marlin píše:jen pockej, si te nedke najdu a vyblikam teTUŇÁK píše:curich: Spíš tady v černý e30 jezdí takovej úchyl, hlavně po okrouhlý v boruTak proto
dáme mu někde kleště

Tonhle Rapid byl na většině místech červenej, ale prasečí ksicht odpovídá .-).Jaryn píše:Jestli to byl prasečí ksicht ve vypelichanym černym Rapidu, tak vím velmi dobře co je to za exota a pár vřelých slov se mu chystám říct už asi měsíc. Tedy od doby, co zhruba na čtvrtý pokus dostal noty/jestli je dostal/ a nějakým způsobem přišel k autu. Čůro bydlí tři kiláky ode mně a každej večer, když se vrací z Benziny ze sleziny jemu podobnech tunerů, čekám kdy nevybere zatáčku a skončí mně na dvoře. Poté co mně o víkendu před barákem málem sešmelcoval přítelkyni i s masem na gril a čutorou vína, tak jsem pochopil, že dozrál...
Mno neříkám, že mě tahla varianta nenapadla, a nepřemejšlel jsem o ní, ale nakonec jsem od toho upustil.Semry píše:Měl jsi ho nechat předjet hned, a pak ho uhnat, obvykle to zabírá, nakonec ho vyhecuješ tak že díky špička podvozku rapidu nějakou zatáčku nevytočí. Mě naposledy stíhal ochcávkář v serpentinách a jelikož měl zimní a ty zatáčky byli fakt prudký, jel jsem to svižně dvojkou, do každý druhý mu hvízdali gumy a nakonec jel v jedný rovně..... Měl to tak tak.
to je normálka, v dědině je každej frajer, nejlepší je když člověk jede 50 tak se na něj lepej jak vosy na cumel a za dědinou...skutek utekmarlin píše:TO mi pripomina jak jsem jednou jel do Kolina od Boleslavy a dojel sem tam ejdnoh Fabiare, ktery se plouzil 70. Zacal se ho predjizdet tak se nechal a slapnul na to. ALe HTP nejede, tak sem ho predjel.
No a pak byla vesnice, zpomalil sem na 50 a kolem se najednou kilem prohanla troubici Fabia. Se mu t nejak nelibilo ze ho mimo obec predjel 20 let stary vrak... Nechal sem ho byt, nestal mi za to.
to jsou typický 2 záležitosti českejch řidičů, který pozoruju bohužel i ve svym okolí:marlin píše:TO mi pripomina jak jsem jednou jel do Kolina od Boleslavy a dojel sem tam ejdnoh Fabiare, ktery se plouzil 70. Zacal se ho predjizdet tak se nechal a slapnul na to. ALe HTP nejede, tak sem ho predjel.
No a pak byla vesnice, zpomalil sem na 50 a kolem se najednou kilem prohanla troubici Fabia. Se mu t nejak nelibilo ze ho mimo obec predjel 20 let stary vrak... Nechal sem ho byt, nestal mi za to.
Semry píše:Měl jsi ho nechat předjet hned, a pak ho uhnat, obvykle to zabírá, nakonec ho vyhecuješ tak že díky špička podvozku rapidu nějakou zatáčku nevytočí. Mě naposledy stíhal ochcávkář v serpentinách a jelikož měl zimní a ty zatáčky byli fakt prudký, jel jsem to svižně dvojkou, do každý druhý mu hvízdali gumy a nakonec jel v jedný rovně..... Měl to tak tak.