Drifty u NHcaru. Kdyz je proste smula.

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
burbak

Příspěvek od burbak » 04. 08. 2009 19:05

tos měl celkem ještě kliku,mohl jsi to mít vážně za raketu,já si dal jednou takovýho "menšího" drifta ve štěrboholích když se jede do outletu u tý benzínky a oni byli na druhý straně křižovatky,byli u mě nejvíc rychle a zprcali mě uplně za všechno(to sem měl ještě starýho bavoráčka) nejdřív mě mrdal za velký kola pak za pásku na čelnim oně naštěstí sem to taky ukecal... ale nejvíc mě dostala věta když mě zastavili " To jste se chtěl jako před náma předvís? " a já mu na to kokot řek že sem je ani neviděl že jinak bych si to odpustil tak se oba zasmáli a bylo to v pohodě Jinak na driftování je to celkem dobrý na džbáně v dejvicích,tam nejezdí vůbec a je to tam fakt veliký,tam by bylo někdy dobrý udělat sraz :lol: :lol:

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 04. 08. 2009 21:17

burbak píše:Jinak na driftování je to celkem dobrý na džbáně v dejvicích,tam nejezdí vůbec a je to tam fakt veliký,tam by bylo někdy dobrý udělat sraz :lol: :lol:
taky je tam pěkně drsny povrch gumy vydrži jen par minut :)
Obrázek

člen E30.cz

Příspěvek od » 05. 08. 2009 08:59

ARMAN píše:
burbak píše:Jinak na driftování je to celkem dobrý na džbáně v dejvicích,tam nejezdí vůbec a je to tam fakt veliký,tam by bylo někdy dobrý udělat sraz :lol: :lol:
taky je tam pěkně drsny povrch gumy vydrži jen par minut :)
jj, povrch tam stoji fakt za velký kulový :roll:

Odpovědět