Brno ted ve stredu...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi jel jednoznačně pro divákyBombarder píše:[Jsem myslel, ze jsem zatacky taky projizdel plynule neee? Tak jak to vypadalo? Na videu gumy "kvičí" v každé zákrutě..

To video mi nejde načíst...kolik to ma MB ?

JAK NEJDE NACIST, MA TO 14MB..Huska píše:Ty jsi jel jednoznačně pro divákyBombarder píše:[Jsem myslel, ze jsem zatacky taky projizdel plynule neee? Tak jak to vypadalo? Na videu gumy "kvičí" v každé zákrutě..rozhodně alespon v části kde jsi vyletěl (nevím co je to za zatáčku
)
byl videt najaky drift (krome toho zaverecneho) ??Huska píše:Ty jsi jel jednoznačně pro divákyBombarder píše:[Jsem myslel, ze jsem zatacky taky projizdel plynule neee? Tak jak to vypadalo? Na videu gumy "kvičí" v každé zákrutě..rozhodně alespon v části kde jsi vyletěl (nevím co je to za zatáčku
)
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo už to mám supeeeeer, skělý jen to chvilu trvalo
Škoda, že brácha sklopil tu kameru
Jo jo o jednu zatáčku dál jsi jel kolo před "havárií" krásně na hraně mezi smykem a prdel auta se pěkně vlnila a gumy hořely
Škoda, že brácha sklopil tu kameru

Jo jo o jednu zatáčku dál jsi jel kolo před "havárií" krásně na hraně mezi smykem a prdel auta se pěkně vlnila a gumy hořely

- gusto318is
No, našťastie je to od nás na okruh len nejakých 150 km..M3maniac píše:to tam z celýho fora fakt přijeli jen 2 lidi???? kde to spěje?ty si jel až z Bratislavy???

Ale tak nízku účasť som fakt nečakal

To Uno, neviem, malo značky KL a jazdilo na spotrebu...

ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
Aha,tak to mám já tak 170gusto318is píše:No, našťastie je to od nás na okruh len nejakých 150 km..M3maniac píše:to tam z celýho fora fakt přijeli jen 2 lidi???? kde to spěje?ty si jel až z Bratislavy???
![]()
Ale tak nízku účasť som fakt nečakal![]()
To Uno, neviem, malo značky KL a jazdilo na spotrebu...![]()

M3 (e46) Hartge 

Tuto středu na 99,9% pojedu,pokusím se zlanařit nějaký lidi z bmwklubu...Marek IS píše:Jo akcicka se uskutecnila a dle ocekavani bylo narvano...je k zamysleni ze dojeli auta ze Sloven...Ostrav...Olmu...ale z okoli Brna ani hovno...krom husky co to svadi na pritelkiniAspon to zmrknul jako okukujici. Aspon dopriste doladim karku a vsem vam natru prdel
![]()
M3 (e46) Hartge