e32 750iA LPG na 18kách MK motorsportech bez EKO
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
chlapcí,nedělejte mi tu chutě,přistihuju se,jak při pomyšlení na tuto sedmu uvažuju o vyplenění svých ůspor,nebo prodeji jedné ledviny....
i když,říká se,že kdo neměl někdy 7er,není skutečný báwosexuál....a tady ta je rovnou v tý nejpřitažlivější motorizaci.sorry za ot

i když,říká se,že kdo neměl někdy 7er,není skutečný báwosexuál....a tady ta je rovnou v tý nejpřitažlivější motorizaci.sorry za ot
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
Já mám zase problém si vybrat nějakou tu řadu u BMW, tak nějak střídám všechny a chápu jejich existenci 
V12 je ten správný motor..
Nedávno mě na benzínce pobavil frajer který vedle mě zaparkoval s fábií 1.2 HTP, jak jsem dolíval vodu do ostřikovačů čuměl, jak na nahatou Růžičkovou
nabíral benzín a málem přelil a sebe skoro taky polil....
Pak se mě ptal, to je 6ti válec?? Říkám mu chlape, to jsou čtyři tvé motory..
(no moc jsem machrovat nemohl, jelikož mi stejný 3V motorsport HTP stál doma před barákem, jako náhradní vozidlo ze servisu, když jsem měl e46 coupe i e46 touringa najednou v servise
)

Nedávno mě na benzínce pobavil frajer který vedle mě zaparkoval s fábií 1.2 HTP, jak jsem dolíval vodu do ostřikovačů čuměl, jak na nahatou Růžičkovou

Pak se mě ptal, to je 6ti válec?? Říkám mu chlape, to jsou čtyři tvé motory..

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
už jen pro tyto příbehy je skvělé vlastnit pořádnou sedmu....Alois píše:Já mám zase problém si vybrat nějakou tu řadu u BMW, tak nějak střídám všechny a chápu jejich existenci
Nedávno mě na benzínce pobavil frajer který vedle mě zaparkoval s fábií 1.2 HTP, jak jsem dolíval vodu do ostřikovačů čuměl, jak na nahatou Růžičkovou![]()
nabíral benzín a málem přelil a sebe skoro taky polil....
![]()
Pak se mě ptal, to je 6ti válec?? Říkám mu chlape, to jsou čtyři tvé motory..(no moc jsem machrovat nemohl, jelikož mi stejný 3V motorsport HTP stál doma před barákem, jako náhradní vozidlo ze servisu, když jsem měl e46 coupe i e46 touringa najednou v servise
)

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
myslím že by moje rozdělána tříca už ležela venku ve sněhu. a sháněl bych sedmu. vždycky se mi tyhle auta líbily. ale moc jich nepotkávám. tak tu tvoju sem skouknul. aji autobus sem si nechal ujet. na pinkiho sem ani nezvonil. on věčně nemá čas.Alois píše:Měl tě svézt, ale asi nestíhal...Jardžíno píše:to každopádněAlois píše:Pinky je machr..vždycky mě zajímalo kolik místa je v sedmě tak sem ji okouknul a tiše zmizel.
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V

Teď e30 325i coupé 24V
Jednou zkusíš a pak už musíš...Jardžíno píše:myslím že by moje rozdělána tříca už ležela venku ve sněhu. a sháněl bych sedmu. vždycky se mi tyhle auta líbily. ale moc jich nepotkávám. tak tu tvoju sem skouknul. aji autobus sem si nechal ujet. na pinkiho sem ani nezvonil. on věčně nemá čas.Alois píše:Měl tě svézt, ale asi nestíhal...Jardžíno píše: to každopádněvždycky mě zajímalo kolik místa je v sedmě tak sem ji okouknul a tiše zmizel.

a 740d tu nikdo nema??? ze bych se prisel povozit 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...