network marketing
Všelijaký šulíny od různejch "marketingů", kšeftaře s podvodnými produkty, pyramidáře a podobný týpky si klidně pustím k tělu. Když mám čas, obvykle se dobře pobavím jejich snahami udělat ze mne oběť.Dzitro píše:.... myslete si co chcete.. a drzte si me radsi dal od tela no, abych Vas nevykoukal.. :/
Nevede se, nevede. Stačí zvládat kupecký počty a nebejt úplná naivka.
Vypal nabídku, ať se taky dozvíme, v čem vlastně jedeš.....

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
-
To bude něco ve stylu OVB Allfinanz ANEB letadlo letí dál a dál. Mám několik známých, co přišli na snadný výdělek peněz - OVB Allfinanz. Když mi o tom recitovali básně, že budou dostávat (ve stejných letech kolik máš ty, Dzitro), 90.000kč měsíčně + prémie + bonusy + hrazené obědy a dalších miliony výhod nestačil jsem lapat po dechu jak jsem se ukrutně smál, ano vysmál jsem je a vysměju i tebe, protože tyhle rádoby systémy nesystémy to je holá fraška a nic jiného.
Na internetu jedině klasická reklama na vlastní stránky (mám na mysli reklamu s tématikou annonce, tipcars, hyperbobr, ruzne sexshopy a podobne). Tam se skutečně pár tisíc dolarů válí, ale těmhle šmelo systémům prostě nevěřím a raději budu otročit někde tam, kde je jistý zisk (klidně i menší, ale jistý), než podporovat lichváře v kravatách
Na internetu jedině klasická reklama na vlastní stránky (mám na mysli reklamu s tématikou annonce, tipcars, hyperbobr, ruzne sexshopy a podobne). Tam se skutečně pár tisíc dolarů válí, ale těmhle šmelo systémům prostě nevěřím a raději budu otročit někde tam, kde je jistý zisk (klidně i menší, ale jistý), než podporovat lichváře v kravatách
do ovb me tahal kamos, cili vim jak to funguje. prachy se tam mozna vydelat vazne daji, jestli je to pravne ciste netusim, mozna jo. ale to nejfraskovitejsi na tom je, ze pani financni poradci v kravatach jsou zridka starsi 18-ti let a nevi ani co to je privatizace. a nejvetsi moralni problem tehle prace vidim v otravovani cizich lidi. volat jak vocas a: "dobry den, dostal jsem cislo od blabla... vubec vas neznam, ale chci na vas vyjebat vatu.." to si radsi vydelam tretinu a budu se na sebe moct kouknout do zrcadla.
jo sorry
a co ze to delas ty?
jo sorry

e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
-
já se nikdy nevzdavamhulda píše:Tady se to ještě hodně rozjede dokud to autor nevzdá

Tel. : 725952979
Re: network marketing
ja do techto veci teda moc nevidim, jen mi pleskly do oci tyto dve fraze, ktere sem uz slysel od cloveka co mi nabizel ba az nutil krasne vydelkyDzitro píše:...spousta z Vás se bude asi divit kde tak mladej kluk jako jsem Já vzal peníze na BMW..
...myslím že by nám to mohlo hodně pomoctteda mě už to pomohlo
...

asi nahoda...
Re: network marketing
ja vam nic nenutimkouBaMW píše:ja do techto veci teda moc nevidim, jen mi pleskly do oci tyto dve fraze, ktere sem uz slysel od cloveka co mi nabizel ba az nutil krasne vydelkyDzitro píše:...spousta z Vás se bude asi divit kde tak mladej kluk jako jsem Já vzal peníze na BMW..
...myslím že by nám to mohlo hodně pomoctteda mě už to pomohlo
...
![]()
asi nahoda...

Tel. : 725952979
Nechci ti kazit iluze,ale +-38000 za 3 měsíce bys dostal třeba i v Tescu za pokladnou,hadry ti dají grátis a aspoň budeš mezi lidmaDzitro píše:prakticky jsem do toho dal jedny nový boty, tjest 2500,- a za 3 mesice jsem pomoci kontaktu s firmama vydelal neco kolem 38tis +- mezi tema vsema lidma je i moje rodina a nejaci kamaradi, o ktery bych nerad prisel a i oni jsou spokojeni..

Nemyslím to nějak špatně,ale je to tak ....
Tak různě ....
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no upřímě řečeno, jsem ten systém příliš nepochopil. co tedy je vlastně náplní tvé práce? děláš reklamu? nebo jak? není někde na netu nějaká stránka, kde bych se mohl dočíst i zbylých 90% - tím myslím to jak pšeš že je to jen asi 1/10 celého buisnesu. mimochodem s LESeSákama taky spolupracujem
a tema bych zatím nemazal, myslím že dost lidí to baví a zajíá a třeba se nakonec ukáže že je to vše trochu něco jiného než letadlový systém

a tema bych zatím nemazal, myslím že dost lidí to baví a zajíá a třeba se nakonec ukáže že je to vše trochu něco jiného než letadlový systém
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 13. 12. 2011 20:38, celkem upraveno 1 x.