radsi jeste vystrikam dutiny v tejdnu...Pů píše:ty woesnad to bude ok.... jinak nám zreznou káry
27.10. Den otevřených dvěří AUTODROM MOST
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
a me to je jedno, beru kombika s vyhrevem sedacek, takze komu bude zima, za mirny poplatek zatopim v turbokamnech-beru i fritovaci olej
to mam na dopoledne, odpoledne jedem Balikovo kupeckem, snad to aspon topi
jinak na dromu je k prodiji tepla polivka, caj, grog, klobasy...proste hlady a zimou neumrete

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Že bych konečně viděl balíkovo kupé na Alpináchmaca píše:a me to je jedno, beru kombika s vyhrevem sedacek, takze komu bude zima, za mirny poplatek zatopim v turbokamnech-beru i fritovaci olejto mam na dopoledne, odpoledne jedem Balikovo kupeckem, snad to aspon topi
jinak na dromu je k prodiji tepla polivka, caj, grog, klobasy...proste hlady a zimou neumrete

orange E30 M20B20 kupe
smaragdgrunmetalic E30 325i - snad jediná v ČR této barvy
smaragdgrunmetalic E30 325i - snad jediná v ČR této barvy

Mekáč je jasnej... ten si dám takyFinky iS píše:Ptk,tak ja budu pocitat nejak s tou 8. Pokud pojede i mlada,tak rano jeste snidane tj meka.
![]()
Ja nevim,mam zadek uplne holej,abych dojel zpet. Asi vemu do zakohy dve zim a hever. Stejne ma byt rano -3 a odpol max 4stupne. To bude pekna kosa.

Hefffer a nářadí bere táta Vitem... stejně tak romana a jonáše

Bude kosa a asi i klouzačka... snad to tam nerozsekám... jdu se raději podívat na mobile.de jestli tam neni něco naprodej

Jo,jo,vcera sem byl u Jonase,tak to vim. Takze hever brat nemusim? A s kym jedes,ja asi sam? Ale jiste to neni. Na mobile.de ani nekoukej,Most je takova nudle,ze to tam snad ani neni kde rozbit
. Klouzat se urcite budem,hlavne at nekdo nezboura nas!
Tak v sobotu po 7 jsem na prijmu. Jdu jeste menit celo,davat lizo,mlhovky atd........

Tak v sobotu po 7 jsem na prijmu. Jdu jeste menit celo,davat lizo,mlhovky atd........
E 30 1.8iS a E 30 1.8iS
Já beru jednoho kámošeFinky iS píše:Jo,jo,vcera sem byl u Jonase,tak to vim. Takze hever brat nemusim? A s kym jedes,ja asi sam? Ale jiste to neni. Na mobile.de ani nekoukej,Most je takova nudle,ze to tam snad ani neni kde rozbit. Klouzat se urcite budem,hlavne at nekdo nezboura nas!
Hever brat nemusíš
Už sem koukal

Zavolam Ti
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ty vole mas doma jeste jedno bawo na darce- tak si to pujc z oranzaka a koukej dovalit, ja ted mam doma komplet predek pro balika na tricu-tlumice, presony, stelovaci ulozeni, big brzdice a jeste vic big kotouce, pancerovy hadicky.....a zejtra sem az do 18 hod v praci a taky furt tajne doufam, ze to astihnu poskladat, hodit do kupecka a vyzkouset, s autem sme jeli zatim jen dvakrat-jednou z plataku na STK a jednou u vaci v duchcove na pichly gume na pumpu to nafouknout 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi