Sorry za ot

hnaa:/ je to skoda, velika skoda.. kdyby ti vydrzel do jara vzal bych ho hned, bohuzel az na jare prodam motorku, tedka by to bylo neskutecne pod cenou, jinak ten stav vypada fakt paradne a za ty prachyFuseon píše:Ludia to si fakt robite srandu, vraky sa predavaju a luxusny material ostava, up pre prekrasne Iso
Promiň za OT, ale 1+ naprosto souhlasím... auto je opravdu nádherný a ojedinělý kousek, snad jednou bude vypadat moje tříca nějak takhleFilip78 píše:Promiň za OT. Problém je v tom si myslím, že málo lidí bere E30 opravdu jako srdcovku a porovnávaj ceny, které se srovnávat nedaj. Jasně že za 70t seženu E36 třeba, bo dnes tunu aut, který jsou mladší maj výbavu, airbaby, abs, tc a všechno možný. V tomhle rajónu, nebo jak to říct, seženeš dneska fakt slušný a bezpečný auto. Jenže ... E30 si svoje ceny určuje sama. Copak si řidiči třebas v E90kách mávaj a blikaj na sebe, když se potkaj?Slušnej jich je už opravdu málo a všeobecně taky, dost se změnilo za dobu, co jsem E30ku neměl a než jsem pořídil jinou. To je dělá vzácnější a to ocení míň lidí. Tu cenu to auto rozhodně má. Já sám jsem rád, že jsem sehnal slušnou E30, do které má smysl investovat. Můj názor ....