to by bylo aby nebylo

to tady uz trochu lakujes ne??? Myslis ze MUSI policista nekomu ukazovat OP??? to je blbost...A jeste k tem kalibracim - samozrejme musi byt platne a musi je mit obsluha zarizeni u sebe ale nikde neni psano ze je kazdej vyfocenej typek muze videt..Pokud se mu neco nezda, da podnet inspekci a ta si zaridi kontrolu a prekalibrovani podle sveho uvazeni...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- ***Apollo***
ale je to tam psany takhle:budha píše:to tady uz trochu lakujes ne??? Myslis ze MUSI policista nekomu ukazovat OP??? to je blbost...A jeste k tem kalibracim - samozrejme musi byt platne a musi je mit obsluha zarizeni u sebe ale nikde neni psano ze je kazdej vyfocenej typek muze videt..Pokud se mu neco nezda, da podnet inspekci a ta si zaridi kontrolu a prekalibrovani podle sveho uvazeni...
V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářsky ověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečně tím, za koho se vydává.
- [CZ]Airwolf[OC]
to je psany kde ? nesmysl na entou***Apollo*** píše:ale je to tam psany takhle:budha píše:to tady uz trochu lakujes ne??? Myslis ze MUSI policista nekomu ukazovat OP??? to je blbost...A jeste k tem kalibracim - samozrejme musi byt platne a musi je mit obsluha zarizeni u sebe ale nikde neni psano ze je kazdej vyfocenej typek muze videt..Pokud se mu neco nezda, da podnet inspekci a ta si zaridi kontrolu a prekalibrovani podle sveho uvazeni...
V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářsky ověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečně tím, za koho se vydává.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

na takový blbosti bych se vykašlal, protože z 95% mají vše v pořádku a akorát sám ztrácíš čas a zbavuješ se možnosti komunikace na "lidske" urovni....praktikoval bych pouze u kretenu, kteří hledají blbost za každou cenu a posleze uvedl, ty kecy o tom že se mi a spolujezdci zdálo, že byl pod vlivem alkoholu, choval se arogantně a nepřímo si říkal o uplatek...když vím, že sem jel rychle a mají mě, tak proč kopat?akorát si sám sereš nahlavu...***Apollo*** píše:Jinak pro ty co to nevi tady je zajimava info:
to by bylo aby nebylo
No jo, ale to přezkoumání měřícího zařízení asi nebude zadarmo... Když to bude O.K. tak to můžeš platit, ne?***Apollo*** píše:Jinak pro ty co to nevi tady je zajimava info:
to by bylo aby nebylo

No smoke, no fun...

- Dieter Bonrath
kontroly
Já mám od začátku bodového systému naježděno 8 tis služebně a 1tis báwem a no problema, sice mě pořád zastavují a kontrolují doklady ale na 16" kola ještě nikdo nic a u služebáku jim vadila jen špatně čitelná RZ vzadu, protože to auto bylo špinavé jak pr*se.
Body zatím všechny a pokuty žádné!

e34 m40 5G, e31 m70 6G