Oktávka - off topic
Bohuzel to byla sluzebka a tankovali s tim vzdy vecer lidi z firmy, co se o to starali, my to delat meli pouze pri cestach delsich, nez na jake staci nadrzBobo píše:Zkoušel jsi někdy porovnat hodnotu palubního počítače s výpočtem po dotankování podle najetých km?
E39 535i sedan
kua ne aci budu kecat kraviny ktery si vymejslimBobo píše:Víš vůbec o čem mluvíš, nebo jentak plácáš?And píše:sice vyhraje 1/4 mile s pevnym startem ae na spotrebe nevyhrajeAce píše:2Lukas E-21: Taxem sehnal lepší - mám domluvenou TDi 66kW, tak snad to nebude takovej lenoch jako ten atmosférák SDi![]()
to bude tak litra dva nahoru![]()
![]()
(S Octavií combi (TDi) jsme jeli 1300 km v podstatě v kuse, půl na půl dálnic / okresky. Po dálnicích 130-160, okresky do 120. Spotřeba na konci cesty, podle palubního počítače 5,0 litrů. SDi je na tom hodně podobně, jen jede míň, ale v pohodě to stačí.)
jasne ze vim o cem mluvim a s TDi budes mit tak o litr vetsi spotrebu(zalezi na zpusobu jizdy) nez s SDi ae zas SDi vubec nejede ae pokud hledis pouze na spotrebu tak turbo néé
----------------------:)
bobo: psal sem
a ja tomu verimAnd píše:nene never tomu to turbo vzdycky bude zrat vic nez bez turba
mam info z prvi ruky![]()
to SDi s kterym sem jezdil pak mel znamej na dovoleny jeste s kamosem co mel to samy v TDi a prave on mi rikal ze na spotrebu vyhralo SDi na dalnici a dokonce i v alpach
----------------------:)
- thomas_a_anderson
A nejni to takhle náhodou úplně jedno?? jestli to bude žrát 4,5,6 litrů nafty?
každopádně vem naftu a myslim, že se to vyplatí mnohem víc ...
Chceš li ušetřit tu dvacku na 100km vem SDi, jestli se chceš trochu i projet vem TDi a je to... moc bych to neřešil
Chceš li ušetřit tu dvacku na 100km vem SDi, jestli se chceš trochu i projet vem TDi a je to... moc bych to neřešil
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
- thomas_a_anderson
No já si zase stojím za svým názorem, možná i proto, že můj otec měl už asi 4 SDi a 6 TDiček ve všech možnejch variantách a taky proto, že znám pár lidí ze škodovky a z česany...Johan píše:To je pikacovina - SDi ve stejným stavu jako TDi bude brát míň - za tím si stojímthomas_a_anderson píše:TDi bere míň než SDi. důvod - vývojově mladší motor.
...modrá <b>byla</b> dobrá...
Vzal jsem TDi 66kW, včera jsem byl na zkušební jízdě a jede to pěkně, sice žádnej závoďák, ale o to tady nejde. Na svižnou jízdu mám bavceIwan píše:A nejni to takhle náhodou úplně jedno?? jestli to bude žrát 4,5,6 litrů nafty?
No keby si si vyndal to dildo spod zadku, tak by si sa tam luxusne vosielFx píše:Jen tak mimochodem, takhle si v oktavce sednu sam za sebe![]()
http://test.foxik.net/DSCN3531.JPG
Faszom a seggedbe verem te buzi 
kauuuuFx píše:Jen tak mimochodem, takhle si v oktavce sednu sam za sebe![]()
http://test.foxik.net/DSCN3531.JPG
E+5