Spuštěno nové bmwforum
Demostene jako vtip je to super, ale předpokládám, že myslíš s velkou nadsázkou srovnání moderace a chodu jakož i náročnosti tvého fora s 444 uživateli a 7720 příspěvky, BMWklub se 17462 uživateli a 654279 příspěvky a e30.cz s 8865 uživatelů a 559171 příspěvků.
Navíc většina lidí tam má pár příspěvků, kdy jen nakouklo a nechodí tam.
Docela ti fandím a myslím, že je to zajímavý nápad, ale je vidět, že úrovně BMWklubu potažmo e30 budeš dosahovat ještě tak 15 let - na BMWforu je technických informací minimálně, většina uživatelů, co se tam stáhla, tak jsou ti, kteří nehledají technické informace, ale potřebují si nějak zachatovat a pokecat o kravinách, popř. psát svoje názory ke všemu, i když tam napíšou úplnou kravinu.
Je to taková občas příjemná tlachárna, ale informační význam to má nepatrný.
Navíc většina lidí tam má pár příspěvků, kdy jen nakouklo a nechodí tam.
Docela ti fandím a myslím, že je to zajímavý nápad, ale je vidět, že úrovně BMWklubu potažmo e30 budeš dosahovat ještě tak 15 let - na BMWforu je technických informací minimálně, většina uživatelů, co se tam stáhla, tak jsou ti, kteří nehledají technické informace, ale potřebují si nějak zachatovat a pokecat o kravinách, popř. psát svoje názory ke všemu, i když tam napíšou úplnou kravinu.
Je to taková občas příjemná tlachárna, ale informační význam to má nepatrný.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše KuaJa - máš tam dva nové příspěvky denně, to je logické, že i když je to v jiné sekci nebo to má zavádějící název, tak to nevadí. Tudíž opravdu není třeba moderace.
Pokud by se to takhle volně nechalo tady, tak se tu po týdnu nikdo nevyzná.
A jestli máš 9 let několik podobných diskuzí, tak mi přijde docela odvážné tvrzení, že víš, co takové fórum potřebuje
A mimochodem, fórum na e30.cz bude letos slavit 10 let, takže jak vzhledem k době provozu, tak k počtu členů/příspěvků tady taky nějaké zkušenosti jsou
Pokud by se to takhle volně nechalo tady, tak se tu po týdnu nikdo nevyzná.
A jestli máš 9 let několik podobných diskuzí, tak mi přijde docela odvážné tvrzení, že víš, co takové fórum potřebuje

A mimochodem, fórum na e30.cz bude letos slavit 10 let, takže jak vzhledem k době provozu, tak k počtu členů/příspěvků tady taky nějaké zkušenosti jsou

-
Dva denne? Vychazi mi to na cca 50 (7500/5/30). U E30 fora mi to vychazi na 550000/10/12/30 na cca 150. Tedy trojnasobek. To zase neni takovy odvaz, kdyz vezmu v potaz to, ze forum existuje 10 let a tedy ma obsah, diky kteremu na nej pada z vyhledavacu radove vice lidi....Dan td píše:Přesně jak píše KuaJa - máš tam dva nové příspěvky denně, to je logické, že i když je to v jiné sekci nebo to má zavádějící název, tak to nevadí. Tudíž opravdu není třeba moderace.
Nepopiram, ze bmwklub, nebo E30 forum a dalsi nemaji vice postu denne, ale neni to zdaleka takovy nepomer, jak se tady snazite naznacit. A navic me je to jedno, ja delam forum pro lidi (a sebe) bez buzerace, mym cilem neni vybirat prachy.
Co se tyce podrobnejsich technickych informaci, ty jsem nikdy nenasel na bmwklubu ani, tady, clovek se hodinu prohrabava tisicema postu a pak stejne vytahne google a nejde si to nekde v zahranici, kde je logicky daleko vetsi sance, ze to najdu. Kdysi jsem hledal nejake podrobnosti ohledne ridicich jednotek a v CR mi nebyl schopen poradit nikdo. Nasel jsem to az na zahranicnich webech.
Forum NENI platforma pro knowledge DB a tohle to jedine dokazuje. Forum je platforma pro diskusi a pokec. Cili argument, ze velka fora maji kvalitnejsi info je dost smesny. Maji vice postu, maji vice lidi a je vetsi sance, ze nekdo poradi. Ale info se tam poradne hledat neda. Mimo jine diky nekvalitnimu fulltextovemu vyhledavani, google je nekde uplne jinde.
Jinak pro BMWforum chystam lepsi platformu pro technicke informace. Sice se to bude muset naplnit a to potrva, ale ja nikam nespecham.
PS: Jedno moje forum ma o dost vice clenu nez E30 forum, nebo BMW klub. Nicmene oba moc dobre vime, jak velke procento je po tech letech trvani aktivni. Coz dokazuje i pocet postu denne.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mne nejak unika smysl cele tehle argumentace... i kdyby si mel prispevku denne 200 a e30 jen 2, at chces nebo ne, tohle je jednosmerne zamerene forum a takovym patrne dlouho zustane. Prave proto nebyla potreba menit verzi jen kvuli aktivaci napr. chatu.
Mas tam volnou diskuzi? velice dobra zprava, muzeme na tvoje tlachaci forum odkazovat lidi kteri zde maji potrebu semenit jen tak aby rec nestala. Dale si prosim uvedom, ze e30 komunita de facto vymira, spousta lidi prsla na jine znacky nebo modely a zde to tahne odhadem tak 300 aktivnich lidi krome kseftaru.
Mne osobne je uplne u prdele kdo je statisticky lepsi, protoze jak pisou kluci, ty urovne e30 nebo bmwklubu.cz proste nedosahnes, ty mas tlachani, my technicka reseni. Tyhle dve smery fora nelze uspesne zkombinovat.
Samozrejme, kazda liska chvali svuj ocas, ze jo.
Mas tam volnou diskuzi? velice dobra zprava, muzeme na tvoje tlachaci forum odkazovat lidi kteri zde maji potrebu semenit jen tak aby rec nestala. Dale si prosim uvedom, ze e30 komunita de facto vymira, spousta lidi prsla na jine znacky nebo modely a zde to tahne odhadem tak 300 aktivnich lidi krome kseftaru.
Mne osobne je uplne u prdele kdo je statisticky lepsi, protoze jak pisou kluci, ty urovne e30 nebo bmwklubu.cz proste nedosahnes, ty mas tlachani, my technicka reseni. Tyhle dve smery fora nelze uspesne zkombinovat.
Samozrejme, kazda liska chvali svuj ocas, ze jo.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Možná je tohle tvůj problém při užívání fóra, že na něm prostě neumíš hledat - já dokonce i na e39 často najdu návody přímo tady a všechny věci na všechny svoje BMW jsem pokaždé řešil tady a vždycky vyřešil.
Moc náhodných přístupů z vyhledávačů sem asi nebude.
Jak říkám, BMWforum se mi jako myšlenka líbí, ale zatím je to pořád obyčejnej pokec a bez obsahu.
Moc náhodných přístupů z vyhledávačů sem asi nebude.
Jak říkám, BMWforum se mi jako myšlenka líbí, ale zatím je to pořád obyčejnej pokec a bez obsahu.
Obsah by se tvořil roky a musel by taky být někdo kdo bude chtít řešit už vyřešené. Dneska když už existuje E30 forum a BMWklub je velmi těžké něco nového rozjet. Dobrý podnět k tomu bylo zpoplatnění BMWklubu což byla opravdu hloupost ale to je jiné téma...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
-
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ježíš marjá..Dementózo..Ty už musíš semeit i tady,aby si nalákal lidi..
Už všichni víme jaký jsi génius a kolik máš for, minochodem která nikdo nikdy neviděl.. A navíc Ti ani není blbý,že jsi okopíroval sestavení fora od bmwklubu+ tam kopíruješ technický data.. Jediný co se Ti povedlo bylo, že v době kdy jsi měl BAN na bmwklubu sis zaregistroval domenu a jak se bmwklub uzamčel,tak si to spustil..nic víc..
No nic..to je ale škoda mluvit..
Už všichni víme jaký jsi génius a kolik máš for, minochodem která nikdo nikdy neviděl.. A navíc Ti ani není blbý,že jsi okopíroval sestavení fora od bmwklubu+ tam kopíruješ technický data.. Jediný co se Ti povedlo bylo, že v době kdy jsi měl BAN na bmwklubu sis zaregistroval domenu a jak se bmwklub uzamčel,tak si to spustil..nic víc..
No nic..to je ale škoda mluvit..
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
Hm .. tak jsme zase u toho, proč jsi na bmwklubu dostal BAN a udělal sis vlastní forum, abys někde uplatnil svoje kecy.Demostenes píše:Je videt, ze o fungovani internetu nevis nic. Jen se zeptej panu adminu na data z google analytics, kolik jim sem vyhledavace hazi. Bude to znatelne procento pristupu. Jinak by sem ten adsense nehazeli
Prostě machr jak sviňa, všechno ví nejlíp, všechno mu někdo řekl a všechny může poučit, jak co dělat a když náhodou potom neví, tak poučit, jak to dělat tak, aby to někdo dělal dobře jako on .. akorát výsledky úplně nulový - viz. i BMWforum a tuny keců na BMWklubu včetně srdcervoucích výkřiků zoufalých uživatelů, kteří zoufale volali ať už jdeš se svýma kecama z jejich tématu do prdele, protože potřebují opravdu poradit a ne si číst nějaký bludistický pitomosti bez obsahu, které jsi jim tam dopřával .. koneckonců si uvědom, že i ty jsi byl jeden z těch hlavních nemnoha pakoňů, kvůli kterým začali mít na BMWklubu platící členové a admini tendenci něco dělat a vyústilo to v to nešťastné uzavření .. bože fakt nechápu, jak se v někom sejde naprostá nepodložená nesebekritičnost a frajerství, jako v tobě.
Jen doufám, že tím oznámení a sebepochválením se, že tvoje forum funguje úplně skvěle a že je mnohem lepší než vydřidušský placený shity jako e30 a BMWklub, tady tvoje působení zase skončilo a budeš se soustředit zase na kopírování článků ze zpravodajských serverů a svoje zajímavé a důležité komentáře na svém fóru - minimálně já budu rád.
Zkus tady ještě věcně odpovědět lidem, kteří ti píšou, že máš forum horší než tohle a proč to asi nevalí tak, jak jsi dopředu vysílal a to by mohlo k tématu stačit.
Když už počítáš ty výsledky vyhledávačů, tak si uvědom, že jestliže je tady jakýkoliv počet přístupů z vyhledávače, tak je tady pořád stejně málo příspěvků od nečlenů - a srovnávaly se počty příspěvků za den - takže to spíš souvisí s počtem uživatelů než s počtem přístupů z vyhledávačů - prostě když to shrnu to hlavní, co radši nějak pomijíš, tak máš hodně málo příspěvků na to, abys mohl říkat, že nemáš nároky na HW nebo že tvůj způsob moderace je dostačující k udržení chodu přehledneho fora - já jen, abys nezačal zase utíkat někam v debatách
Svoje další hodnocení o tom, jestli já něco vím nebo špatně dělám, laskavě vynech - už jsem tě o to žádal v jiných debatách a tady je to zase mimo mísu, jak jsem od tebe zvyklej, ale pořád mě to točí - všimni si, že jsem se tě neptal jestli něco vím

-
-
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pane, co ty tady resis? nezda se ti, ze ses na cizim piskovisti a beres si lopaticky, ktere ti nepatri?
i kdybych napsal, ze cele tvoje truc forum je holy shit a zumpa, ty to muzes akorat tak precist a laskave zase odkracet, protoze, pokud sis nevsiml, tohle je e30.cz. Patrne ti uniklo, ze tohle forum neni ve tve sprave a tve argumentovani a obhajovani jineho fora, ktere mimochodem, je trucpodnikem dvou nejvetsich for a tedy jaksi slapes kurva vedle s mistem tech argumentu, je, mirne receno, trapne. Proc? Protoze kdybys to psal na dejme tomu xchat.cz a tam to resil, no budiz, ale ty prijdes, obrazne receno do kostela a zacnes vykrikovat Allah Akhbar. Pak se nediv, ze ti kostelnik svicnem vypichne oko. O urovni demokracie zde napriklad svedci i to, ze ti nikdo nesmazal podpis, a duvod na to je, to mi ver.
Bud tak hodnej, preklikni se jinde a jdi se bit do prsou na sve bmwforum, muzes splodit hodnotnej clanek o tupcich z e30 a spol. a jiste budes uznan za reditele galaxie.
Napises-li beznej prispevek K VECI v libovolnem topicu, ok, od toho je forum, jak si nekde psal. Pokud ale budes psat picoviny a nasirat lidi, tolik namahy si dam abych to vyhledal a smazal komplet (Ano, to je cenzura, nezapomen to vykricet do sveta)
Na slovensku je napr e30.sk a je to taky trucpodnik a akce zneuznanych odborniku, uroven je taky v mezich tveho fora. Mohli byste udelat i-net Holding zbytecnejch stranek.
i kdybych napsal, ze cele tvoje truc forum je holy shit a zumpa, ty to muzes akorat tak precist a laskave zase odkracet, protoze, pokud sis nevsiml, tohle je e30.cz. Patrne ti uniklo, ze tohle forum neni ve tve sprave a tve argumentovani a obhajovani jineho fora, ktere mimochodem, je trucpodnikem dvou nejvetsich for a tedy jaksi slapes kurva vedle s mistem tech argumentu, je, mirne receno, trapne. Proc? Protoze kdybys to psal na dejme tomu xchat.cz a tam to resil, no budiz, ale ty prijdes, obrazne receno do kostela a zacnes vykrikovat Allah Akhbar. Pak se nediv, ze ti kostelnik svicnem vypichne oko. O urovni demokracie zde napriklad svedci i to, ze ti nikdo nesmazal podpis, a duvod na to je, to mi ver.
Bud tak hodnej, preklikni se jinde a jdi se bit do prsou na sve bmwforum, muzes splodit hodnotnej clanek o tupcich z e30 a spol. a jiste budes uznan za reditele galaxie.
Napises-li beznej prispevek K VECI v libovolnem topicu, ok, od toho je forum, jak si nekde psal. Pokud ale budes psat picoviny a nasirat lidi, tolik namahy si dam abych to vyhledal a smazal komplet (Ano, to je cenzura, nezapomen to vykricet do sveta)
Na slovensku je napr e30.sk a je to taky trucpodnik a akce zneuznanych odborniku, uroven je taky v mezich tveho fora. Mohli byste udelat i-net Holding zbytecnejch stranek.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tvoji pohůnci, totiž chtěl jsem napsat moderátoři ( nebo kopírovači, nevím, jestli jsou zároveň i moderátory, skoro tam nechodím ), měli víc rozumu než ty a na argumentaci autorů původních příspěvků a ostatních lidí to zase smazali. Ač tobě to bylo jedno a podle tebe to bylo vlastně v pořádku, že formou Ctrl-C vytvářeli jakési technické info.Demostenes píše:Muzes mi prosim ukazat, kde jsou nejaka okopirovana data?Dan td píše:matal: On to opravdu nekopíruje, to kopírují zbylí dva členové jeho fóra, ehm chtěl jsem říci moderátoři, Demostenes zastává přeci názor, že je mu to jedno
Čímž skončil pokus o získání jakési technické úrovně fóra.
Nevím, co tu obhajuješ, kluci ti to napsali moc dobře, na druhou stranu, už dlouho tu nebyl nějaký kašpárek pro pobavení ostatních, a zvlášť takový, který všechno zná, všechno ví nejlíp a všude byl 2x, takže ...

A že tobě je trnem v oku jak toto fórum, tak fórum BMWklubu a furt si myslíš, že naopak ostatním je trnem v oku to tvoje, tak tak to není - většině lidí je to srdečně jedno, ostatní se tím aspoň pobaví

-
Vazne? Rekl jsem nekdy neco takoveho? Napsal jsem JEDINY prispevek mireny proti e30 foru (mam jich cca 26, takze se to da krasne dohledat)? Skoro to vypada LZES. Umis take neco jineho?Dan td píše:
A že tobě je trnem v oku jak toto fórum
Proc to delas? Citis se nejak ohrozen? Smutne...Ostatne koukam, ze ostatni moderatori to same. Naprosto bez jedineho duvodu ihned utoky a lzi. Jak male deti. To se pak clovek nemuze divit, ze vzniklo "trucforum" i tady.
2madmax: Naprosto bez duvodu agresivni post. Co mi tim chces dokazat? Ze jsi tady mocny pan? Vis ze me to vubec nezajima? Ja zalozil bmwforum proto, ze na bmwklubu zacala naprosto nesmyslna buzerace. To byl duvod. Nejak nechapu, jakou souvislost s tim ma e30 forum. Krom toho, ze jen jsi videl muj nick, tak jsi vyletel jak certik z krabicky a zacal jsi agresivne jecet.
Naposledy upravil(a) Demostenes dne 24. 04. 2010 21:05, celkem upraveno 1 x.
- MattyX

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8