To už tu dlouho nebylo...zase bum...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 20. 10. 2004 17:40

OT!!!
hele pokud chcete moralizovat o prekracovani rychlosti tak si zalozte vlastni tema
----------------------:)

Ládínek
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ládínek » 20. 10. 2004 18:01

thomas_a_anderson píše:
Night.chimera píše:nic proti ,ale ze 130 by se to bzdilo lip ne? :wink:
A to říká ten, kdo se tu chlubí, že jezdí maximálku v noční Mrázovce :roll:
No?!?!?! Mrázovku na V-max?!?!?! To může bejt docela hukot a hlavně ty radary co sou od vjezdu do strahovskýho tunelu po baranďák :lol:

Osobně sem si to dal takhle jednou, nedávno, strahovsej tunel nahoru směr Dejvice 195km/h :lol: Nic moc :cry:
325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring
Obrázek

Bobo

Příspěvek od Bobo » 20. 10. 2004 18:13

And píše:OT!!!
hele pokud chcete moralizovat o prekracovani rychlosti tak si zalozte vlastni tema
Ty máš co řikat :D
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 21. 10. 2004 01:22

Bobo píše:Nic proti, ale člověk jezdící 200 km/h po dálnici za volant nepatří :!:
Když nabourá a zabije se sám, je mi to upřímě jedno, z mé strany je mu to přáno :wink: . Horší je to s ohrožením ostatních :cry:
:!:
Ja ti to povim asi takhle:
Kdyz bych jel 130, tak bych porad musel brzdit o nejakych 50 km/h dolu...vzhledem k tvemu moralizovani mas evidentne cerstvou autoskolu a pamatujes si rychlostni limity tak dobre (priznavam, me uz se to z hlavy trochu vykourilo, holt nemusim pri tom rizeni uz tolik nemyslim a funguje to spis automaticky) a tak si jiste pamatujes pojmy - neohrozit a neomezit. A to, ze mi to tam nekdo posle, tak tim tyto pojmy docela slusne naplnuje, kdyz ja kvuli nemu musim brzdit o 50 km/h dolu i pokud bych dodrzel rychlost.
Krom toho co ma delat panacek na triproude dalnici v levem pruhu kdyz jede 80 ?

Ja jsem prekrocil rychlost a to jsem priznal...prekrocil jsem ji proto, ze jsem k tomu mel sve duvody, ktere tady nebudu vysvetlovat, zkratka jsem spechal. Kdybych byl v nemecku, tak bych se nedopustil niceho, pouze v pripade nehody bych zrovna nemel polehcujici okolnost.
Nicmene - kdo tedy koho ohrozuje ? Ten kdo neda prednost rychlejsimu vozidlu a posle mu to tam, nebo ten, kdo jede po rovne dalnici rychle ?
Nejezdim rychle porad, proto, ze by me to bavilo...jen kdyz zkratka potrebuju, ostatne vsichni vime jakou ma 325 pri rychlostech kolem 200 spotrebu....myslim ze tempomat a 130 by bylo ekonomictejsi.

Rychlostni limity v teto zemi jsou proste trochu nedomysleny. Jsou auta, ktery proste muzou jet xkrat rychlejc, nez je stanovenej limit.
Proto v nemecku je to tak, jak to je. Protoze kdyz uz si koupim auto, ktery je rychly a sedi, tak proc bych nemoh mit pravo si tento svuj zaplaceny luxus vyuzit.
Pro me jsou svaty prednosti a na cervenou taky zrovna nejezdim a to je o dost dulezitejsi, abys neohrozoval ostatni, nez nejaky stupidni rychlostni limity....nakonec stejne vzdy musis prizpusobit rychlost stavu vozovky, podminkam a svym moznostem....takze trocha usudku je obcas lepsi, nez slepy dodrzovani predpisu vymyslenyho u stolu, at se nikdo nezlobi, ale tam muzes jit moralizovat na vaclavak a rikat to 99,9% ridicu.

Mozna o tom vypovida i moje statistika dopravnich nehod....6 nehod, ani jedna mnou nezavinena, vsechny nehody vznikly bud nepozornosti a buchancem zezadu, nebo nedanim prednosti v jizde - omezeni, ohrozeni.
Tony píše:Taxem byl na pojišťovně - mimochodem, česká-přišel sem k přepážce, hlídač mi dal do ruky sluchátko, do něj sem asi 10min. diktoval údaje, popis a vůbec všechno to co se normálně čmárá do formuláře (to sluchátko navíc hrozně řvalo) a pak sem dostal nějaký číslo se kterým sem šel za technikem - docela mě potěšilo že je to člověk z masa a kostí a ne foťák na nožičkách- nicméně ten řek že chce mít člověka až se to bude v servise rozebírat. Řekk sem mu že to budu dělat já a doma a von že prej to je fuk, ale že u toho někdo bude... Asi abych jim nepřines ukázat víc zvohybanou nápravu než je moje, či co... A já ke všemu xmrti nesnášim když mi někdo kouká pod ruce, zvlášť když zrovna nejde všechno jako po másle. (eště že to mam nacvičený z vyměňování sillentbloků...) No jo, asi mu udělám kafe, přinesu křeslo z obejváku... A když bude kecat tak do toho křesla zavedu proud...
To si delas prdel, to uz jsme v Cyberworldu ?

Tak to jsem jeste nezazil, aby mi cpali nejakyho oxidanta, kterej bude delat supervizora nad opravou.
Proste si to vzdycky nafotili, prohlidli a bud rozpoctem, nebo faktura ze servisu, ale aby nejakej vosel nekde voxidoval pri delani auta....to se pak nemuzem divit, ze jsou ty pojistky tak nesmyslne drahy....kdyz maj platit, tak se cukaj a furt vytahujou nejaky amortizace, ale ze zamestnavaj nejakyho vosla, co u tebe bude sedet a travit tam cas zbytecne, to je zcela v poradku....zmrdi.
Ja bych mu dal kresilko a kafe....bych ho negra pekne zamestnal...minimalne by podaval naradi, at je aspon k necemu dobrej :twisted:

Splaš
člen E30.cz

Příspěvek od Splaš » 21. 10. 2004 02:04

Tak to jsem jeste nezazil, aby mi cpali nejakyho oxidanta, kterej bude delat supervizora nad opravou.
Proste si to vzdycky nafotili, prohlidli a bud rozpoctem, nebo faktura ze servisu, ale aby nejakej vosel nekde voxidoval pri delani auta....to se pak nemuzem divit, ze jsou ty pojistky tak nesmyslne drahy....kdyz maj platit, tak se cukaj a furt vytahujou nejaky amortizace, ale ze zamestnavaj nejakyho vosla, co u tebe bude sedet a travit tam cas zbytecne, to je zcela v poradku....zmrdi.
Ja bych mu dal kresilko a kafe....bych ho negra pekne zamestnal...minimalne by podaval naradi, at je aspon k necemu dobrej
No už to vidím, jak Tony volá do pojišťovny: "Budu to opravovat v neděli odpoledne, jestli bude počasí a bude se mi chtít..." Pojišťovák: "Ok, pošleme technika" nebo "Né, budete opravovat ve středu 3. listopadu od 7.30 ráno..." :shock: :D :D BLBOST! Frajírek z pojišťovny machroval, mají maximálně nárok si to prohlídnout a vyfotit před a možná i po opravě :roll: Nebo že by tam týpek měl být aby na základě délky a náročnosti stanovil cenu tvé práce :?: V tom případě šup s ním pod auto a makat, ať ví wo co jde :twisted: :twisted: Jo, a pokud vím, tak pojišťovna stanovuje cenu opravy po prohlídce poškození a při opravě to musí vidět znova jen když se dodatečně zjistí, že poškození je rozsáhlejší než původně určili.

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 21. 10. 2004 03:04

thomas_a_anderson píše:
ukaz mi ten prispevek kde jsem napsal ze jsem jel maximalkou mrazovku :evil:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Amigo

jo jo kamijoňáci

Příspěvek od Amigo » 21. 10. 2004 10:31

Jojo tyhle kamijoňáci sou na dálnicíchnejvětší kulvy, jako i když jedeš těch 130 de o to, že jezděj převážený a potkáš kopec a týpek s kamionem jede 50 druhej ho předjíždí a jede třeba 75 no a ty i v těch 130 seš prostě v piči, na brzdy a hnn n n n . A to ani nemluvim vo zipu, když je někde uzavřen jeden pruh, tuhle mi frajer nedal přednost na zipu, pak když sem ho dojel a ukazuju mujestli nejni debil, tak do mě etě začal najíždět kamionem mě hrnul na svodidla, tak sem si chtěl opsat ze zadu číslo a číslo na zaměstnavatele a on šel na brzdy a začal mě tlačit do svodidel kurva jedna.

Vod tý doby to řešim po svym, plato vajec na cestu po dálnici a když mě naserou tak jim to hážu na přední sklo, člověk se aspoň vybije a uklidní. :twisted:

Mao

Příspěvek od Mao » 21. 10. 2004 11:27

Bobo píše:Nic proti, ale člověk jezdící 200 km/h po dálnici za volant nepatří :!:
Když nabourá a zabije se sám, je mi to upřímě jedno, z mé strany je mu to přáno :wink: . Horší je to s ohrožením ostatních :cry:
Bobo, nezlob se na mě ale ty jsi fakt moralizující debil, už jsem se tady s tvejma "chytrejma" názorama setkal víckrát....

Člověk může bejt nebezpečnej i v 80 km/h a takovejch jsou mraky, ještě se mi ale nestalo že by mne ohrozil někdo kdo jede 200....protože takhle rychle jezděj většinou lidi který na to maj jak auto tak schopnosti, kdežto 130 umí jet kdejakej kokot s čerstvym řidičákem. Věřim tomu že Jiří jel takhe rychle v místě a za situace kdy si to mohl dovolit a ohrožoval při tom tak nejvejš sebe....a jestli někomu přeješ smrt ( proto že jezdí rychle...už jsi byl někdy v Německu???) tak prosím prodej E30 a nech se vyšetřit :!: :? :evil: :x
member of zewl crew

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 21. 10. 2004 11:54

Mao píše:
Bobo, nezlob se na mě ale ty jsi fakt moralizující debil, už jsem se tady s tvejma "chytrejma" názorama setkal víckrát....

Člověk může bejt nebezpečnej i v 80 km/h a takovejch jsou mraky, ještě se mi ale nestalo že by mne ohrozil někdo kdo jede 200....protože takhle rychle jezděj většinou lidi který na to maj jak auto tak schopnosti, kdežto 130 umí jet kdejakej kokot s čerstvym řidičákem. Věřim tomu že Jiří jel takhe rychle v místě a za situace kdy si to mohl dovolit a ohrožoval při tom tak nejvejš sebe....a jestli někomu přeješ smrt ( proto že jezdí rychle...už jsi byl někdy v Německu???) tak prosím prodej E30 a nech se vyšetřit :!: :? :evil: :x
ja jel 218km/h s celicou :lol: byl to zazitek ale udelal jsem to jen jednou ne ze bych na to nemel ,ale chtel jsem si to zkusit nepotrebuju jezdit rychle to si radsi zaradim na opustenym parkaci nebo si dam cigarko hodim se do pohody a jedu klido 100km/h takze tolik k tomu tak a ted se do me puste :lol:

Ace

Re: jo jo kamijoňáci

Příspěvek od Ace » 21. 10. 2004 11:58

Amigo píše:Vod tý doby to řešim po svym, plato vajec na cestu po dálnici a když mě naserou tak jim to hážu na přední sklo, člověk se aspoň vybije a uklidní. :twisted:
Tak to je fuckt hustý :lol: :twisted:
8) ///M Power 8)

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 21. 10. 2004 12:32

by ses divil ze nejvice bouracek zpusobuji prave takovy ty "opatrni" ridici jako jsi asi ty...

...jedou si v klidu svych 130 v levym a moc neresej co je za nima pac oni prece jedou predpisove...

...takovy lidi za volant nepatrej...

...D1 jakozto dalnice neni nic moc ale rozhodne je stavena na vyssi rychlost nez 130...minule jsem jel do brna a vikendackou carinou a celou cestu pres 200...no spolucestujici to ani nevedeli ... radio hralo normal...kecali jsme atd...cili 200 se da jet bez toho abych nekoho sebemin ohrozoval...

...jasny ohrozovani je predjizdet ve 131 nekoho kdo jede 129 ...!!!
Obrázek

biker

Příspěvek od biker » 21. 10. 2004 12:56

GeRoX píše:
by ses divil ze nejvice bouracek zpusobuji prave takovy ty "opatrni" ridici jako jsi asi ty...

...jedou si v klidu svych 130 v levym a moc neresej co je za nima pac oni prece jedou predpisove...

...takovy lidi za volant nepatrej...

...D1 jakozto dalnice neni nic moc ale rozhodne je stavena na vyssi rychlost nez 130...minule jsem jel do brna a vikendackou carinou a celou cestu pres 200...no spolucestujici to ani nevedeli ... radio hralo normal...kecali jsme atd...cili 200 se da jet bez toho abych nekoho sebemin ohrozoval...

...jasny ohrozovani je predjizdet ve 131 nekoho kdo jede 129 ...!!!
uprime pratele ty co jedou 130 v levym jak by se melo by nikoho neohrozovali kdyby se tech 130 opravdu dodrzovalo!!!!!!!!, v D je to jina vec :roll:
E+5 Obrázek

Ládínek
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ládínek » 21. 10. 2004 20:31

Amigo píše:Jojo tyhle kamijoňáci sou na dálnicíchnejvětší kulvy, jako i když jedeš těch 130 de o to, že jezděj převážený a potkáš kopec a týpek s kamionem jede 50 druhej ho předjíždí a jede třeba 75 no a ty i v těch 130 seš prostě v piči, na brzdy a hnn n n n . A to ani nemluvim vo zipu, když je někde uzavřen jeden pruh, tuhle mi frajer nedal přednost na zipu, pak když sem ho dojel a ukazuju mujestli nejni debil, tak do mě etě začal najíždět kamionem mě hrnul na svodidla, tak sem si chtěl opsat ze zadu číslo a číslo na zaměstnavatele a on šel na brzdy a začal mě tlačit do svodidel kurva jedna.

Vod tý doby to řešim po svym, plato vajec na cestu po dálnici a když mě naserou tak jim to hážu na přední sklo, člověk se aspoň vybije a uklidní. :twisted:
:lol: :lol: :lol:
325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring
Obrázek

Prox

Příspěvek od Prox » 21. 10. 2004 20:54

Ted fakt nevim jestli nekecam, ale mam za to ze kamoin ma na dalnici zakaz predjizdeni, tzn ze v levym vubec nema co delat..max pri objizdeni nejaky prekazky atd.. takze zadny predjizdeni ostatnich kamionu nebo neceho jinyho.. Jinak na tohle tema fakt nema smysl neco psat..jsou to kreteni a melo by byt povoleni je v takovym pripade sestrelovat :D
5er

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 22. 10. 2004 06:27

Night.chimera píše:
thomas_a_anderson píše:
Promiň, omlouvám se, nepsal jsi o mrázovce...
viewtopic.php?p=66972&highlight=#66972
viewtopic.php?p=63227&highlight=#63227
viewtopic.php?p=63192&highlight=#63192
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 22. 10. 2004 11:32

thomas_a_anderson píše:
Night.chimera píše:
thomas_a_anderson píše: A to říká ten, kdo se tu chlubí, že jezdí maximálku v noční Mrázovce :roll:
Promiň, omlouvám se, nepsal jsi o mrázovce...
viewtopic.php?p=66972&highlight=#66972
viewtopic.php?p=63227&highlight=#63227
viewtopic.php?p=63192&highlight=#63192
tam spis pisu o ty strakonicky

Bobo

Příspěvek od Bobo » 22. 10. 2004 14:08

Jirka325, GeRox: S tim, že jsou auta, který můžou jet rychlej než je limit souhlasim. Souhlasim i s tim, že nebezpečně může bejt i rychlost nižší. A souhlasim i s tim, že je blbý zaclánět v levym pruhu při 130 a řikat že mě nikdo nemůže předjet. A v žádnym případě to nedělám, rychlej jedoucím autům uhejbám. K rychlej jedoucím autům - kdybych si mohl bejt jistej tim, že to auto ovládá schopnej člověk, v podstatě by mi jeho jízda nevadila, a o to, že bych mu vjel pod kola se nebojim. Možná kvůli tomu rychlostní limity - každej nemusí bejt tak dobrej řidič jako ty :D a nemusí mít stejně tak dobrej odhad a úsudek, a přece jezdí rychle...
A k omezit/ohrozit - z autoškoly si toho zas tak moc nepamatuju, přece jde o to se vyjezdit, ne? :wink: , ale mam takovej pocit (pocit, třeba špatnej), že při přejíždění neni vysloveně zakázáno omezit. Ale zase, já to nedělám.
Prostě jsem jen psal, co se mi nelíbí. Snad jsme si to už vyjasnili.
-je na tom něco, co se vám nelíbí :?:

:!: Mao :!: : na pohled nevypadáš jako tvrďák, kterej někomu jentak řiká debile :!: A ještě jednou řikám, nejsem moralizující debil. Jen jsem psal, že se mi to prostě nelíbí, chápeš?
Jo, a proč bych asi měl prodávat e30? A nechávat se vyšetřit? Týjo... na to snad nemá cenu reagovat :cry:
Jaký moje chytrý reakce se ti nelíbily, abych se jich pro příště vyvaroval? :D
Tvoje urážky se mě nedotýkaj a nevaděj mi. Dál už na tvoje příspěvky odpovídat nebudu, snad to oceníš.
P.S.: pěkný auto, celkem :wink:
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 22. 10. 2004 14:56

ok v pohode...beru tvoje argumenty a mas pravo si to myslet...

...ja ty kamiony moc neresim...pac v odstavnym pruhu jich moc nejezdi... :twisted: 8)
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 22. 10. 2004 15:03

Bobo píše:Jirka325, GeRox: S tim, že jsou auta, který můžou jet rychlej než je limit souhlasim. Souhlasim i s tim, že nebezpečně může bejt i rychlost nižší. A souhlasim i s tim, že je blbý zaclánět v levym pruhu při 130 a řikat že mě nikdo nemůže předjet. A v žádnym případě to nedělám, rychlej jedoucím autům uhejbám. K rychlej jedoucím autům - kdybych si mohl bejt jistej tim, že to auto ovládá schopnej člověk, v podstatě by mi jeho jízda nevadila, a o to, že bych mu vjel pod kola se nebojim. Možná kvůli tomu rychlostní limity - každej nemusí bejt tak dobrej řidič jako ty :D a nemusí mít stejně tak dobrej odhad a úsudek, a přece jezdí rychle...
A k omezit/ohrozit - z autoškoly si toho zas tak moc nepamatuju, přece jde o to se vyjezdit, ne? :wink: , ale mam takovej pocit (pocit, třeba špatnej), že při přejíždění neni vysloveně zakázáno omezit. Ale zase, já to nedělám.
Prostě jsem jen psal, co se mi nelíbí. Snad jsme si to už vyjasnili.
-je na tom něco, co se vám nelíbí :?:
Jenze porad jsme u toho, ze panacek nejel 130 v levym, ale nejakych 70-80 km/h a v takovym pripade tam nema just co delat. Pokud jel pod 80 tak nema ani co delat na dalnici jako takovy.
Kdyby me omezil z 200 na 130, tak tolik neprskam, jako kdyz jsem musel brzdit na par metrech o vic jak 100 km/h dolu.

Co se predjizdeni tyka, tak ridic je povinen umoznit predjeti rychleji jedoucim vozidlum.

Pri zmene jizdniho pruhu musi dat ridic znameni o zmene smeru jizdy a nesmi ohrozit nebo omezit ridice jedouci v pruhu, do ktereho se chce zaradit.

To jsou ty hola fakta, ktery to prase kamionacky porusilo a ja jsem kvuli nemu musel brzdit i vocima a mohla z toho bejt slusna nehodicka...za mnou taky jely auta, takze retezovka by byla...

Nevim co je v tom za problem, nekomu uhnout, na teto rychle ceste me dojel superb, kterej moh jet tak odhaduju 220-230 a uhnul jsem mu bez problemu, aniz by se mi musel lepit na prdel, nebo me problikavat a pak se zase zaradil za nej...pan zjevne pospichal jeste vic nez ja, nicmene mi nedelalo problem, nebo psychicky komplex panovi uhnout a pustit ho.

Bobo

Příspěvek od Bobo » 22. 10. 2004 16:32

Tak už jsme si snad porozumněli, ne? Mě se nelíbí, když někdo jede rychle, ale nebránim mu v tom. Jak jsem psal, rychlejším uhejbám. Nemam s tim nejmenší problém, s ostatníma nezávodim. :arrow: Prostě se tim jen v některejch případech cejtim ohroženej. Jak jsem řikal, ty třeba máš dobrej přehled, odhad a tak, já nevim, ale někdo jinej třeba ne (nevadí mi, když se zabije sám, ale...). O tom mi jde.

A je vidět, že z autoškoly si toho pamatuješ víc než já :roll:

Obrázek

Odpovědět